Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Szegedi Kaáli-s lombikosokat keresek fórum

Szegedi Kaáli-s lombikosokat keresek (beszélgetés)

3355. Lyana (válaszként erre: 3354. - Niki123)
2010. máj. 23. 09:34

Köszönjük szépen a gratulációt!

Nekünk első beültetés volt. Két embriót kaptam vissza a leszívás utáni 4. napon.

Nálunk a férjemmel volt a probléma. Nálam minden rendben.

Sajnos előfordul, hogy csak többedik stimuláció és beültetés jár sikerrel. Feladni nem szabad azonban sohasem. Nekem nagyon sokat segített a pozitív gondolkodás. Többször megnéztem a Titok c. filmet.

www.titokfilm.hu weboldalon megtudod nézni. Ajánlom neked, mert tényleg sokat segített nekem és másoknak is már.

Küzdeni kell mindig és hinni és bízni hogy a csoda mindenki életében bekövetkezik.

3354. Niki123 (válaszként erre: 3353. - Lyana)
2010. máj. 23. 09:26

Köszönöm szépen!

Gratulálok a babócához. Hanyadik beültetésed lett sikeres? Én attól tartok, hogy még akkkor is újabb és újabb csalódásokon kell keresztülmennünk...

3353. Lyana (válaszként erre: 3352. - Niki123)
2010. máj. 23. 09:17

Szia!

Nekem csak jó tapasztalataim vannak a szegedi kaálival kapcsolatban.

Az intézmény tiszta, kulturált környezet. A nővérek túlterheltek, de mindenkit ismernek, segítőkészek.

Orvosok közül én Zádori doktor urat ismerem, mi hozzá jártunk.

Lehet vele viccelődni, alapos, széles tájékoztatást nyújt, nem durva.

Nekünk 3 év után az ő segítségével vált valóra az álmunk. Kedden töltöm be a 20. hetet.

Sok sikert és kitartást kívánok!

Ha van kérdésed válaszolok szívesen.

3352. Niki123
2010. máj. 23. 09:05

Sziasztok!

Mi a tapasztalatotok a Szegedi Kaáli - ról?

2010. máj. 23. 09:05

Hahó!

Nálunk sajnos nem süt, de kit érdekel, hamarosan fog. :)

Szép napot, szép ünnepet Nektek. :)

3350. primula35
2010. máj. 23. 09:00
Végre SÜT a napocska, ez is jó jel, nem????
3349. primula35
2010. máj. 23. 09:00

Sziasztok!!!

A szurisoknak kitartást!!!

Kaucsuk, szerintem Nekem írtad a Kekmeggynek küldött sorokat, Én beszari vagyok.

Illetve nem is vagyok most ráutalva, mert van segítségem.

Én csak Merionalt kapok.......

Andus, köszi, hogy megosztottad a jó hírt, mert mi ebből "táplálkozunk". GRATULÁLOK!!!!

Sunflower, üdv közöttünk!!!!

Ez a jó idő úgy látszik, elindít/ott jó néhány angyalka útját, tehát hajrá, és csak pozitívan!!!!!

3348. Anny79
2010. máj. 23. 08:51
köszönöm! Bízom benne, hogy csak nekem is egyszer kell végigcsinálni, mert én nagyon megszenvedek minden egyes szúrást. Jópihenést mindenkinek!
2010. máj. 22. 22:02

Hahó, Lányok!

Én 3 szurit adtam be naponta, teljesen ad hoc-jelleggel bárhova (nyilván hasfalba), semmi jelentősége nem volt.

3346. Lyana (válaszként erre: 3343. - Anny79)
2010. máj. 22. 21:58

Hát az teljesen mindegy hogy egyik nap ide a másik nap meg a másik oldalra. Én úgy csináltam hogy egyiket baloldalra a másikat meg jobb oldalra. Nekem bevált, nem lettem lila és puklis. Mindkét oldalon egyformán szívódik fel. Ja és még egy jó tanács a gonal-os pent ne húzzátok ki rögtön kicsit bennt kell hagyni mert ha hamar húzzátok ki akkor egy kevés szérum kifolyik vele együtt.

Nekem szerencsére csak egy ciklust kellett végigcsinálni.

3345. barbildi (válaszként erre: 3342. - C9d2c42a6e)
2010. máj. 22. 20:03

Bízz a Gynex hatásában... szerintem nekem is az segített, meg persze a hit, hogy sikerülni fog.

Én még "érlelem" a petéimet... remélem nem üres tüsző lesz és megfelelően reagál a kezelésekre. A doki szerint nekem a korom miatt a régebbi gyógyszereket kell kapnom, mert azok hatásosabbak az újabbaknál. Így én Clostilbegyt-et és Merional-t kaptam eddig.

3344. barbildi (válaszként erre: 3337. - Sunflower82)
2010. máj. 22. 19:58

Szia!

Üdv. közöttünk. Ez egy klassz csapat, sok infót össze tudsz gyűjteni.

Sok sikert a baba programhoz.

Én is most kezdtem, nekem is ez az első lombikom.

3343. Anny79
2010. máj. 22. 19:39

Lyana!

Nagyon köszönöm az infót, persze még van kérdésem. Tehát az egyik félét mindig egy oldalra, a másikat a másikra. Én azt gondoltam, hogy az a jó, ha egyik nap ide, a másik nap oda, és akkor mindkét oldal egyformán kap. Vagy ez hülyeség??

3342. c9d2c42a6e (válaszként erre: 3336. - Barbildi)
2010. máj. 22. 19:08

Várom, hogy megjöjjön a menszeszem, elvileg jövőhét vége, de mivel össze-vissza van mostanába, lehet előbb. Vagy később, de az nagyon remélem nem lesz, a gynex csak jót tesz erre is, remélem...

Már alig várom, hogy mehessek a Kaáliba, nagyon kíváncsi vagyok, mennyi lesz most az FHS...

Szóval várok.

Akkor Neked ha minden jól megy, lehet nemsokára beültetik, de jó:)))Minden rendben lesz, majd meglátod:)

3341. Lyana (válaszként erre: 3337. - Sunflower82)
2010. máj. 22. 18:39

A szurit a köldöktől 5-10 cm-es körben lehet beadni. Nem kell tövig benyomni a tűt. A decapeptyl helye azért puklisodott be, mert gyorsan nyomtad be az anyagot.

A bő folyadékfogyasztás pedig igen napi 3 l.

3340. Lyana
2010. máj. 22. 18:36

Sziasztok!

Olvastam kérdéseiteket a napi injekciózásról.

Én kétféle szurit kaptam ( decapeptyl és gonal -f )

Az egyik szurit az egy oldalba a másikat pedig a másik oldalba adtam, abban a körben amit a kaáliban mutattak. A decapeptyl-t lassan kell beadni mert csíp. A gonal beadása könyebb mert ugye az toll.

Aznap amikor mentek uh-ra a kaáliba ne adjátok be a szurikat, mert nem biztos, hogy ugyanannyit kell majd adni. A vizsgálat után az orvosotok megmondja az adagot. Vigyétek a szurikat és a nővérek beadják.

Ha valami kérdésetek írjatok nyugodtan!

Kitartást és erőt kívánok!!

3339. Anny79 (válaszként erre: 3338. - Sunflower82)
2010. máj. 22. 18:21

Szia Sunflower82!

Hát egycipőben járunk. Tegnap volt az első szurim, én nem tudtam beadni magamnak, mert a tű látványa elég ahhoz, hogy KO. Amikor a Kaáliban magyarázták, hogy adjam be, na az is elégvolt, a vérnyomásom zuhant le. Szóval ma már kettőt kellene kapnom, de a helyét illetően én is bizonytaln vagyok. szerintem a tűt talán teljesen be kell nyomni, a férjem nem kímélt, ő ezt tette 45 fokos szögben. de ennyi... éni s várok, hátha válaszol vki a lentebb írt kérdésemre.

2010. máj. 22. 17:29

Azt elfelejtettem, hogy azt mondták, hogy kedden mikor megyek, akkor majd az uh után beadják ott a szurit, amennyit kell.

Hülye kérdés, de akkor nekem vinni kell magammal az injekciót otthonról?

2010. máj. 22. 17:28

Sziasztok!

Most találtam rátok és remélem sikerül pár infót kapnom tőletek.

Magamról annyit, hogy 28 éves vagyok és 4 éve küzdünk a babáért. Reményeink szerint már nem sokáig.

Nálam az egyik petevezető nehezen járható (vagyis nem zárt, csak majdnem) és a pct pozitív lett, valamint enyhe IR-em.

Most kezdtük az első lombikot.

Tegnap adtam be az első szurit. (Ez nagy szó mert már a tű látványától rosszul vagyok. :)))

Természetesen már itthon jutott pár kérdés az eszembe, így nem kérdeztem rá a doktornőnél.

A szurit mindegy, hogy a hasba hol adom be? Mert annyit mondtak, hogy hasba és slussz. És ugye nem kell tövig benyomni a tűt? Mert én addig nem mertem, mert az már soknak tűnt. :) (Na ennek következtében lett is egy puklim ma a decapeptyl beadása után.)

És mennyi az a bő folyadék? Mert azt nem mondták. Most erőszakot vettem magamon és kb 2,5-3 l megy be.

És végül lehetséges, hogy már a második nap zizis legyek a szuriktól? Vagy az mástól van? :))))

Bocsi, hogy ennyit kérdezek, de mástól nem tudok, mert a környezetemben senki nem volt lombikos.

Köszönöm nektek előre is.

3336. barbildi (válaszként erre: 3334. - C9d2c42a6e)
2010. máj. 22. 16:47

Köszi.:-))

Veled mi újság? Hol tartasz?

3335. Anny79
2010. máj. 22. 16:29

Szisztok!

Tudna vki abban tanácsot adni, hogy van jelentősége, hogy a szurikat hova adom. Úgy értem, hogy tudom, hogy a hasam melyik zónájába, de mindig az ellenkező oldalra? Tegnap kaptam az elsőt,ma már kétfélét kapok. a lehető legtávolabb egymástól adjam be? A kaáliban egy félkör alakot mutattak a köldököm alatt. Nem tudom, félek, hogy nem jó helyre kerülnek... köszönöm előre is .

2010. máj. 22. 15:09

Sziasztok!

Andus! Gratulálok!:)

Barbildi! Kívánom, hogy sok-sok érett petéd legyen!:)

Mindenkinek kellemes ünnepeket!

3333. barbildi
2010. máj. 22. 15:00

Sziasztok!

Kellemes hosszú hétvégét mindenkinek... végra a nap is kisütött. :-)

Andus! Gratulálok és minden jót kívánok nektek. Az ilyen hírektől érzi úgy az ember, hogy érdemes küzdeni.

Én ma voltam a Kaáliban... rengetegen voltak. Az ultrahang szerint jól állok, de nem akarom elkiabálni. Kedden megyek újra. Remélem érnek a petéim. :-) Nekem ez lesz az első lombikom, remélem eljutok odáig és sikeres lesz a stimulálás.

3332. kaucsukk
2010. máj. 22. 13:02

Sziasztok!

Andus30 gratula!! Kekmegy bocsi,csak félreolvastam amit írtál a fórumon. Nekem se volt gáz az inekciók beadása.

3331. 08e46ada5d (válaszként erre: 3328. - Andus30)
2010. máj. 22. 09:37
Andus, én is gratulálok Neked és sok szerencsét kívánok (ne köszönd meg). :)
3330. 08e46ada5d (válaszként erre: 3327. - Kaucsukk)
2010. máj. 22. 09:36

Sztem összekeversz vkivel, én nem félek a szuriktól, végig magamnak adtam be őket. Élvezem a fájdalmat. :)

Akkor jövő héten megy a drukk Neked ezerrel! :)

3329. erika691230 (válaszként erre: 3328. - Andus30)
2010. máj. 22. 08:51

SZia andus!

Gratula!!!!!!

3328. andus30
2010. máj. 22. 08:47

SZIASZTOK!

KÖSZI KUKUCS MÁR BESZÉLTEM DR NÖVEL ÉS HOGY KICSI JO KEDVET CSINÁLJAK NEKEM MA REGGEL POZITIV LETT A TESZTEM:-))UGY HOGY KITARTÁS MINDNKINEK,PUSZI

3327. kaucsukk
2010. máj. 22. 08:34

Sziasztok!

Nagyon sok kitartást mindenkinek! Primula jobbulást! Kekmegy nem olyan gáz a szurik beadása majd mire mindet beadod megszokod!

Anta03 sz idő úgy néz ki, hogy remek, te is próbálj meg lelkileg is remekül lenni.

Andus30 sajnos nem tudom, hogy a dokinő van-e ma, jövőhéten kedden megyek uh.-ra akkor lesz. Van három fagyasztott embriónk és nem tudom mi lesz a soruk.

Erika milyen érzés anyává válni, mi mindannyian kitartóan erre a piciny fényre vágyunk!

Gyönyörű hétvégét mindenkinek aki csak olvasgatja a fórumot annak is, mint néha én szoktam.

3326. primula35
2010. máj. 21. 22:05

Sziasztok!!!!!

Mára már jobb a közérzetem, talán jó leszek addigra, A nagy napra!!!!

Mindenkinek tartalmas Pünkösdi ünnepeket Kívánok!!!!!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook