Szakítás után újra együtt! (beszélgetés)
Akkor tedd félre a büszkeségedet és lépj!
Én megtenném!
egy másikl ismerős 3.5 év együtt sok vita és veszekedés után nagynehezen szakitás
külön voltak 2-3 hónapot de a vég csak a békülés lett a szitu változatlan folyton marják egymást nem lett jobb se rosszabb, viszont egyik sem mer lépni gondolom félnek az uj párkapcsolattól, pedig ennél ami most van köztük egyedül is jobb lenne nekik
Személyszerint én, mire elfejetettem, illetve megbocsátottam a másiknak azt, ami a szakításhoz vezetett, már rámtalált újra a szerelem... :)
Szóval nem tudom, ki mmiért békül ki, illetve jön össze újra...valószinűleg mert nem felejtették el egymást...:)
4 év együttlét utána 2 hónap külön
oka: a pasi nem akart apa lenni begyulladt lelépett
azóta eltel ujabb 1.5 év és boldog család ők együtt imádják a babájukat és egymást is!
Sziasztok!
Tapasztalatokat, példákat kérek azzal kapcsolatban, hogy valaki, vagy valaki ismerőse, exe, vagy bárkik szakítás után egy bizonyos idő elteltével újrakezdték a kapcsolatukat.
(független attól, hogy utána együtt maradtak-e vagy sem)
Mennyi idő telt el a szakítás és az újrakezdés között?
Mi volt a szakítás oka?
További ajánlott fórumok:
- 12. hét utáni terhességmegszakítás hogyan zajlik, kinek mik a tapasztalatai, valamint mennyi időre rá esett újra teherbe?
- Szakítás után mennyi idő után érdemes újra keresni a másikat?
- Együtt dolgozni szakítás után..hogyan viselkedjek
- Szakítás után működhet egy kapcsolat úgy, ha a szakítás előtt távkapcsolat volt és utána újrakezdenénk, közelebb költözve egymáshoz?
- Szakítás után újra együtt...
- Szakítás után újra együtt