Szabó Zsófi tv2 Édesnégyes (beszélgetés)
Haha
Nem is állítottam XD
Tanulnak? :)
Te is voltál kamasz. Pláne a mai időkben már abszolút tojnak sokan a szülői intelemre, fegyelmezésre. Teszem fel haza jár a gyerek, akkor könnyebben nevelhető. De rengetegen járnak kollégiumból az iskolába. Ott már nem hinném, hogy nagyon fegyelmezhetné a szülő. Kezdődik a hajfestéssel, műkörömmel, bulizással, az állandó kilógunk programokkal.
nem vagy gyenge:))))
háhá, ez jó!!!!!!!
(képeid)
Én is, sőt minden ilyen baromságot nézek , most mit tagadjam attól nem leszek kevesebb senki szemében(aki fontos).
:):)
És még ott volt a malac is:)
Ő vajon mennyit kapott?
Szerinted a tv- újság meg hasonlókból tanulnak???
Szerintem nem szerintem a szülő hanyagság miatt történik az egéssz
Nem tudom melyik a különb a kereskedelmi csatorna vagy a bulvárlap????
Nekem egykutya :P
Mondjuk ha jól tudom akkor ő az úszó szövetség vezetője vagy elnöke!
Szerintem ő ebben a műsorban semmi CSÚNYÁT nem csinált
Hehe
Na ezt sem én írtam :P
De igazad van... gondolkodtam rajta, hogy megírom...aztán inkább vártam..
Nem kellett sokáig :D
Én bevállaom néztem Szabó Zsófi miatt, mondjuk Majka nem érdelek...:D
Az a baj, hogy mindenkinek meg van az ára! Attilát anno én is férfi-embernek tartottam, de való igaz, hogy amióta inkább celeb szerepben "tündököl", azóta már cseppet sem tartom férfiasnak.
Ez valahol a kereskedelmi csatornák hibája, úgy gondolom.
Ők ebből élnek. Milliós gázsiért valszeg Mindenki elvállalná.
Vagyis, én biztos szerepelnék egy ilyen műsorban. Semmi dolgom nincs, csak néha megszólalni.
Azért Czene sem erőltette meg magát anno és szépen kapott érte.
Különben olyan érdekes, mert mindannyian utáljuk ezeket a BUTÍTÓ műsorokat, mégis mindenki tudja hol tart mi történt ebben vagy abban az epizódban,
Nem?
A műsor egy szar, az tény.
Viszont, nem tudhatjuk, hogy miért vállalta el. Nem lehet, hogy a pénzért? Apukája nagy beteg, valószínű, hogy minden egyes fillérnek meg van a helye.
Lehet, hogy naív vagyok, de megpróbálom azt feltételezni, hogy csak a pénzért vállalta el és megcsinálta azt, amiről a forgatókönyv szólt.
Az útólsóval egyet értek, de nagyon a többi az elenyésző!
:)
További ajánlott fórumok:
- Tucatnevű hírességek. Írjatok Kiss, Nagy, Kovács, Szabó, Tóth nevű ismert embereket.
- Hogy lehet elhívni Szabó Zsófit egy születésnapra fellépni?
- Az én véleményem (Kozsó édesnégyes)
- Szabó Zsófi -Jóban rosszban
- Kit választott Cseke Katinka az Édesnégyesben?
- Szerintetek milyen árnyalatú Szabó Zsófi új hajszíne?