Szabó Zsófi tv2 Édesnégyes (beszélgetés)
Azt nem mondtam, hogy különleges és extra csaj. Egyszerűen bájos arca van. Nekem a kisugárzás is döntő, ha nem sminkelte túl magát épp, akkor szépnek tartottam. Attól még nem biztos, hogy igazi nő, mert hát...
Ami viszont kiborít, mikor szépséggel kapcsolatos szavazásnál azt olvasom: Átlagos vagyok. Én nem gondolom sem külsőre, sem belsőre átlagosnak magam. Ez annyira beskatulyázás szerintem. Most én ne érezzem magam szépnek, mert átlagos vagyok? És ki szerint vagyok átlagos? Tízből négy embernek? Például én hiszem, hogy vagyok annyira szép, mint ez a lány, vagy akár te és XY, csak épp nem biztos, hogy ugyanazoknak a férfiaknak jövünk be. :)
Szerintem a fiatal(13-tól)
már sokkal sokkal több mindent tudnak, természetesen SAJNOS!De hát tudjuk minek köszönhető ez ugyebár!!!!
Nah ezzel egyet kell, hogy értsek, ugyanis szerintem is nagyon szép nő!!!!
És csak magát adta jó pénzért:):):)
Azért sokan megirigyelik a szépségét!!!
Szerintem helyes lány és nagyon fiatal még, nyilván majd tanul a hibáiból...
Nekem tetszett, hogy saját magát adta, legalább felvállalta, hogy ilyen is...
És miért lenne ribi?
Attól hogy bevállalós?
Nem olyan prűd duma ez?
Én is női szemmel magasra teszem a mércét. De akármilyen ribanc is az életben, tény, hogy szép arca van, szerintem.
Amikor egyenként behívta a srácokat a szobába, azt hittem az elején, hogy egyenként szexelni fog velük. Ugyanis volt egy olyan kijelentése - talán egy riportban -, hogy neki ez mennyire fontos a döntésnél, illetve az asztalnál is valami ilyesmit motyogott. De csak dumálni mentek be.
Kozsó szerintem igénytelen férfi.
Extra nagyon nincs benne, de szerintem szép arcú lány. Megfogadtam, inkább nem mondok semmi előítéleteset az emberekről, legalábbis igyekszem nem úgy tenni.
Megnéztem az utolsó részt belőle, meg egy-egy részletet a napokban. Nos, szerintem várható, hogy ilyen stílust kell hozniuk, hiszen erről szól a műsor. Ez egyértelmű volt eddig is, nem? Akár a pasik, akár a csajok benne, mindegyik csak arra ment, hogy szereplés, szex, hírnév.
Szerinted bármelyikőjük is komolyan gondolja, hogy komoly párkapcsolatra talált egy ilyen műsorban? Mondjuk számomra az is elgondolkodtató (most Majka van a soron), hogy ezek a celebek miért nem egyszerű, médián kívüli személlyel kezdenek futó vagy hosszútávú kapcsolatot.
Nyilván azért sztárolják annyira, mert szép lány és van min csámcsogni. Mondjuk eddig azt se tudtam, hogy a színészkedésben is kipróbálta magát. Tulajdonképpen mi az ő foglalkozása?
pontosan van az a pénz, én egyiket sem ítélem el.
Ki miből ennyi
Na arra kíváncsi leszek!
Remélem talál magának egy Bandit! :))
Most mit kell ezen csodálkozni ez egy megrendezett dolog volt mind a lány mind pedig a fiúk,
csak gondoljatok bele, egyszer sem hirdették, hogy fiúkat vagy lányokat keresnek ebbe a műsorba:)))
Óh nem sokára jön Bodolai Böbe is a műsorba , nah én meg ennyi erővel belőle nem gondoltam volna, illetve róla:)
További ajánlott fórumok:
- Tucatnevű hírességek. Írjatok Kiss, Nagy, Kovács, Szabó, Tóth nevű ismert embereket.
- Hogy lehet elhívni Szabó Zsófit egy születésnapra fellépni?
- Az én véleményem (Kozsó édesnégyes)
- Szabó Zsófi -Jóban rosszban
- Kit választott Cseke Katinka az Édesnégyesben?
- Szerintetek milyen árnyalatú Szabó Zsófi új hajszíne?