Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Szabadkai piac fórum

Szabadkai piac (beszélgetés)

❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
246. egyvalaki1 (válaszként erre: 241. - Nicol422)
2014. ápr. 17. 16:17
Szia! Szerintem ha tudsz akkor inkább hétvégén menjetek, vagy esetleg pénteken. A többi napon is van piac, vannak árusok, de kevesebb. Viszont hétvégén rengetegen vannak a piacon. Én azt ajánlom, hogy inkább a hétvégi napokon próbálkozz, vagy mondom esetleg pénteken.
2014. ápr. 17. 12:41
Azt a régifajta barna személyigazolványt elfogadják a határon?
2014. ápr. 17. 12:25
Sziasztok!akkor hùsvèt vasàrnap érdemes kimenni?egy biztos vàlasz kène,hogy ne menjünk fölöslegesen!előre is köszi!
243. Timcsa80 (válaszként erre: 240. - Scorpion024)
2014. ápr. 16. 13:50
Hétfőn nincs piac!
242. zsazsanéni (válaszként erre: 241. - Nicol422)
2014. ápr. 16. 07:05
Szerintem minden nap vannak,akitől zoknit vettem kérdeztem most vasárnap lesznek-e?Mondta lesznek,mert nekik kell a pénz.Mindenki úgy van vele,hogy a befektetett pénzét mielőbb viszont lássa.
2014. ápr. 15. 16:18
Sziasztok! Látom elég aktív a fórum, ezért kérdeznék egyet. Szerda délelőtt mennyire érdemes kimenni? Sokkal kevesebb az árus, mint hétvégén? Főleg a ruhások érdekelnének, mellényügyben.
2014. ápr. 15. 09:14

Koszonom a sok levelet es megbizast,kerdesekre tovabb is az email-ben valaszolok a piaccal kapcsolatban (vagy akar mas kerdesekre is):

scorpion@suonline.net (Daniel)

Aki szemelyes segitseget ker annak csak hetvegen tudok segiteni.(az nem jelenti azt hogy ha penteken irtok akkor szombat regellre ra is fogok erni).

Mivel sokan megkerdeztek tollem hogy tudok e szemejessen is segiteni,forditani,utbaigazitani tovabba piacon elvezetni es elmagyarazni mire figyeljetek oda es hol penzt valtani, gondoltam fol irom ide is hogy ne keljen mar mindenkinek kulon emailban valaszolnom erre.

Igen szivessen tudok segiteni hetvegeken (szombat-vasarnap) ha epp nincs mas elfoglaltsagom,a reszleteket meg mar megbeszeljuk kinek mire lenne szuksege ha itt jartok.

Nem kell felni nincs mar tobbet gond es csalok is egyre kevesebben vannak,persze ez piac es vannak akik probalkoznak de hat ez van mindenhol.

Aki nem beszeli a njelvet attol persze probalnak picit tobbet kihuzni de amit eddig tapasztaltam meg igy is mindenki meg volt elegedve es szivessen ternek visza erre a piacra.

Ami a markas cucokat illeti vannak olcsok es vannak kozep aron nagyon jo minoseguek szo szoros ertelemben minden vilag marka.

A hattartol nem kell felni ha nem kereskedelmi menjiseget probaltok atvinni hanem csak szemejes hasznalatra menjiseget.Persze probalkozni lehet,sokan csinaljak,elgyugjak stb.... errol is tudok par szot mondani ha valaki szemejessen felkeres amikor itt jar.

Gyakran kerdezett :

-Mien cimen talalhato a piac :

Trg Cara Jovana Nenada es a Velebitska utca sarkan talalhato.

-Nyitva tartas : Hetfo-Vasarnap 6h-15h (persze szombat-vasarnap a leg erosebb napok)

-Aranyat nem ajanlok hogy a piacon vasaroljatok mivel 99% hamis,a kozpontban van rengeteg uzlet es abban is tudok segiteni az erdeklodoknek mivel ismerem java reszet az aranymuveseknek

-Piac weboldal cime : [link]

Mivel nem gyakran forumozok ,tovabbi kerdesekre emailben : scorpion@suonline.net

2014. ápr. 14. 19:15
Pontosítanák Ariel fogékony mososzer 4.75L 2500Ft
238. Zsuzska35 (válaszként erre: 236. - Zsazsanéni)
2014. ápr. 14. 15:08
Köszönöm az információkat! Esetleg valaki nem e tudja,hogy május 2.-án lesz e piac, mert talán a szerbeknél az is ünnep nem csak az elseje.
237. zsazsanéni (válaszként erre: 235. - Nikiszitá)
2014. ápr. 14. 10:31
Biztos van eladó minden nap,mert kell nekik a pén z,ezt mondta az egyik,hogy 19-én is lesznek,pedig ünnep állitólag nekik is.Az üzemeltetőnek is pénz a bevétel.
236. zsazsanéni (válaszként erre: 234. - Zsuzska35)
2014. ápr. 14. 10:29
Fiataloknak rengeteg póló,rövid nadrág,nyári pántos blúzok.Gyereknek póló,rövid gatya,felnötteknek is.Érdemes menni,mert aki most nem talál azon a hatalmas területen,akkor soha nem fog.Vannak nyári ruhák is,fiataloknak.
2014. ápr. 13. 22:31
Pénteken is annyi eladó van, mint hétvégén?
234. Zsuzska35 (válaszként erre: 233. - Zsazsanéni)
2014. ápr. 13. 19:14
Üdv! Mennyire voltak nyári ruhák a piacon ( rövid nadrágok felnőtt és gyerek egyaránt, pólók stb.)? Mi kimondottan ezekért mennénk. Érdemes már kimenni vagy szerinted még akkor várjunk.
2014. ápr. 13. 17:01
Mi ma voltunk Szabadkán.Reggel 6-kor indultunk a Tesco elől,nem sokat vártunk,mert a busz mindenhol előnyben van.1/2 8-kor már ott voltunk a piacon.Most is sok minden van.Ruha az jó minőségű nem túl drága.Rengeteg gyerek cucc van,Jövő vasárnap is nyitva lesz,mert az Ortodox Husvét is most van.De az eladó azt mondta jönnek,mert nekik kell a pénz.A csoki,a nápolyi,a linzer karika sokkal olcsóbb mint nálunk.Hazafelé meg megállnak velünk a Nagyáruháznál a Rodánál elkölteni a maradék dinárt.Ott is van ami itthon drágább,a lekvárok,kétszer annyi mennyiségre,mint itt.A kenyerük még olcsóbb és a fél kilós fehér még 100 Forint se nincs.Az ize nem hagy kivánni valót,nem az itthon árult ócska valami.Tavaly óta minden hónapban indit utat ez az utazási iroda,de megéri.Velünk nem foglalkoznak a határon,nem kell sorokat várni.Kettő után pár percre már otthon voltunk.Mással nem is mennék.
2014. ápr. 13. 11:42
Egy próbát mindenkinek megér!
2014. ápr. 13. 11:41

Hazafelé a magyar vámos cigarettát, alkoholt keresett. Mindenkinek belenézett a csomagtartójába.

Összegezve a napot, az itthoni árakhoz képest a ruházat jobb minűségá, és az édességgel együtt olcsóbb.

2014. ápr. 13. 11:36

Üdv mindenkinek!

2014.04.12-én voltunk a piacon. Tapasztalatok:

Reggel 8-ra értünk Tompára, egy órát araszolgattunk, mire átjutottunk a határon. Parkolóhelyet alig találtunk, de megérte keresni, mert a tilosban parkoló autókat elszállították folyamatosan. A parkolási díj 100 dínár vagy 300 forint egész napra.

A piacon rengetegen voltak így húsvét előtt (mint a heringek!). Sokan voltunk magyarok. Kezdődik a nyári szezon, az árakból nem engedtek.

Árak: szép török farmer női, férfi 4500 Ft/db. Jó anyagú női pólók 1.000.-Ft/db, férfi póló 1500-2000.Ft/db, Columbia széldzseki 6000-ft, fehérneműk is jó árban voltak. Női trikók, amelyek felérnek egy toppal, 700.-ft/db.

Nyári melegítők kompletten 5000ft.

Találtam kézműves cipésznél jó bőrcipőt 12.000.-ft-ért, kínai cipő nem volt jó árban.

Napszemüveget 2000.-ft-ért láttunk, az ár tükrözi a minőséget.

Csokik jó áron voltak, Kinder meglepetés 200 ft/db, 30 dkg-s Milka csokit 550ft/db.

Ariel csomagolású folyékony mosószer 2500ft/kb. 3l. Hogy mi van benne?

A futballpálya felőli WC normális, 100ft-ért használható.

A piacon lévő gyorsétkezdék drágák, pl. hamburger 250 dínár.

Érdemes forintot vinni, a picon van pénzváltó, úgy váltják, mint itthon, valamit érdemes dínárban fizetni, mást forintban. Némely árusok 1000 dínárt 3000 ft-nak számolnak, mások 1100 dínárért vagy 3000ft-ért adnak vmit.

Érdemes kimenni, szétnézni.

229. zsazsanéni (válaszként erre: 228. - Rawzor)
2014. ápr. 12. 11:47
Holnap este már fogom tudni,mert reggel megyünk a piacra és megkérdezem ott az árulókat.Csak tudják.!
228. rawzor
2014. ápr. 11. 17:19
Sziasztok, nemtudjátok 19-dik én nyitva lessz a piac? szeretnék kimenni és csak akkor lessz szabadnapom :)
227. maja24 (válaszként erre: 226. - Zsazsanéni)
2014. ápr. 6. 20:51
köszönöm szépen.
226. zsazsanéni (válaszként erre: 225. - Maja24)
2014. ápr. 6. 17:53
Csak személyi igazolvány kell,s azon is azt nézik,hogy érvényes legyen.Mi most megyünk ismét 13,-án.Vasárnap még nem voltunk.
225. maja24
2014. ápr. 6. 09:47
sziasztok,menni szeretnék a piacra szabadkára vigyem az utlevelem kérni fogják utközbe?
224. akos00
2014. márc. 30. 11:12
ápr.19 menék . ki lesz piac még
223. Veronika27 (válaszként erre: 219. - Mazsinka)
2014. márc. 30. 11:05

Alkohol, cigi, mez, edesseg olcsobb.

Na meg a repkika cuccok, parfumok. Sokan azert jarnak at, hogy betarazzanak ilyenbol, aztan M.o-on eladjak dragabban.

222. zsazsanéni (válaszként erre: 219. - Mazsinka)
2014. márc. 30. 09:47
A zokni az tényleg olcsó,1000 ft.6 darabot adtak azonkívűl az alsó/magyarul bugyi/ 300 Ft.volt nekem jó,mert elég nagy.Itt a Cserin olyan 600 Ft.Azonkívül a levesizesítő.Nekem bevállt.Egy nagy kanál a levesbe,és jó.Jó 600 dinárért vettem egy fél kiló paprikát,nálunk 3000 Ft körül jár kilója.A török pólót ha kifogom az azt 1000 Ftért megéri,mert 3 napra szóló kinai.Ami azután felmosó rongy.De nem vagyunk egyformák,van aki leragadt itt is a kinai tömegcuccnál.Semmi sem jó,a cipő is egy szezonra szól,megfelel.A RODa-ban a pudingpor is sokkal olcsóbb mint nálunk,még a kavarós kávé is.Csak számolni kell,akkor meglátja.A mszaki cikkek például brutálisan drágák hozzánk viszonyitva.
2014. márc. 29. 21:42

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem,hogy a piacon vannak ilyen típusu napszemüvegek?

[link]

2014. márc. 29. 20:26

Szeretnénk menni a szabadkai piacra.

Busszal el lehet jutni oda?

Dunaújvárosban lakunk.

219. Mazsinka (válaszként erre: 218. - Maja24)
2014. márc. 29. 18:31
Melegítő? Én csak alsót vettem, az olcsó volt. A felsők olyan tunika szerűségek, vékony anyagú, lenge ez-az. Ingek, mai divat szerint. Nem vészesek az árak. Nem tudom, hogy megéri-e, én vajdasági vagyok, de mégsem megyek túl sűrűn. Nyilván akkor megéri, ha ott is megválogatod, hogy mennyiért veszel, mert van olcsóbb, drágább is. Mögöttünk jött egy magyarországi asszony, aki hangosan megjegyezte, hogy itt csak a zokni olcsóbb. Őszintén nem értem, mi ez a nagy fokú szabadkai piaclátogatás a magyarországiak részéről. Ennyivel olcsóbb lenne minden?
218. maja24 (válaszként erre: 215. - Mazsinka)
2014. márc. 29. 18:04
szia milyen felsö érdekelne mert, akarok menni csak még gondolkozok 4 lányom van nekik kellene tavaszi cuccok meg -éri -e vajon melegitö ilyenek .
217. zsazsanéni (válaszként erre: 211. - Basa70)
2014. márc. 29. 08:11
Most megyünk április 13-án Húsvéti bevásárlásra.A múltkor vettem magamnak ismét vékony pulóvert.Nekem is nadrág kellene,vékony,Az unokámnak vettem szabdidőt,kisgatyákat.Az ár hasonló,mint itt,de a minőség az más.Most poló kell nekem,meg nadrág,meg az unokának rövid poló.Remélem lesz választék és az ár is.
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook