Szabadkai piac (beszélgetés)
A zombori úton (Somborski put) található...
É 46°5'26"
K 19°38'49"
(Parkoló koordinátái a főkapunál)
Szia!
Véleményem szerint nem kekeckedőek a rendőrök, a lényeg az az, hogy a sebességhatárokat be kell tartani, a fényszórók állandó használata kötelező (lakott területen kívül és belül is) és amennyiben a biztosító nem küldte ki a nemzetközi gépjármű biztosítási kártyát, azt akkor az irodában ki kell kérni. A "H" betűs matricát nem tudom biztosra mondani én inkább azt is ragasztottam :)
Tompánál lényegesen gyorsabban a piacra lehet érni . Péntek, Szombat, Vasárnap van a legnagyobb piac, de hétvégén többet kell alkudozni, így javaslom a Pénteket.
Én is most szeretnék először átmenni a piacra csak egy kicsit rossz híre van az ottani rendőrségnek. Érdekelne, hogy igaz lehet-e ez a pletyka vagy nem. Mire kellene odafigyelni? Honnan jobb érkezni. Tompánál jó lehet? És melyik nap a legérdemesebb menni?
Cigiből mennyit lehet áthozni?
Köszönöm.
Szia!
Nem tudom, hogy változott -e.
Megnézte a csomagtartót kérdezte mit hozok és mennyit.
Mondtam neki saját használatra ruhákat 5-6 db fajtánként.
Azt tudom -e, hogy csak 2db ot lehet behozni, vagy 300€ értékig és hogy akkor a számlát mutassam meg.
Mivel piacról volt a ruha így számla sincs.
Szia!
Jöttünk már át Szabadkánál és Tompánál is, de még senki nem mondta, hogy ruhából nem hozhatunk bármit.. Csak italt és cigit kérdezték, megnézték a csomagtartót, és nem szóltak egyáltalán..
Legutóbb május 1-én voltunk, lehet azóta változott??
Szia!
Te melyik határátkelőn jöttél?
Csak azért kérdezem, mert Tompánál azt mondta a vámos hölgy, hogy minden ruhadarabból 2db -ot lehet áthozni.
Köszönöm!!!
Akkor időben indulunk... :)
szia!
Szerintem délig minimum...
addigra jól el is lehet fáradni :)
Sziasztok!
Tudna nekem vki segíteni, hogy szombaton, és vasárnap meddig van piac???
Szia.Röszke vagy Tompa felől jönnétek?
Forintban is nyugodtan fizethetsz.Péntek,szombat,vasárnap van a legnagyobb piac.
Nekem abban ugyan nincs tapasztalatom, hogy melyik nap a jó, voltunk már szombaton és vasárnap is, egyformán jó volt mindkettő.
Mi nem szoktunk váltani, szinte mindig forintban fizetünk, már szinte kérdezik is, hogy milyen pénznemben akarunk fizetni...
Szia!
Vasárnap,19. lesz piac,az biztos.Hétfőn gyenge szokott lenni. Szal vasárnap nyugodtan jöhettek :)
Sziasztok! tudna nekem segíteni, valaki, hogy május 20-án (nálunk pünkösd vasárnap) nyitva lesz e a piac? sosem jártam még kint és nagyon jókat írtok róla, gondoltam megnézem :) Köszönöm a segítséget! Kellemes hétvégét!
Üdv: Cintia
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy tudja-e valaki, hogy nyitva lesz e május 5-én szabadkán piac, mert potyára nem mennénk le. Előre is köszönöm a segítséget!
Kedves Acsester!
Köszönöm a válaszod ! :)