Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Sweetgardentől érdemes növényeket rendelni? fórum

Sweetgardentől érdemes növényeket rendelni? (tudásbázis)

2025. okt. 26. 17:20

Soha többet nem vásárolok innen. Horribilis áron gyenge vacak életképtelen növényanyag. Dísznövényeket vásároltam innen. Több növény életképtelen gyökeres anyag volt, beledugtak valami szárdarabot. Fajtaazonossággal is probléma volt, nem azt küldték amit rendeltem. Nem érdekli őket, hogy milyen anyagot küldenek, csak a pénzt fizesd be.

Reklamáltam, becsületükre legyen mondva válaszoltak is, de olyan előnytelen ajánlatot kaptam, hogy nem volt érdemes vele foglalkozni.

5. Puncsos (válaszként erre: 2. - Cp)
2023. ápr. 24. 12:10
Egyebkent meg a gyökerét kell nézni a növénynek, nem a szárát. A növényt kezdetleges állapotban kell elküldeniük, nem túlnőve, nem elburjánozva, ha a gyökerének semmi baja, a szára meg egybe van, a növény kihajt. Ezert kar volt visszaküldeni. Szerencsetlen meg lett utaztatva. Azt mar biztos nem élte túl.
2023. ápr. 24. 12:01
Nekem soha egy roman ceggel nem volt még rossz tapasztalatom, magyarokkal annal inkabb. Ha innen rendelek 5 nap mire ideér, ha onnan Romaniabol, két nap. Es tokjó cuccaik vannak. Nem hiaba jart at hozzájuk öreganyam bevásárolni amíg bírta a strapát. :)
2023. ápr. 24. 11:58
Én 2 hónapja rendeltem szinten innen. Gyönyörűek a kisfák, viragoznak. A ribizli mar zöldel, pedig az is egy darab szaraz kóró volt mikor küldték. A szamóca amit küldtek szebb a kertben mint ami eleve nalunk volt. Visszaküldéssel kapcsolatban nincs tapasztalatom, mert én semmit nem küldtem vissza, sőt inkabb kellemes meglepeteskent ért hogy milyen gyorsan ideért a csomag. Meg milyen jó állapotban. Semelyik növény nem tört el, gyökerük is akkora volt higy csuhaj. :)
2. cp (válaszként erre: 1. - Nikusz2)
2023. ápr. 24. 11:51

Régi a kérdés, de azoknak a kedvéért, akik rendelés előtt utána néznek a webáruháznak leírom a tapasztalatomat:

Az általam megrendelt növények időben érkeztek, de a minőségük kiábrándító volt. Szabadgyökeres példányokat rendeltem, de inkább csak oltott botokat kaptam, néhány gyökérkének látszó nyúlvánnyal, de az egyiken még csak ilyen sem volt - szimpla bot volt. Jeleztem emailben, hogy visszaküldeném. Erre készségesen küldtek egy visszaküldési címet. A visszárut megrendeltem, azt is kifizettem majd később visszahozta a posta. Akkor láttam, hogy a cím nem létezik,a google sem ismeri. Magyar képviselet pedig nincs is feltűntetve a honlapjukon csak romániai cím!

A pénzem nem kaptam vissza. :( Azt javaslom mindenkinek, hogy alaposan nézze meg, milyen elérhetőségeket tűntet fel a cég az oldalán és keressen rá fórumokban!

2022. ápr. 11. 12:35

Kedves Fórumozók!

Véleményt szeretnék kérni a sweetgarden növényekről. Megmaradtak-e, érdemes e innen rendelni? Kivit szeretnék, meg rózsát. Azt láttam, hogy kihozzák, de arról semmit nem találtam, hogy kinek jött össze bármi a termékeiből. Köszönöm szépen

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook