Sweetgardentől érdemes növényeket rendelni? (tudásbázis)
Soha többet nem vásárolok innen. Horribilis áron gyenge vacak életképtelen növényanyag. Dísznövényeket vásároltam innen. Több növény életképtelen gyökeres anyag volt, beledugtak valami szárdarabot. Fajtaazonossággal is probléma volt, nem azt küldték amit rendeltem. Nem érdekli őket, hogy milyen anyagot küldenek, csak a pénzt fizesd be.
Reklamáltam, becsületükre legyen mondva válaszoltak is, de olyan előnytelen ajánlatot kaptam, hogy nem volt érdemes vele foglalkozni.
Régi a kérdés, de azoknak a kedvéért, akik rendelés előtt utána néznek a webáruháznak leírom a tapasztalatomat:
Az általam megrendelt növények időben érkeztek, de a minőségük kiábrándító volt. Szabadgyökeres példányokat rendeltem, de inkább csak oltott botokat kaptam, néhány gyökérkének látszó nyúlvánnyal, de az egyiken még csak ilyen sem volt - szimpla bot volt. Jeleztem emailben, hogy visszaküldeném. Erre készségesen küldtek egy visszaküldési címet. A visszárut megrendeltem, azt is kifizettem majd később visszahozta a posta. Akkor láttam, hogy a cím nem létezik,a google sem ismeri. Magyar képviselet pedig nincs is feltűntetve a honlapjukon csak romániai cím!
A pénzem nem kaptam vissza. :( Azt javaslom mindenkinek, hogy alaposan nézze meg, milyen elérhetőségeket tűntet fel a cég az oldalán és keressen rá fórumokban!
Kedves Fórumozók!
Véleményt szeretnék kérni a sweetgarden növényekről. Megmaradtak-e, érdemes e innen rendelni? Kivit szeretnék, meg rózsát. Azt láttam, hogy kihozzák, de arról semmit nem találtam, hogy kinek jött össze bármi a termékeiből. Köszönöm szépen
További ajánlott fórumok:
- Elraktátok már telelni a növényeket?
- Megbízható webáruház a pepita.hu? Érdemes onnan rendelni?
- Milyen konyhakerti növényeket tudnátok ajánlani olyan helyre való ültetéshez, amit csak néhány hetente tudnék látogatni és gondozni?
- Amerikából rendelni...(e-bay)-érdemes megpróbálni?
- Öregszem: már jobban szeretem a növényeket, mint az embereket 😜
- Milyen egynyári illetve évelő növényeket érdemes ültetni?