Svájci munka, élet? Akik éltek már ott vagy voltak Svájcban, tapasztalat? (beszélgetés)
Sajnos még semmi konkrét nincs. Párom egyik ismerőse vinné ki júniusba. Én meg októberbe, de mindenképp olyan helyre akarunk, ahol németül beszélnek!
Nagyon ki akarunk menni, mert itt csak nyomorog az ember, meg hát fiatalok vagyunk, mikor ha nem most kell világotlássunk :)
Afféle tájszólásuk van? Remek :S
Majd ráhangolódom :)
Köszönöm a választ :)
Most lehet h butaságot kérdezek, de svájcba nem németül beszélnek? :)
Azt tudom h a francia is elfogadott nyelv ott, de akkor milyen nyelven beszélnek? :)
Szia!
Micsoda? :O
Mondjuk én is hallottam durva dolgokat, de szerintem az se mindegy h Svájc melyik részébe megy az ember :)
Köszönöm a választ :)
Vigyázni fogunk, ha tényleg sikerül kimenni :)
Turistaként voltam ott, isteni. Az ország gyönyörű, az emberek kedvesek.
Viszont egy ismerősöm szerint, aki dolgozott is kint, a svájciak nagyon idegesítőek. Vigyázni kell velük, mert a világon mindenért feljelentik az embert. Nem szólnak, nem figyelmeztetnek, csak zutty feljelentenek, de szerinte olyasmiért is, hogy a csengőjére a nevét nem úgy írta fel, mint a többiek, ezzel elrontotta a ház homlokzatát vagy mijét.
Úgy néz ki párom megy ki Júniustól Svájcba dolgozni. Utána pár hónap múlva én is mennék. Véleményekre vagyok kiváncsi, milyen ott az élet?
Előre is köszi
További ajánlott fórumok:
- Hazaköltözzek Magyarországra vagy maradjak Svájcban?
- Munka Svájcban! Lehetetlen?
- Mennyi Svájcban a családi pótlék?
- Olyanokat keresek akik elhelyezkedtek munkanélküli alatt, és visszaigényelték a fennmaradó összeget
- Van magyar nőgyógyász Svájcban, azon belül is Lausanne környékén?
- Az OKJ-s bizonyítványt elfogadják-e Svájcban?