Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Sült diós alma recept

Sült diós alma recept

Elkészítési idő 30 perc

A Sült diós alma hozzávalói:
4 db alma
8 szem dió
1/2 citrom leve
2 evőkanál lekvár /de mézzel is nagyon finom/
2dkg margarin
tejszínhab


A Sült diós alma elkészítési módja:
Az almákat meghámozzuk,és megforgatjuk a citrom levében./hogy ne barnuljon be/ A diót durvára törjük,összekeverjük a lekvárral, Kivesszük az almák magházát,és az így kapott üregbe töltjük a diós lekvárt. A megtöltött almákat jénai tálba helyezzük,és egy pici margarint teszünk a tetejére. Addig sütjük míg az alma megpuhul. Melegen,és hűtve tejszínhabbal is fogyasztható! A őszi estéken,könnyű és gyorsan elkészíthető finomság,és még finom illat is lesz a lakásban. Jó étvágyat!!


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A sült diós alma elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook