Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Sült csirkecomb filé recept

Sült csirkecomb filé recept

Elkészítési idő 40 perc

A Sült csirkecomb filé hozzávalói:
50 dkg csirkecomb filé
2-3 dl tej
5 gerezd fokhagyma
1 nagy kanál mangalica zsír
só, sült csirke fűszersó


Sült csirkecomb filé

A Sült csirkecomb filé elkészítési módja:
Előző este enyhén sós tejbe beáztatjuk a megtisztított csirke húst, hűtőbe tesszük. Másnap szűrőkanálba téve lecsepegtetjük, majd tányérra tesszük, és mindkét oldalát megszórjuk a fűszerkeverékkel. Legalább 1 órát állni hagyjuk. Serpenyőbe felmelegítjük a zsiradékot, és belehelyezzük a fűszerezett csirkecombokat, átforgatjuk, és fedő alatt sütjük. Amikor félig megpuhult, rátesszük a megtisztított fokhagymát, és pirosra sütjük. Finom omlós falatokat kapunk! Jó étvágyat!

Mivel nem szeretjük a csirke bőrét, én annélkül szokom készíteni, de így sem szárad ki!


Kategória: Húsételek receptjei


A sült csirkecomb filé elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook