Stressz, szorongás, pánikbetegség, depresszió?Gyógyszer nélkül van megoldás? (beszélgetés)
Szerintem meg minden nyugtató, fájdalomcsillapító és egyéb ilyen hatóanyagból álló szer, kábítószer... vagy legalább is hasonló alapanyagból áll, mert hát mitől is hatna...
Nem vagyok gyógyszerész és orvos, sem ápóló, meg ilyesmi csak azt tudom, hogy ha valamilyen fájdalmat, vagy egyéb, fizikai testet tompító szerről beszélünk annak hatóanyaga mindenféleképpen valamilyen tudatot, testet "manipuláló", tompító szer lehet... szerintem, persze ez nem biztos, hisz nem érek hozzá, csak józan paraszti ésszel gondolkozom... :-)
Szia Lauren001!
Mindenféleképpen ilyen kábítószeket szeretnél szedni?
Nem gondolkoztál már azon, hogy esetleg másként szemléld a létet, vagy életedet, kapcsolataidat?
Sziasztok!
Szedett már valaki közületek Remotiv extrát pánikra? Én Citalopramot szedtem egy évig, most abbahagytam, és jön megint vissza. Most nem szeretnék ilyen kémiai valamit szedni, hanem inkább természeteset, ezért is gondoltam, hogy megkérdem tőletek. A doki azt mondta, hogy várjak még néhány hetet, utána megbeszéljük, hogyan tovább. Igazából kíváncsi lennék, hogy a Remotiv ugyanúgy hat, mint a Cita? Mert az nagyon jó volt :) Köszi a segítséget mindenkinek!!!
Sziasztok!
Az érdekelne, hogy a fulladás mikor maradt abba, akinek volt? Nekem nincs diagnosztizálva a pánikbetegségem, de elég sanszos, mert semmi szervi bajom nincsen, és borzasztóan fulladok, mintha nem tudnék elég levegőt belélegezni.
Ha beveszem a valeriana-t vagy ha jó a kedvem, akkor meg elmúlik.
Ezzel érdemes orvoshoz menni?
Ma kezdtem naplót vezetni a pánikbetegségemről és hasonló problémákról.
Kedves Fórumozók! Tudna valaki segíteni nekem! Csernus doki email címe után kutakodok! Feltétlenül fel szeretném venni vele a kapcsolatot, de nem a budai központon keresztül, ahol rendel.
Előre is köszönök minden segítséget, hozzászólást!
Remélhetőleg azért, mert mindenki jól van :-DDD
Süt a nap, jön a nyár!
Köszi...
Ez is egy lehetséges megoldást mutathat... Lehet, hogyvalainek éppen ez az, amire szüksége lenne...
:-)
Szia, nincs miért elnézést kérned, nem volt semmi negatív abban amit írtál, csak nem értettem azt a kifejezést.
Most már értem, és azt mondom rá, ha valaki így találja meg az énjét meg a boldogságát akkor tegye ezt, mert biztosan úgy van ahogy írod.
Én ennek ellenére maradok az eddig jól megszokott begyöpösödött szokásaimnál, ha nem jól csinálom, úgyis nekem kell elkárolnom.
De azért köszönöm hogy megírtad!
Ezt szerintem senki sem gondolta Kedves öregnéneőzikéje!
Egy pár helyen már magyarázkodtam és most itt is ezt tenném...
Az, amiről itt írogatunk, szerintem nem lehet pár sorba besűríteni, hogy ne legyen hosszú és nagyjából érthető legyen...
Mint ahogyan Te is érzed, ezek sokkal mélyebb és magasabbrendű "dolgok" mintsem pár sorban el tudnám intézni, így mindenkitől elnézést kérek, ha érthetetlen kifejezéseket, szavakat írok le, de higgyétek el én igyekszem mindig azt leírni, amiről őszintén érzem és tudom, hogy az helyes...
A "gondolatok őszinte szellemi minősége" számomra azt jelentené, hogy a saját gondolatainknak, saját magunk felé csak őszinte minősége lehet...ne, ha ezt az emberek valóban komolyan gondolnák.
Én azt vettem észre, hogy az emberek nagyobb hányada még saját magával szemben sem őszinte, saját magában sem mer és nem tud mélyebben elmélyedni, mert abban az esetben egy olyan érzéssel, gondolattal találkozna, amivel sok esetben nem tud mit kezdeni...
A szellemi minőség, pedig nekem a spirituális minőséget, az isteni, vagy akár isten feletti minőséget, a fénytiszta, pozitív gondolkozást jelenti...
Még egyszer elnézést kérek ha negatív fennhangja volt írásomnak, nem ez volt a szándékom...
A változtatáshoz pont,hogy nem szabad járni az eddigi utad, hanem változtatni kell neked és nem másnak.Ezen semmilyen orvos nem tud segíteni ha Te nem akarod aki mást mond hazudik, ezzel vigasztal.
De ha már valaki elkezd Anti depi bogyókat szedni az egy ördögi kör szerintem, tompítja az elmét , a normális gondolkodást.De mindenki maga választ mit akar.Tompítani a gondokon, vagy ki is találni a betegség labirintusából.
Oké, legyen így, vagyis úgy, én járom az eddigi utam, lehet ugyan hogy tévesen, de akkor is.
Amúgy bevallom,kicsit magas nekem hova tenni azt a kifejezést hogy "a gondolatok őszinte szellemi minősége", valószínűleg egy műveletlen tirpák vagyok, ennyi az egész.
Nem hiszem, hogy a jellem erőssége lehet a "gyógyír"... én inkább a gondolkozásban és a gondolatok őszinte szellemi minőségében hiszek... :-)
Aztán talán jöhet a "jellem erőssége"... :-)
Szia!
Én a neten rendeltem a a www.virgarterapia.hu oldalról mert amúgy csak kineziológusnál lehet ilyet beszerezni.
További ajánlott fórumok:
- Gyógyszerfüggőség, depresszió, szorongás, pánik... van kiút!
- Terhesen súlyos depresszió és erős pánikbetegség
- Homeopátia szorongásra, depresszióra. Van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban?
- Mennyi idő után hatnak kb.azok a gyógyszerek, amit pánikbetegségre írnak fel?
- Normális .hogy amit kaptam gyógyszert szorongásos éa pánikbetegségre az ideggondozóban attól még jobban felerősödtek a tüneteim?
- Ki, milyen gyógyszert szed szorongásra, depresszióra? S milyen tapasztalatai vannak?