Stressz, szorongás, pánikbetegség, depresszió?Gyógyszer nélkül van megoldás? (beszélgetés)
igen az a baj a nemalvással, hogy az embernek ilyenkor van ideje töprengni:)
Holnap megyek a pszichológushoz:D Előbb hívott. Alig várom... Ezentúl kedden esténként megyek hozzá.
Na, ezért ér többet a pszichológus! Ő segít neked, csak higgy magadban.
Én sem tudok aludni éjjel, sokszor felébredek, aztán meg nem tudok visszaaludni, csak forgolódom, vagy nézem a plafont. :-(
Elolvastam. Most szorongsz?
Miért keresel másik pszichiátert?
A naplómba írok róla mi a baj és visszább a fórumon is. Szegény fórumtársakat itt zargattam megint:(
De nagyon ki voltam. 3 éjjelt nem aludtam. Tegnap azt hittem össze is esek itt a cukiba.
Orvoshoz nem tudom mikor tudok menni, mert keresek másik pszichiátert viszont a héten végig én dolgozok:(
Mi a baj?
Jó volt anyuéknál, most megint egyedül vagyok.
sziasztok. Na ma már egy fokkal jobban vagyok. Mamimnál aludtam és most jobb. Most a gyomrom fáj kegyetlenül, de iszom a kamilla teát, remélem jobb lesz.
Töprengő örülök hogy visszatértél:D:D:D
Milyen volt az utazás?
2 ballantines-cola után én
már nem vagyok stresszes:)
Sziasztok!
Visszatértem. :-)
megyek
az is lehet, hogy a párommal elmegyünk a Honvéd Kórházba, elvileg ott is ellátnak, csak még azt nem tudjuk, hogy ott van e pszichiátria.
További ajánlott fórumok:
- Gyógyszerfüggőség, depresszió, szorongás, pánik... van kiút!
- Terhesen súlyos depresszió és erős pánikbetegség
- Homeopátia szorongásra, depresszióra. Van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban?
- Mennyi idő után hatnak kb.azok a gyógyszerek, amit pánikbetegségre írnak fel?
- Normális .hogy amit kaptam gyógyszert szorongásos éa pánikbetegségre az ideggondozóban attól még jobban felerősödtek a tüneteim?
- Ki, milyen gyógyszert szed szorongásra, depresszióra? S milyen tapasztalatai vannak?