Stephen King rajongók ide! (beszélgetés)
halihó... Mi újság van veletek? El vagytok veszve nagyon....
A csontkollekcióval lassan, de haladok... Kiolvastam a ködöt, ami nagyon tetszett, sőt most néztük meg filmen is.. Hát az elején a film tetszett nagyon, de mikor már nem teljesen adta vissza a könyvet, szépen kiábrándultam belőle. Valahogy a befejezést sejtettem... :D
A "Köd"-film igazi scifi, igen jól sikerült.
A tévében nemrég ment "A golyó" c. filmje, ez nem különösebben tetszett, túlzottan misztikus..
Sziasztok!
Hű, de rég voltam már! De Kinget nem hanyagolom ám :)) Most A rémkoppantókat olvasom. Az eleje nagyon unalmas volt, már majdnem úgy volt, hogy nem olvasom tovább, de aztán mégis...
Most értem azokhoz a részekhet, ahol már a városlakókon megjelennek az űrhajó "hatásai". Innen már jobban pörögnek az események.
Sziasztok!
Moncsi, én még nem olvastam ki az egészet, csak párat belõle. Azok közül A köd és Mrs. Todd rövid útjai tetszettek a legjobbak de A Jaunt is egész jó.
Én az ötödik Torony felénél tartok, nagyon jó, jobban tetszik, mint a Varázsló és üveg. Ja és ma elkezdtem a Végtelen történetet, bár az nem King :))
"A golyó" c. regényéből készült film pár napja ment a tévében.
A film bizony eléggé misztikus, gyenge volt, szerencsére neki ennél sokkal nívósabb munkái is akadnak.
Én nem rég tettem le a Kresz könyvet, most a Snipp a nagy vadászt olvasom, meg a németet :) Amíg vezetni járok nem jut annyi erőm, energiám olvasni, de kb 1 hónap múlva vége!
Aztán Kingezek, mert már nagyon hiányzik!
hát csak tudod jobb szeretem minél előbb a polcomon biztonságban tudni a könyveit:))
de igaz, élvezem én. viszont ha esetleg hamarabb kivégzem atlantiszt mint hogy megjelenne a csak itthon új könyvecske, akkor addig már kiszemeltem egy novelláskötetet. Peter Odry Mason : 7 megdöbbentő történet. amennyire tudom eredetileg magyar szerző:))
heloo mindenki
tud valaki valamilyen infót arról, hogy júniusban mikor jelenik meg A horror anatómiája c. King könyv? jó lenne tudni:( remélem az Atlantisz gyermekeivel kihúzom addig. egyébként még az első sztorit olvasom és nagyon teccik, csak az a mocsok ne lenne... Bobby anyja. hogy én azt hogy útálom:( nem csak szemét de smucig is:P
Csatlakozom, az A két Rose tényleg nagyon szuper kis könyv :)
Képzeljétek sikerült megszereznem a könyvtárból a Setét Torony képregényváltozatának elsõ részét :)
Egyszerűen nem tetszett - mert végre vége!
Dehát nem létezik olyan író, akinek minden műve egyformán sikerül! Legközelebb talán A két Rose-t hozom ki tőle, azzal már sokszor szemeztem.
Most azonban Follettet olvasok, A harmadik iker-be kezdtem bele éppen.
Vége felé vagyok a Rémautónak - nem tetszik, de "legyűröm".
szép napot mindenkinek!