Stephen King rajongók ide! (beszélgetés)
Igen, boldog szülinapot Neked! S hogy "öreg"lennél?! Hmmmm:)
Remélem, tetszik a könyv és jól elhaladtál már vele!
nah február 27. :)
boldog szülinapot nekem:))))) huhh de öreg vagyok:))
King jó barátja Ken Folettnek tudtátok?:) egyébként anyácskám kedvenc könyve a Katedrális:)
én Duma keyn még ott tartok , hogy még csak most volt hogy érdeklődnek a képei iránt. nemrég ment haza a lánya a karácsonyi látogatásból.
Ezt a Katedrálist nem ismerem, igaz az író neve sem rémlik, de biztosan jó könyv lehet.
A leveledet majd várom!
Én pedig befejeztem a Duma Key-t:) tetszett, s valóban nehezen letehető volt.
Most kezdtem bele A katedrális-ba Ken Follett-től
Közben tegnap továbbképzés, holnap is...ma értekezlet:(zajlik az élet!
Írok majd, Moncsi, szép napot Neked!
Persze, nem árt, ha nem szűkül be az ember egy szerzőre:)
de tagadhatatlanul jó a Duma, most lesz majd a kiállítás, azaz a közepénél tartok - ennek "álmatlan" éjszakák az ára, meg rémes fejfájás másnap, de megérte!
A Narniát úgy fél éve olvastam, mindet - van valami tagadhatatlan varázsa, de ha a képek nem lettek volna hozzá, az sokat vett le volna a szememben az értékéből - kellettek tehát a képek, míg King, mint tudjuk, képek nélkül is elvarázsol.
Néha én is olvasok néhány Koontzot is, tetszenek, bár olvasás után elpárolognak az agyamból - Kingnél ez nem így van.
(Na, tessék, már megint újra mag újra nála kötök ki:)
az az igazság hogy nekem is spórolnom kéne Kingekkel a Duma key után de annyira nehéz:(
mert lenne kiscsomó könyv amit el kéne olvasnom. 3 kötetes Lowecraft, Narnia krónikái, Battle royale, A szív alakú doboz, van néhány Dean R. Koontz om is... szóval nekem is rá kéne vennem magam a King féle spórolásra:((((
azt hiszem Duma key után a fiacskája szív alakú doboza lesz porondon:)
Én már rég kiolvastam. Azóta már elolvastam a Gumpizmust, a Gump & Tsa-t, a Bulik,balhék,sztorikat és most olvasom a Méhkirálynőt.. Szóval most egy kis Kingmentesítés.
Igaz most a Méhkirálynő is félbe lesz hagyva egy ideig, mert tanulnom kell, 3 hét múlva vizsga
Sziasztok!
Elkezdtem a Duma Key-t, tetszik.
Mondjuk még eléggé az elején vagyok (150. oldal) még most kezdenek el majd "sűrűsödni az események", ahogy sejtem.
hm. belehallgatam s nem rossz:)
én Nox arcana val vagyok így. dupla félelmet ad mikor azt hallgatom este a sötétben mikor olvasok csa 1 kislámpa mellett:D
Nos, ez egy System of a Down album volt, de teljesen véletlenül jött a párosítás...
Az együttes elég 'gyagya' dalokat játszik (tényleg össze-vissza ütemek, elhúzás, és felpörgetés az énekben stb.) Ráhúzhatjuk a punk-rock kategóriát, de igazán nem tudnám meghatározni. Nem az a fülsértő fajta:)
Anno épp csak kölcsönbe kaptam a cédét, mikor nekiláttam az első oldalnak..aztán valahogy egymásra találtak:) Discmanen jól adja magát a dologhoz:)
Sajnos az album pontos címe nincs meg, de egy régebbi kiadású lemez. Amint tudok róla még többet, bejegyzem:)
A Viasaton sokkal éjfél után, talán fél egy körül King-filmeket adnak. Most hétvégén a Rémkoppantók ment.
Kicsit muris volt. :D
Vérzett az orra a pasinak, a következő képkockán már egy csepp vér sem volt rajta, aztán megint ázott a vérben. :D
A Végítéletet nagyon szeretem, meg a zenét az elején. :)
én englisül láttam a filmet néhány hete. nem rossz nem rossz , de vannak dolgok amik kimaradtak, másképpen vannak és ez zavaró volt.:(
de azért nem olyan rossz mint sok sok King film.
az a gyerek fiú aki Bent játszotta sztem állati aranyos volt a filmben:))) nekem nagyon tetszett:)))
tenap illetve gyakorlatilag már ma az éjjel fél 1kor kezdődött A golyó King film 1 novellából de nem tudtam fenn maradni megnézni:( annyira álmos voltam:( bár sztem nem most adták utóljára:D
Milyen cd-k? Mesélsz róla?
Igen, amúgy megfilmesítették, de én még nem láttam a filmet. Amíg nem olvasom el a könyvet, addig nem is akarom megnézni, de állítólag jó...
olvasom a Duma key t. bár még csak 90. oldal körül járok de eddig még nagyon tetszik.
csak az vele a baj hogy nem szerettem sosem az olyan könyveit Kingnek amik E/1ben íródtak:P
kórházban dolgozom recepciósként.
annyi a feladatom hogy a látogatókat kell regisztrálnom egy számítógépes progiba, biztos ismered, excelbe. és van olyan hogy éjjszaka vagyok ügyeletes. és olyankor szinte egy lélek sincs ott, és olyankor 200 oldalakat el lehet olvasni:D