Sosem lehet az enyém... (beszélgetés)
Én is annak annak a szélén vagyok már:(::::::
Most is csak sértegetett:((:::::::::::::::
:(:::::::::::::::::::::::::::::::::::::
bocs, pont itt volt, skyp-on.
beszéltünk:(
lebunkózott
Tudom, hogy félsz, bizonyos szempontból érthető is. De ezért írtam, hogy először magadban kéne rendetrakni. Végiggondolni a párkapcsolatodat, miért jó, miért nem, szereted-e őt, vagy nem, miért vagy vele ...... mindezt úgy, hogy a másik pasit nem kevered bele. Aztán gondold végig a plátói kapcsolatodat is .....
Azt hiszem, én nem lépnék semerre sem, amíg magamban nem tisztázok dolgokat.
Ne azért lépj ki a mostani kapcsolatodból, mert ott a másik - ha egyáltalán összejön, hanem azért lépj ki - ha kilépsz, mert nem szereted, tudod, hogy nem ő az igazi, nem vele akarsz élni ...... függetlenül a másik pasitól.
Igazad van, persze...
De tudod, nagyon félek...
Annyira bizonytalan így...
Nem mond semmit...semmi konkrétat..
TE feldobnál mindent , életedet, munkád egy olyan dolgo miaatt ,ami lehet nem is biztos:???
Igen , jól esett..
DE annyira nem bízok benne, és nem hiszem el neki..
Előtte 1-2 nappal mondta pont, hogy sosem volt még szerelmes:(
Sőt, már többször is mondta.
És tudod, tényleg sziven ütött, mikor mondta...és elsírtam magam:(
És a párom meglátta..
Oh, az őrültség nem itt kezdődik. :o))
Az a bajod, hogy bizonytalan vagy, magad sem tudod, mit is akarsz. A pasi sem tűnik túl határozottnak.
Először magadban kéne dűlőre jutnod. Nem az a baj, hogy 10 év elment az életedből, hanem az, hogy közben nem igazán érezted jól magad. Ha nem teszel rendet a fejedben és a lelkedben, ez ki tudja még meddig fog így eltartani ...... Ha jó így neked, akkor oké, csináld ..... ha nem jó, akkor meg változtass! :o))
Dehogy kárhozott!!
Egyébként nem lett volna célravezetőbb, ha azt mondod, hogy JÓL ESETT, hogy szerelmemnek hívott?!
Mert valahol ez az igazság :))
Lehet szegény úgy éli ezt meg, hogy nyitott feléd, és Te folyamatosan megkérdőjelezed azt amit mond, sőt igazolod neki, hogy soha többé ne is mondjon ilyet neked.
Szerintem Ő úgyanúgy nem ért Téged, mint Te Őt...
A lelkem már rég elkárhozott:)))))))
Hmm, tegnap beszéltem Vele, de semmi jó..semmi új..
A legvégén mondtam neki, hogy nagyon rosszul esett, mikor Szerelmemnek hívott...mert szerintem nem szívből mondta....
Erre bedurcizott, és azt mondta :"Jó, akkor többet soha.."
Én meg azt mondtam: Ne is!!!
Erre kilépett, hogy Szia!!!
Őrült vagyok, mi??:(
De látod, itt em vagyok és a saját topikomban szórakozgatnak és minősítenek.
Mitöbb , lehülyéznek...
Zizzent a nénikéd térde kalácsa, az:))))
És tudod kit hülyézgess itt????
Ha nem tetszik a téma lehet arrébb tolni a biciklit!!
A viszont látásra!!
Nem hiszem!Az én átkom is fog,ha arról van szó!Csörgedezik "egy kis" vér bennem! :DDDDDDDDD
Gondoltam,hogy törlik,de káár! :DDD
Neked van igazad, csak azt nem értettem, hogy egyáltalán hogy tudtál ehhez hozzászólni, Te ÁLLAT!::):):)
Azt gondoltam, mikor beleolvastam a neved miatt, hogy óvódába csöppentem! Mert ugye, a kedvenceim között vagy, és láttam, hogy késő este még hozzászóltál egy témához. Hát kíváncsi lettem!
Hallod? Halálra röhögtem magam!!!!!
Te meg itt szétidegelted a saját fejed?::)
Ez a barbyyyyyyyyyyyyyy, vagy ki a fene, kissé zizzent...., vagy még nem érett meg!!!!!
Na, csak emiatt tévedtem ide. De hogy ennyire hülye nők vannak, azt nem gondoltam volna!
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek ki lehet ismerni valakit úgy, hogy még sosem találkoztatok?
- Hogyan lehet enyém az a lakás, amiben most együtt élek a párommal?
- Hüvelyi úton sosem tudtam elmenni, de kézzel mindig. Szerintetek lehet ezen változtatni?
- Miért nem szeretem azt akivel vagyok és miért mindig azt szeretem, aki nem lehet az enyém?
- Pályakezdőként milyen nettó havi bérigényem lehet?
- Koplalással le lehet tartósan fogyni, ha sosem vagyok úgy alapból éhes, és szenvedés nélkül tudok 400-500 kalóriát tartani?