Sosem lehet az enyém... (beszélgetés)
Tanultál a szerelmedtől úgy látom. Bár 10 év alatt volt időd..Azt mondtad, hogy kérdezed, de kitér, nem válaszol. Kérdezlek, Te sem válaszolsz.
Nagy az Isten állatkertje, de sajnos kevés benne a gondozó.....
Hm......
Mi csak segítő szándékkal adunk tanácsot. Az, hogy neked ez nem tetszik,mert sérti az egódat.....hát.....elhiszem. Mint írtam az igazság fáj. De az, hogy a homokba dugod a fejed,azzal nem oldasz meg semmit.
Ha az álmaidat szeretnéd megélni, akkor ne csak álmodozz!!!! Lépj,merj, vállalj!!!!! Én szívből kívánok sok siker hozzá!!!
Nem, nem kényelmes...
Senkinek nem kívánom...
Figyeljetek!!
Lehet , hogy ti annyira unatkoztok, hogy kipécéztek itt valakit és rászálltok, de nekem nincs ehehz kedvem!!
A baromijókedv kisasszony a másik topikomból is szabály szerint kiutáltatott, mert nem jövök ki az anyósommal. Erre akartam tanácsot.
Erre a végén én lettem a gonosz boszorkány, mindenki rám förmedt...utált.
Na, kéremszépen, erről van szó!!!!!!
Én választ kaptam arra, hogy miért vagy ebben a helyzetben azon felül, hogy ez neked így kényelmes.
Csak egy jó tanács. Igaz nem kértél, de én szívből adom.
Ha valaki segíteni akar,azt fogadd el, gondolkozz amit a másik mond és utána cselekedj!!!
A gőg,a dac, a harag nem jó tanácsadó.
Ajjaj, menekülőre fogtad a figurát!
Mért nem válaszolsz? Értelmesen kérdeztünk, vagy nem?
Jó, lányok..
lécci máshol fejtsétek ki, mindenbizonnyal érdekes és szívbe markoló véleményetek...
Pááá nektek!!
Miről szól a szerelem? Álmodozásról, álomképek kergetéséről? Mert ugye, a Te eseted erről szól 10 éve.Hogyan döntöd el, hogy mész, vagy maradsz?
Kényelmes ez így Neked. Otthon biztonság, pénz, szeretet, aztán jöhet a skype az álomvilággal, és a nem létező szerelemmel. Szerinted ez normális?
A lelkiismeretnek mindenhol ott kellene lennie!!!!
"Ha szerelmes vagy, nem ismersz se istent, se embert.."
Hát......ezt én kicsit másként gondolom.
:)
DE ez az!!!!
És ezt ő tudja jól, hogy mért.....
Megbocsáss, de ez egyáltalán nem provokáció.
Sértésnek veszed, mert az igazság fáj. Ha ez csak egy sztori lenne a számodra, neked is eszedbe jutna, az előbb feltüntetett megjegyzés.
Persze mert a szerelem erről szól??
A lelkiismeretről???Nem, nem arról....
Ha szerelmes vagy, nem ismersz se istent, se embert..
Ne provokálj, kérlek.....
Visz.lát.
A lelkiismereti tényező egy másik fórum lehetne. Sajnos én azt tapasztalom, hogy ezt a szót egyre kevesebben ismerik.
Tisztelet a kivételeknek!
Tudjátok, én azt nem értem, egyálalán hogy állhat fel ilyen helyzet, hogy élek a pasimmal, akit "szeretek", de mással is tartom a kapcsolatot, akibe"szerelmes" vagyok! Hogy a fenéne számolok el a leliismeretemmel???
Bár babyyyyka írta, hogy az anyagiak is visszatartják, de akkor mirő is folyik a szó???
10 évig ha nem segített önmagán , ezután Ti sem fogtok tudni! Szegény, kicsit unatkozik!
Értem...ebbe van valami...
De én repültem..az elején....
Akkor ő nem bízott bennem....Szóval komplikált.
Egyébkén meg,ahogy jellemezted a férfi személyiségét, azt ne várd, hogy konkrétan elmondja a dolgokat.
Nem egy határozott jellem. Vezetni kellene és ha nyit, semmiképp sem "belerúgni"
10 év alatt kiismerhetted már ahhoz, hogy rájöjj mennyire megbízható.
De alapvetően az az ember bizalmatlan,aki önmagában sem bízik. Ergo:te nem bízol magadban, így nem bízol benne. Tele vagy félelmekkel és ezzel "megölöd" az egészet.
A szerelemet élvezni kell,repülni benne. De ebben a sztoriban semmi ilyen nincs.
Ezt mire érted??
Kérlek , fejtsd ki,lécci!!
Szia!
Enyhén szólva túl van bonyolítva ez a történet már. :)
Ne haragudj a kérdésért! -Hogyan tudnál benne bízni, ha magadban sem bízol?
Nem bírnám ezt megtenni....
Nem vagyok ilyen....
Pedig tudom, hogy ez így egyre kilátástalanabb már:(
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek ki lehet ismerni valakit úgy, hogy még sosem találkoztatok?
- Hogyan lehet enyém az a lakás, amiben most együtt élek a párommal?
- Hüvelyi úton sosem tudtam elmenni, de kézzel mindig. Szerintetek lehet ezen változtatni?
- Miért nem szeretem azt akivel vagyok és miért mindig azt szeretem, aki nem lehet az enyém?
- Pályakezdőként milyen nettó havi bérigényem lehet?
- Koplalással le lehet tartósan fogyni, ha sosem vagyok úgy alapból éhes, és szenvedés nélkül tudok 400-500 kalóriát tartani?