Sose értettem,hogy a többségnek miért nem tetszenek a rövid... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
"mi van akkor,ha jól is áll,jó a fazon is,mégis leszólják az embert?"
Mondjuk ne foglalkozz vele, főleg ha számodra ez kín.
mi van akkor,ha jól is áll,jó a fazon is,mégis leszólják az embert? pedig csöppet se vagyok férfias,egyetlen vonásom se
tudom,ezzel nem kellene foglalkozni,volt rövid hajam,imádtam,félhosszú hajjal egy kín az élet,a hosszú nem áll jól csak ha magasra tűzöm ,magas copf ,ilyesmi
mégse tudom rászánni magam,hogy levágassam ,pedig visszasírom a régi időket 😁
Ismerek én is egy bőven ötvenes nőt.
Hatalmas sprőd hajjal ,ami koromfeketére van festve.
A nő tüneményes,kedves , segítőkész.
Viszont ha először meglátod elképzelsz alá egy seprűt.
Olyan szívesen vinném el a fodrászomhoz ,hogy az arcához illő frizurát vágjon.
Ééés azt a hülye fekete színt leszedetném róla ,egy meleg világos barnára...
Nem, szerintem úgy vannak vele, hogy csak a hossz számít, mert a hosszú haj=szép és nőies. Van egy ismerősöm akinek derék alá érő haja volt, de az alja ez a teljesen vallalhatatlan, nemrég levágatta lapockáig és egyrészt még az is hosszú, másrészt elképesztő a különbség, hogy mennyivel szebb a haja, és mennyivel igényesebb lett a frizurája egyből.
Amúgy az én hajam is ilyen vékony 3 szál, hordtam én is hosszan, de szerencsére hamar rájöttem, hogy a vállig érő nem csak jobban néz ki, de jobban is áll.
Csak a személyes tapasztalatom alapján van véleményem. Nekem a rövid haj kifejezetten jól áll, de olyan határozott és erőteljes lesz tőle a külsőm, mintha egy pasi lennék, vagy egy karót nyelt őrmester asszony :).
De ha már annyira hosszú, hogy omlik a nyakamba, sokkal lágyabbak a vonásaim, egyszerűen nőisebb az egész lényem. Még az arcom karaktere is változik. Remélem érthető, mit hadoválok itt :)
Fiatalon hatalmas vörös loboncom volt.
Manapság állig érő hajam van.
Sokan mondták,hogy hasonlítok Audrey Tautou-ra.(tudatosan választottam hasonló frizurát,a hosszabb verziót).
Jól áll - nem ál jól...
Sokaktól hallani nem érdekli mások véleménye. na ők azok akik olyan frizurát viselnek, amilyennel ló a közérzetük.
Amíg a szülői háznál étem, mindig rám volt erőltetve az a ruha és haj ami anyám szint nekem jól áll. Mivel az ízlésünk eltérő volt, nagyon rosszul érzetem magam mindig a bőrömben.
Fodrász barátnőm mesélte, hogy szülői értekezleten nem bírt odafigyelni, egyfolytában az előtte ülő borzalmas hosszú haját nézte, legszívesebben előkapta volna az ollót és csatt.
Aki viseli ezt, nem látja? Tapintatosan nem szól senki?