Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Sose értettem,hogy a többségnek miért nem tetszenek a rövid... fórum

Sose értettem,hogy a többségnek miért nem tetszenek a rövid... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

1 2 3
46. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 42. - Srcrss)
aug. 25. 12:03
Na még amitől meghülyülök, hogy töltődik 😣😣😣😣elég ha bele nyúlok, vagy hozzáér valami, hiába a frizz krém,balzsam., ezért is vágyok a régi frizumra. Szerintem hallgatni fogok rád
45. globus (válaszként erre: 38. - ,zumba)
aug. 25. 12:00

Pláne 70 éves hosszú hajjal, ha festve, vágva nincs.

Covid alatt sokan leszoktak a fodrászról.

44. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 36. - Tien)
aug. 25. 12:00
De irigyellek, nem is kell sokat kínlódni és még jól is nézel ki 🙂
43. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 39. - Channa*)
aug. 25. 11:58
Számára egyszerűen visszataszító egy nőn a rövid haj. Pedig nekem nagyon lágy vonásaim vannak,akik rajta kívül megszoltak se azért, mert nem állt jól szerintük, hanem mert egy nőnek ne legyen már rövid haja meg hogy a tiéd mindig rövid, hogy nem unod ilyesmi
42. srcrss (válaszként erre: 13. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 25. 11:56
Hülyeség, hogy a rövid haj önmagában férfias. Ne hallgass rájuk! Tényleg nem áll jól mindenkinek, de nem azért, mert férfias.
41. srcrss (válaszként erre: 27. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 25. 11:50
Akkor inkább a teljesen hosszú. A hosszú hajból sok mindent ki lehet hozni. Alig várom, hogy az enyém megnőjön. Régen sokat kísérleteztem vele. Volt rövid, félhosszú, hosszú, egyenes, göndör, szőke, fekete, padlizsán stb. És mindig akadt valaki, akinek vagy így, vagy úgy nem tetszett. Nem lehet, és nem is kell mindenki kedvében járni. Úgy hordd, ahogy NEKED tetszik! 😉
40. tien (válaszként erre: 39. - Channa*)
aug. 25. 11:39

Az igazán rövid haj , a nagyon szép vonásokkal rendelkező nőknek áll jól.

Pl.D.Tóth Kriszta.

39. Channa* (válaszként erre: 32. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 25. 11:30

Nekem, inkább volt többször rövid hajam, mint hosszú.

Gyerekként jól állt a hosszú haj, mert szép volt a hajam, de minden fésülködés és hajmosás, egy igazi tortúra volt az anyukámnak. Mindet végig hisztiztem, mert fájt, ahogy fésülte.

Akkor is mindig lófarokban volt a hosszú hajam, mert játszani nem lehet leengedett hosszú hajjal.

Aztán végre levágatták rövidre:D Szerettem.

Majd újra meg növesztették és évekig hordtam megint úgy, de legtöbbször lófarokban.

Fent nem szeretem a copfot, mert a sok hajam miatt fáj a fejbőröm, így lent volt.

Többször megnövesztettem már. A férjem is nagyon szereti a hosszú hajat, szép is volt a hajam, de nekem úgy 30 éves koromtól, nem igazán állt jól leengedve, így mindig levágatom.

Amikor levágatom, akkor mindenki azt mondja, hogy sokkal jobban áll a rövid és sokkal fiatalosabb vagyok vele, a férjem is.

Nekem, sosem mondta egy pasi sem, hogy a rövid hajam férfias.

Igaz, nem vágatom túl rövidre. A nyakamon majd nem fel van nyírva, azaz hátul elég rövid, és olyan bubis, elől kicsit hosszabb, a pajeszomat nem szeretem, ha levágják, azt a fülem mögé teszem. Olyan rövid bob szerű.

Nem szeretem én se, ha egy nő tüsi hajat vagy túl rövid hajat vágat, azzal valóban férfiasok tudnak lenni, illetve az öregedéssel egyre markánsabbak lesznek a vonásaink, ehhez egy nagyon rövid haj, már tényleg férfias külsőt csinál.

Igen, ezt minden reggel meg kell csinálni. Kicsit benedvesítem és átszárítom hajformázóval (körkeféssel), majd zselével kicsit szálasítom.

Hogy lehetett a barátod, ha nem tetszett neki a rövid hajad? Fura;)

38. ,zumba (válaszként erre: 13. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 25. 11:25
Nem törődünk vele mit mondanak. Azt nézem ki mondja....pl: egy hosszú hajú, aki 70 évesnek néz ki a hajviseletével.
37. tien (válaszként erre: 31. - Michelle.r)
aug. 25. 11:12

Nos én vittem magammal fotót ,de megbeszéltük ,hogy ehhez hasonlót szeretnék.

Nyilván nem lett ugyanolyan,de a stílus és a kiváló fodrász miatt teljesen elégedett voltam.

Ui:

A Te naplódban feltett AI képed ihletett,azzal a különbséggel,hogy oldalt nincs kiborotválva.

Nagyon szuperül áll,köszi🤗

36. tien (válaszként erre: 18. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 25. 11:06

Nagyon fontos a jó vágás.

Az enyém nem igényel beszárítást.

Ha simán hagyom elegáns.

Ha besütöm loknisra és csak megrázom,akkor bohém ,fiatalos.

Sokkal több macera volt a hosszú hajammal.

Nyáron felcsesztem a fejem tetejére és (mivel már nem vagyok húszéves) látszott az arcomon aminek nem kellett volna.

Ez a stílus szépen keretezi az arcomat és elrejti amit el kell.

Lágyítja a vonásaimat is.

35. libikóka (válaszként erre: 34. - Libikóka)
aug. 25. 10:51
,,,Hajsütővas🤨😄
34. libikóka (válaszként erre: 26. - 55Judit)
aug. 25. 10:48

Igen,,én is úgy éreztem:)

Igaz meg is tanultunk bánni vele,,minden reggel megkellett "gyógyítani",,,már ha valakinek lazább tartású volt a haja.

Anyukám úgy kelt és feküdt mintha mindennap fodrásztól jött volna,,megállt szépen a haja.

Az enyém más szerzet lett,,de profin bántam a,körkefével és a hasütővassal:)

aug. 25. 10:45
Vannak textúra sprayk, vagy ha kivasalod, akkor kis szárazsampon a tövekre, vagy valami. Kísérletezz, hogy mi működik, esetleg olyan formára vágni ami a természetes hullámaiddal jól együttműködik, és nem ellene :) Valamennyi munka mindenképp van vele, hogyha az ember szép frizurát akar, kb. a legszerencsésebbeknek adatik meg olyan hajtípus, hogy semmit nem kell vele csinálni.
32. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 22. - Csak úgy...)
aug. 25. 10:45
Igaz hogy Nem kellene másokkal foglalkozni, de volt akkoriban olyan barátom akit zavarta rövid hajam állandóan csesztetett, hogy növesszem meg és azóta is hallom másoktól jajj a rövid haj férfias, pasiknak való mondjuk szerintem hülyeség. Arcvonás függő
31. michelle.r (válaszként erre: 12. - Tien)
aug. 25. 10:44

Szerintem kevés az az ember, aki azt mondja a fodrásznak, vágj egy hozzám illő klassz frizurát. Képeket visznek, sztárokat majmolnak, aztán csodálkoznak, hogy nekik nem jó, és rögtön béna a fodrász. Gyerekkoromban boldog-boldogtalan Charlie frizurát viselt.

Szerintem sokkal több embernek áll rosszul a hosszú haja, mint ahánynak a rövid. De a pénzhiány is oka lehet, egy rövid hajat kb. 6-8 hetenként újra kell vágni, nem elég negyedévente meglátogatni a fodrászt.

30. globus (válaszként erre: 27. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 25. 10:42

Hullámosból így nézne ki

[link]

29. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 25. - Libikóka)
aug. 25. 10:42
Nálunk pont fordítva volt, mindenkinek fenékig érő 😁
aug. 25. 10:41
Tetszenének a hosszabb pixie változatok és a bubi is, csak hát az a szárítás 😣
27. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 20. - Srcrss)
aug. 25. 10:39
Sajnos az enyém is hullámos, kiszaritani nem tudnám, ezért volt nekem is teljesen rövid régen és ezért nem bírom a felhosszút se, nem tudom beszarítani, de ha tudnám is mindegy lenne, reggelre sehogy se áll. Vasalom, de így meg semmi volumenje. SZÓVAL vagy a teljesen hosszú vagy a teljesen rövid 😁
26. 55Judit (válaszként erre: 25. - Libikóka)
aug. 25. 10:38
Amikor elkerültem a szülői háztól, a Sassoon volt a nagy divat. Én is azt hordtam, szépek voltunk vele. :)
aug. 25. 10:33

Mikor középiskolás lettem,csupa lány osztály,,emlékszem 2 lánynak volt az osztályban hosszú haja.

Akkor az volt a fura,,na meg jól kinéző rövideket tudtak vágni.

24. globus (válaszként erre: 18. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 25. 10:32
Igen, szárítani kell körkefével, akkor van "tömege", tartása. Fodrász tesz rá habot, én nem szoktam, szerintem gyorsabban zsírosodik tőle. Mondjuk enyém szögegyenes lenne, természetes hullámmal talán száradhatna magától.
23. srcrss (válaszként erre: 21. - Kacsahercegno)
aug. 25. 10:29
Másokon tetszik, de magamon nem, nem illik hozzám. 😄
aug. 25. 10:28

Nem a haj hossza határozza meg a személyt!

Kérdés mi áll jól neki?

Pl. Arcforma!

Ő melyiket szereti, milyen hossz amivel jól érzi magát!

Tükörbe néz, elfogadja magát hosszú vagy rövid hajjal és utána figyelembe lehet venni mások véleményét!

21. Kacsahercegno (válaszként erre: 20. - Srcrss)
aug. 25. 10:28
Pedig egy göndör bob, de még egy pixie is szuperül tud kinézni, olyan vagány :)
20. srcrss (válaszként erre: 4. - Kacsahercegno)
aug. 25. 10:24
Mivel göndör a hajam, a tüsi frizura az egyetlen, amit el tudtam viselni. Szerintem jól állt, és praktikus volt, de egy rémálom volt lenöveszteni. Most vállig ér. Ennél rövidebb nem lesz, mert minden irányba kunkorodik, ha nem vasalom ki.
aug. 25. 10:15
Igazatok van, úgyis rászánom magam előbb-utóbb, de szerintem nekem csak a valóban rövid pixie való, a hosszabb ápolása már nem tudom hogy menne 😳
18. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 9. - Tien)
aug. 25. 10:11
Az állig erő hajat hogyan kezeled, ápolod? Nehéz vele?? Mit csinálsz vele reggelente,tetszik, de riasztó, gondolom csak beszaritva jó ☹️
17. globus (válaszként erre: 13. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 25. 09:14
Ha feltűzve, összefogva hordod, akkor tulajdonképpen a rövid viselését szereted :) Én a vállig érőtől már hülyét kaptam, ennél hosszabb gyerekkoromban volt. Most állig ér, ami kompromisszum, de férjem is szeretné, ha hosszú lenne. Lesheti, kizárólag az én döntésem. Múlt héten is vágattam belőle.
1 2 3

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook