Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Sose értettem,hogy a többségnek miért nem tetszenek a rövid... fórum

Sose értettem,hogy a többségnek miért nem tetszenek a rövid... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

1 2 3
76. tien (válaszként erre: 72. - Channa*)
tegnapelőtt 19:13
Ugye?☺️
75. Channa* (válaszként erre: 73. - Smaragdzöld 🐉)
tegnapelőtt 14:34

Pontosan!

Annyi minden kell ahhoz, hogy nőies legyen valaki, és ez pont nem a haj hossza;)

Hozok egy példát: Szilágyi Eszter metorológus.

Vékony, magas, hosszú hajú, stb. A férjem, mindig kiakad, hogy mekkora trampli ez a nő. Hiába mondom neki, hogy ő egy gyönyörű nőnek számít manapság, mert magas vékony és hosszú hajú, hevesen tiltakozik már az ellen is, hogy nőnek nevezze.

Szerintem a nőnek valami mozgás koordinációra kellene mennie, hogy a mozgása is megfelelő legyen az alkatához, akkor sem lenne szép, de legalább nőies lenne egy kicsit, mert nála hiába minden (jó ruha, jó hosszú haj), akkor sem nőies..

74. Channa* (válaszként erre: 70. - Srcrss)
tegnapelőtt 14:26

Biztos, hogy vannak sokan, akit megszépít, de az akit megszépít a hosszú haj, nem szép, azaz valami kell ahhoz, hogy jobban nézzen ki.

Rövid hajhoz fontos, hogy az arc aránylag szimmetrikus legyen, megfelelő távolságokban vannak, megfelelő méretűek az arcán a testrészei, pl. fül-áll távolság, szemek távolsága, orr mérete, formája, fül mérete formája és állása, stb.

Hát persze, hogy szebb lett a nagy orrú ismerősöd, hiszen eltakarta az orrát a haja;)

De vannak olyan nők, akiknek nincs mit takargatni, akár kopasz is lehetne, akkor sem lenne ronda.

tegnapelőtt 13:45

Ó, hát nem is kell mindig mindent érteni. 🙂

Egy nő nem a haja hosszúságától lesz szép és nőies. Minthogy a haja színétől, a magasságától, a súlyától és még sorolhatnám, hogy mi mindentől nem.

Nekem hol hosszú, hol rövid a hajam. Nem attól érzem magam nőiesebbnek, ha hosszú. Pedig a férjem hosszú haj mániás, azt szereti. Most pedig rövid a hajam. Na és, akkor mi van? Most nekem így jó. Majd ha meggondolom magam, akkor újranövesztem.

Soha nem volt fenékig érő hajam. Leghosszabb a hátközépig érő volt. Akkor sem voltam szebb, most sem vagyok csúnyább, rövid hajjal. A nőiességem sem csorbult a rövid hajam miatt.

72. Channa* (válaszként erre: 69. - Tien)
tegnapelőtt 13:32
Pont így vagyok én is. Valahogy a rövid hajjal fiatalosabb a kinézetem.
tegnapelőtt 13:06

En szerettem a rövid, és a hosszű hajat is, jól is áll mind a 2.

De azt az időszakot, még a rövid hajból vállig érő lesz, nagyon nehezen viseltem, pedig gyorsan n ő. M ost is már több mint fél éve vállon alul ér, ideje lenne váltani, de félek a félhosszú állapottól, már gondoltam, hogy veszek egy parókát az átmeneti időszakra

70. srcrss (válaszként erre: 68. - Globus)
tegnapelőtt 11:46
Azért van, akit megszépít a hosszú haj. Most eszembe jutott a volt osztálytársnőm... Sokkal nőiesebb lett, "eltűnt" a nagy orra stb.
69. tien (válaszként erre: 68. - Globus)
tegnapelőtt 11:29

Nagyon igaz.

Nekem szép és dús a hajam.

Viszont "elmúlt annyi"(50+ bőven).😁

Hiába őrizgettem volna a fejemen a viszonylag szép hajam ,ha már az arcom nem "engette" meg.

Ez a rövidebb haj kb.-10 év.

Ééés nem csak én érzem, folyamatos visszajelzést kapok.

68. globus
tegnapelőtt 08:07
Szerintem itt nem ment át a lényeg. Nem attól lesz szebb az arca valakinek, mert a hosszú haj megszépíti. Ha az seprűs, töredezett vékony hínár, vagy az illető "elmúlt annyi" (Kudlik után), tudomásul veheti, hogy más téren emeljen ki nőiességet. Hajviselet csak egy szelete az önkifejezésnek.
67. jennyvagyok (válaszként erre: 51. - Érdekes73)
tegnapelőtt 07:36
Igen.
66. jennyvagyok (válaszként erre: 63. - Érdekes73)
tegnapelőtt 07:34
Szép arc. Minden jól áll. :)
65. Görögtánc (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 31. 20:07
Nekem hosszú hajam van, sok, szép, ettől érzem magam szépnek. 😀
64. Görögtánc (válaszként erre: 7. - Globus)
aug. 31. 20:06
Szerintem fordítva. A későbbi fazon kihozta a picit markánsabb arcvonásait, nem volt vele annyira nőies arca.
63. Érdekes73 (válaszként erre: 51. - Érdekes73)
aug. 31. 18:05

[link]

-----------

Azért hosszabb hajjal szebb ő is szerintem.

aug. 31. 15:10
Nekem is a hosszú hajú csajok tetszenek :)
61. tien (válaszként erre: 60. - Michelle.r)
aug. 26. 13:29

Az a széna illat 😁

Prézlinek bejön.

60. michelle.r (válaszként erre: 55. - Tien)
aug. 26. 10:08
Hát nem. 😂 Bedunsztolva egy zacskóba, arra rá egy sapka. Utána meg egy hétig kerülöm a lovakat, mert leharapnák a fejemet, annyira szénaszagom van 🫣😎Én olvasni szoktam, ritkán tudok a s.eggemen ennyit ülni.
59. Channa* (válaszként erre: 40. - Tien)
aug. 25. 21:20

Én nem vagyok nagyon szép vonású!

Egyszer egy fodrász, nagyon rövidre vágta le a hajamat. Sírva mentem haza. A férjem vígasztalt, hogy majd megnő!

Megmostam, megszárítottam, és akkor láttam, hogy nagyon jól áll:D

Sosem kaptam annyi dicséretet, sem előtte, sem utána, mint a 2 cm-es hajamra;)

aug. 25. 18:53
Amikor a barátnőmet megismertem kefe/öcsifrizurája volt, ellenére annak hogy mindig a hosszú hajat kedveltem/egy határig/
57. Ágio8405 (válaszként erre: 3. - Srcrss)
aug. 25. 16:50
Szerintem is, de van akinek tényleg nagyon jól áll.
56. K-né Zsóka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 25. 13:54
Sokáig volt fenékig érő hajam, vékonyszálú, de nagyon sok! Anyám csak szoros lófarokba felfogva engedte viselni, vagy 2 copfba befonva. Aztán férjhez mentem, maradt a hosszú haj, de férjem kívánságára kiengedve hordtam. Utáltam. Nyáron meleg volt, ha a szél fújt vitte ezerfelé stb. Végül elváltam és a hajamtól is búcsút vettem, fodrászat vette meg. Azóta pixie frizurám van, a kicsit hosszabb, kócosabb forma. Na nekem ő az igazi!
55. tien (válaszként erre: 53. - Michelle.r)
aug. 25. 13:33

Ó , nekem mondod?

Egy héttel előtte bejelentem a családnak.Ne zavarjanak ilyenkor.

Megnézek közben öt Wednesday epizódot a bumszli fejemmel 😁

(Emberi látványnak nem vagyok ilyenkor alkalmas )

54. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 52. - Srcrss)
aug. 25. 13:29
Kérdeztem is ha így nem jó akkor miért nem keres hosszú hajú nőt helyettem, hát azt nem, én kellek, csak növesszem meg, bolond 😂 na nem is volt egy hosszú kapcsolat
53. michelle.r (válaszként erre: 49. - Tien)
aug. 25. 13:18
Én viszont ezt köszönöm neked. 🤗 Kicsit baxakodós a négyórás hajfestés, de miden percét megéri. Utólag...... 😂
52. srcrss (válaszként erre: 43. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 25. 13:06

"Számára egyszerűen visszataszító egy nőn a rövid haj."

Ilyenek a pasik, ragaszkodnak az elképzeléseikhez. 😄 Volt, akinek csak rövid hajjal tetszettem.

aug. 25. 12:58
Nagyon szép arc kell hozzá szerintem
aug. 25. 12:54

Hallottam és egyet értek vele: minden hosszú hajú nő mögött van egy rövid hajú kislány.

Nekem gyermekkoromban mindig rövidet vágattak, gyűlöltem, a sok hosszúhajú kislányos kislány között mindig fiúnak néztek. Gyakorlatilag az ébrező nőiességemet tiporták el anyámék kizárólag saját kényelmükből.

Ahogy öntudatra ébredtem én rendelkezek a hajamról, 17-20 éves korom között volt hogy én vágattam rövidre, havonta átvágattam más-mas fazonra de macera volt, különösebben jól sem állt és gyötrelem volt visszanöveszteni.

A visszanövesztős időszakra csináltattam oroszlánsörényt, a fiúk imádták, a mindig dúlt hajamat.

Már 40 felett vagyok és amíg engedi a hajam minősége hosszú lesz. Már más a tapintása, nyilván a kor, hormonok, pigmentáltság, de vettem egy steampodot, az kompenzál és csillog-villog.

Aztán majd ha már tré lesz a hajam elgondolkodok mit kezdjek vele. Egyelőre élvezem hogy elég évi 2-szer fodrászhoz menni és akkor is max fél óra a művelet.

Barátnőmnek volt mindig rövid haja, gyönyörű arca van, szexi és nőies a kisugárzása. 30 éves kora körül ment férjhez, az esküvőre kezdte el növeszteni, mert valahogy a menyasszonyi ruhájával nem állt össze a kép. Ez 10+ éve volt, azóta is hosszú haja van. Nagyon szép volt rövid hajjal is, de hosszúval még mutatósabb.

49. tien (válaszként erre: 44. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 25. 12:34

A hennának sokat köszönhetek.

Egészséges,dús és van tartása.

aug. 25. 12:22
Hajlakk megoldja a töltődést :-)
47. Csak úgy... (válaszként erre: 32. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 25. 12:19

Szerintem is hülyeség!

Vagy akkor pasinak a hosszú haj meg csajos?

Nem foglalkozz vele, olyat hordj ami neked jól esik!😉

1 2 3

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook