Sokan nem szeretik a telet, én imádom azt az évszakot is. (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Gyere ,emigráljunk Barbadosra .
Mindig 24-27 fok van.
Nekünk ideális lenne.
Jöhetnek a férjek is , természetesen 😁
Ezt megtudom érteni...én alapból nem vagyok gyerek párti..nem lenne türelmem hozzájuk.
Nem kötelező a sötét szín!
Én pl. sötétebb farmerokat azért hordok ten ,ősszel inkább mert ha esősebb ,netán havasabb az idő,nem látszik úgy meg rajta ha felcsapódik.
Ezzel én is így vagyok! És tudod mit utálok még? Hogy szinte "kötelező" télen sötét ruhákat hordani, mert "úgy illik".
Óvónőként meg duplán is utálom a telet, mert ki kell vinni akkor is a gyerekeket, és mire felöltözteted őket 🤦♀️ dupla nadrág, csizma, kis pulcsi nagy pulcsi nagy kabát stb. Ráadásul a szülők is vagy túlöltöztetik a gyereket vagy ellenkezőleg!
Az átfagyás utáni felmelegedésnek!A meleg ágyba bújni és téli filmeket nézni.
(Én meg azt nem értem,hogy nem lehet ezt szeretni.)
Csakhát mindenki más ,nem vagyunk egyformák.
Az sem normális, hogy már nem kell venni csizmát, sapkát, kesztyűt és rendes télikabátot sem, mert nincs rá szükség.
És ez nem jó, nagyon nem normális, pusztulnak a fenyők, silányodnak az őshonos fák is, szaporodnak a kártevők, rovarok, tűnik el a víz a talajból. Nagyon rossz az irány.
Nem fogod elhinni ,de én szinte megcsúnyulok télen (férjem szerint lüke és szép ,de ő elfogult 😁)
Valóban jobban érzem magam napsütésben,kivirágzom én is.Csinos nyári ruhácskák a napsütötte bőrön ,kisnadrág póló.
Nem vagyok egyedül, hurrá!
Én is legszívesebben téli álmot aludnék, vagy gólya lennék.
Utálom a hideget, hogy már négy órakor sötét van, reggel is sötét van. Sok nehéz ruha, kopár fák, nem is értem, mit lehet ebben szeretni!
Számomra megvan a sok ruha rétegnek is az öröme.Szeretek kicsit átfagyva meleg fürdőt venni.Szeretem a hideg levegőt.
Ez nem törvényszerű nem kötelező mindenkinek szeretnie ezt az évszakot.
Állandó 25 fokot szeretnék.
Novembertől márciusig téli álmot aludnék.
Tényleg csodálatos a szürke ,nyirkos ,hideg idő.
Napot nem látni hetekig.
Kis atléta ,póló ,pulóver anyámkínyja ,mire le ,fel öltözködöm elfáradok.
Milyen költsége van a melegnek? Jaaa, persze a klíma, ami nekem nincs és nem is lesz soha!
Inkább plusz 40 mint mínusz 40! Utálok fázni, inkább legyen melegem, azt sokkal jobban bírom.
További ajánlott fórumok:
- Miért nem szeretik sokan a Tescot?
- Miért szeretik kevésbé, és nézik le a kövéreket?
- Hölgyeknek / lányoknak az autókról -akik nem csak vezetni szeretik az autókat
- Szerintetek a férfiak miért olyan önzőek, hogy szeretik a nőket hülyére venni?
- Gyerekdalok. Tényleg szükségük van ilyenekre a gyerekeknek, egyáltalán szeretik őket?
- Miért nem szeretik sokan a húsvétot?