Sok súlyfelesleggel küzdők...Nem vagyunk egyedül!!! (beszélgetés)
Java: köszike sikerült megkreálnom :D.
Kép a naplómban, bár nem a legjobb...talán a fejemen látható a változás. Az első 2009.04.05.-én készült, a második 2010.04.10.-én a helyszín ugyanaz :) (margitsz.)
Nekem egy éve vesegörcsöm volt,na az sem leányálom!Azt hittem meghalok!
Sok fajta méregtelenítő teáról hallottam már,de igazán én ritkán használok ilyeneket.Vannak egyszerűbbek a Naturland teák között vagy a Herbária termékei között de vannak drágábbak is.Hogy melyik mennyire hatásos azt nem tudom.Én az olcsóbbakat szoktam megvenni csinálok egy kúrát ha mondjuk nem mennek simán a "dolgok" a WC-n.:DDDD
Viszont vannak kimondottan méregtelenítő italok pl. a NAHRIN articsóka ital amiből csináltam kúrát és jó volt.De ezet nem szoktam sűrűn,mert nem olcsó.
Reni az a baj,hogy hírtelen drasztikusan lecsökkented a bevitt tápanyagok mennyiségét.Ez annyira kevés,hogy a szervezetednek nincs elég energiája a működéshez ezért tartalékol.Nemhogy nem fogsz sokat fogyni tőle,de ha elkezdesz utána enni azonnal hízásnak indulsz mert a tested emlékezni fog az energía megvonásra és veszettül tartalékolni fog.
Ezért alakul ki a jo-jo effektus.Minnél többet fogysz rossz diétával annál többet hízol vissza utána.
A múltkor olvastam egy cikkben,hogy sokkal kevesebb elhízott ember lenne,ha nem létezne ennyi buta fogyókúrás módszer!
Ha csak néhány kiló felesleged van,akkor inkább mozogj egy kicsit többet és egyél egy kicsit kevesebbet.Szép lassan lemegy az a néhány kiló anélkül,hogy kicsinálnád magad és maradandó károsodást szenvedne a szervezeted.
A burgonyakrém levesem nagyon finom lett!Tudom,hogy viszonylag sok benne a szénhidrát,de csak két kis szem van csak benne,nagyon vékonyka rántás kis pirospaprika és egy kanál tejföl.Ezt jól összeturmixoltam,kellemesen selymes és krémes lett.Könnyű ebédnek kiváló volt.
Közben a férjem megirigyelte a vacsorámat,ő is salátát kér!:DDDD
Megnéztem ezt a diétát.
Hááát...
Szerintem az ilyen drasztikus fogyókúrák többet ártanak mint használnak.
Szia Krisztina !
Nekem is van 1. Ő már 34 éves lesz .
Nos tessék figyelni a többieket ,mert ők nagyon ügyesek / irigy szmájli / és lehet követni Őket !
Zsuzsa Tudod,hogy szeretlek DDD
Az ebédem natúr hal volt,és utána egy tejes kv.
Ez így van!én is csak dacból csináltam végig!
Van akinek bejön,nekem nem vált be!
Sziasztok!a level diéta döbbenetes súlyvesztést ígért,viszont nagyon szigorú,ezért max 3hétig ismételhető!ha valakit érdekel a teljes étrend elküldöm szívesen,csak szóljatok!Én kitartóan végigcsináltam,de nagyon szenvedtem:-(
fejfájás,rossz közérzet,állandó éhség!és nekem nem vált be!fogyás szempontjából sem!a három hét alatt kb 2kg ment le és ez nagyon elkeserített!:-(
A glyx kenyér illetve az egész étrend hasonló mint az update módszer.Majdnem ugyan az az elv.A glyx alapvetően a cukorbetegeknek készült kenyér,melyben jó szénhidrátok találhatók.
Minden terméknek van glikémiás indexe,és minnél nagyobb ez a szám annál kedvezőtlenebb hatása van a vércukorszint egyensúlyban tartására,és mint tudjuk az éhségérzet kialakulása nagyban összefügg a vércukorszintünkkel.Akkor vagyunk éhesek,ha hírtelen leesik.Ha rossz szénhidrátot eszünk akkor a vércukorszintünk hírtelen megemelkedik és utána hírtelen leesik ezzel újabb éhségérzetet vált ki.És beindul az ördögi kör.Viszont vannak jó szénhidrátok,melyek nem emelik meg hírtelen a vércukorszintet és hosszabb távon megfelelő szinten tartják,ezért nem kívánunk enni és nem falunk mértéktelenül édességet.