Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » SÓGORNŐK a nagyító alatt fórum

SÓGORNŐK a nagyító alatt (beszélgetés)

1 2 3
2009. márc. 25. 16:13
Az én sogórnöm,egy hazudos,buta dög!Irigy és nagyon rosszindulatu,ö fizet a paliknak,most hagyta ott a hapsija akit 10 évig kitartott,de hát egyszer minden pénz el fogy,igy a pasi is lelépet!de meg érdemli!
47. szabotimi (válaszként erre: 45. - Ab4b6bc17d)
2009. márc. 25. 12:39
A férjem tesójának a feleségét nem szeretem. kétszínú hazug dög. Mi viszont szomszédok vagyunk, de igyekszem a köszönésen túl nem beszélni vele:)
2009. márc. 25. 12:32
Sziasztok! Végre megtaláltam ezt a fórumot! Én se jövök ki jól a sógornőmmel mi egy idősek vagyunk de ő teljesen külön világ. Ő játéknak fogja fel az életet én meg azért egy kicsit komolyabban. Mondjuk ennek az oka az is lehet hogy én korán elvesztettem édesanyámat, és van 3 gyermekünk. De szeret mindenbe bele okoskodni, meg megakarja mondani nekem hogy hogy kell a gyereket nevelni de azzal nem dicsekszik hogy egy fél éves gyereknek meg akarja mondani hogy maradjon csendben még megy a film. Nem tudom lerázni se mert heti 3-4 alkalommal megjelenik és nem is veszi észre magát hogy nem kellene ennyiszer jönnie egy héten. Én már mindent kipróbáltam ellene de semmiről sem veszi ész hogy már egy kicsit uncsi hogy mindig itt van nálunk.
2009. jan. 7. 12:29
Rájöttem, ha keveset látjuk egymást sógorékkal, akkor egész jól kijövünk. :)
2008. dec. 25. 19:14

én utálom a kis ribancot.

13évvel idősebb a sógoromnál!!!!!

meg irigykedik ránk, h nekünk már van külön életünk, házunk, meg benne mindennel....

mondtam neki nem kéne 3hónap után megházasodni meg gyereket ellenie.

előbb legyen rendes melóhelye, fizetése, spóroljanak, legen lakás stb...aztán le tud elleni.

most meg akkor mint egy kurva agy tehén és örökké veszekszik sógorral. hát igen lakva ismerik meg egymást...

nesze neked házasság 3hóna után... hülye kis ri...c

43. Lukasikmoncsi (válaszként erre: 37. - Ab4b6bc17d)
2008. dec. 17. 11:18
Tökre megértelek,az én sógórnőm gyerekei pont ilyenek.Semmire nem vigyáznak és nincsenek is nevelve,és nálunk ugyanazt csinálnák (ha hagynám) mint otthon.A helyzetem azért rosszabb mert egy udvarban lakunk:(
2008. dec. 17. 11:06
irigyek,az velük a baj...az én sógornőm 1 kis ducika,és minden fikáz amit veszek
2008. okt. 24. 18:28
Nekem elég semleges a sógornőm. Gondoltam összebarátkozunk, de nem nagyon enged közel magához. Ami közös bennünk a gyerekek és a hobbink. Hozzánk soha nem jön el csak úgy, pedig egy utcában lakunk. Mindig mindenről megkérdez, de tőle semmit sem lehet kérdezni. Ha találkozunk 5 perc beszélgetés után már nem tudok vele kommunikálni. Mondjuk 10 évvel idősebb nálam.
2008. okt. 24. 18:02
áá, nekem mára nem nagyító, hanem kicsinyítő kellett volna sógornőcihez :((
2008. okt. 3. 21:02
megvagyok nélküle.
2008. okt. 3. 19:40
Felfuvalkodott, kiállhatatlan sógornő jutott nekem.
2008. szept. 17. 10:57

Mi akkor vagyunk a legjobb kapcsolatban, ha ritkán látjuk egymást.

Tegnap ott voltak nálunk (muszály kiírnom magamból) a sógornőm gyerekei. Hát, komolyan, másfél óra altt törtek-zúztak! Az még hagyján, hogy a sajátjukra nem vigyáznak, de muszály az én lányom dolgait is tönkrevágják? Van egy nagyon aranyos plüss kistehene, na annak letépték a lábát. A két hete, vásárban vásárolt lézerkardjának (500 ft-os), ami este világít, meg szintén szétszakították a vezetékeit, úgy hogy most már az sem működik! Komolyan nem értem, miért nem lehet megnevelni a gyerekeket, hogy másnál ne vandálkodjanak!?

36. 372f7e7275 (válaszként erre: 35. - Ab4b6bc17d)
2008. szept. 16. 10:41
lehet ők is irkálnak ide,rólunk:)
35. ab4b6bc17d (válaszként erre: 32. - Doboska.p)
2008. szept. 16. 10:41

:)

Vajon miért ilyen nagyképűek a sógörnőink? S lehet, hogy ők is így gondolkodnak rólunk? Amikor mi olyan kis szolid, szerény emberkék vagyunk? De most téleg!

34. 74f3af788d (válaszként erre: 32. - Doboska.p)
2008. szept. 13. 14:37
az enyém meg átalakítaná az IQ táblázatot saját magára, ha tehetné :))
33. 372f7e7275 (válaszként erre: 32. - Doboska.p)
2008. szept. 12. 20:24
:DD
2008. szept. 12. 20:22
Sajnos nincs olyan nagy nagyító ami alá a sodórnőm arca beférne!!!
31. 3cf80f2b78 (válaszként erre: 30. - Ab4b6bc17d)
2008. szept. 12. 19:53
Igen!!A kérdés,hogy meddig lehet ezt bírni!!!
30. ab4b6bc17d (válaszként erre: 29. - 3cf80f2b78)
2008. szept. 12. 14:50
...most még dúl a l'amour...
2008. szept. 12. 13:25
Én nem szeretem a sogórnő jelöltemet,mert az öcsémmel nem jót tesz:-(,de az öcsém nem látja!!
2008. szept. 12. 07:58
Nekem két sógórnőm van, az öcsém felesége, és a férjem nővére. Az öcsém feleségével nagyon jól kijöttem mindig is, jólelkű csaj, bár elég sokmindent eltűr az öcsémnek, amit én nem tűrnék! A másikkal szinte együtt élünk, mert ikerházban lakunk, nap, mint nap találkozunk, bár nem vagyunk egyforma mentalitásúak, végül is jól megvagyunk! Nem különösebben vagyunk barátnők, de számíthatunk egymásra, szóval lehetne rosszabb is!
2008. szept. 12. 02:37
én az enyémeket már nem is keresem - minek? hogy csalódjak a saját képességeimben? úgy is csak szúrnak-fúrnak-nagyítóznak, hogy utána jól kivesézhessenek, amikor nem vagyok, mert ők okosak én meg csak a kis hülye tapasztalatlan liba - no, de ezt lehetne vesézni és ragozni, biztosan lenne min szörnyűlködni és kacagni is!!
2008. szept. 12. 00:50

Hát nem itt lakik, de elvagyok nélküle, amióta a gyerek megszületett egyszer sem dugta ide az orrát, úgyszint az anyós és a gyerek drága apukája se, szép banda!

Egyszer pár hónapja felhívott a sógornőm hogy megnéznék a gyereket. Jó gyertek!- mondtam én. Azóta is jönnek!!! Vagy is nem jöttek mert közbejött neki valami, a férje pedig úgy nem jön be hozzánk!! Ahh királlly! Ja és akkor azt is mondta a sógornőm hogy azért nézték volna meg a gyereket mert Szekszárdon a TB-nél van dolguk! És hozzátette hogy ha erre nincs mit rendezniük ők nem jönnek csak úgy le. Tök rendesek nem? Jó hozzáállás a dolgokhoz!

25. ab4b6bc17d (válaszként erre: 24. - Jnka)
2008. máj. 29. 11:37

Az biztos, hogy jobb a békesség!

Mi sem veszekszünk, csak ő szurkálódik és kéretlenül okoskodik olyan dolgokban, ami egyrészt a hivatásom részei, másrészt meg a gyermekemmel kapcsolatban, ami egyedül csak rám és az apjára tartoznak... szóval, ha ezek nem lennének, akkor talán jobban kijönnénk mi is.

24. jnka
2008. máj. 29. 10:01
Az én leendő sógornőm nagyon aranyos. Korábban volt vele problémám, de mára teljesen elmúlt, szerintem jól kijövünk. Ráadásul imádja a gyerekem, ez egy hatalmas pozitív pont! :)
2008. máj. 6. 10:13
A férfi sógorral én is jobban megértem magam, sőt, azt is mondhatnám, hogy egy hullámhosszon vagyunk, mert értjük egymás tréfáit. Tudunk ugyanazokon a dolgokon nevetni.
2008. máj. 6. 10:11
Nekem csak sógoraim vannak és nagyon szeretem őket:)
2008. máj. 6. 09:52
Mi akkor jövünk ki, ha ritkán találkozunk, vagy csak msn-ezünk, vagy csak telefonálunk.
20. supin
2008. máj. 6. 08:05

Sziasztok!

Nekem is van 1 sógornőm. A férjem bátyjának a párja. Istenfélő,templombajáró. Közben amikor az anyós majd utánna az após meghalt majdnem mindenből kisemmizte a párom. A férjem csak magában morgolódott de a béke fentartása érdekében hallgatott és hallgat ma is. 1 városkában lakunk de nem járunk össze..

2008. máj. 6. 06:56
Az én sogórnőm is érdekes...hát sok minden nem az erőssége, ami nekem furcsa...
1 2 3

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook