Szex és ex, van értelme? (beszélgetés)
Azt nem.
De azt mondta,ha vele vagyok,a lányom nem láthatom akkor amikor akarom.
Tudom,hogy ez a könnyebb út,de nem bírom ki hogy csak egyszer egy hónapban láthassam
Havonta egyszer láthatom.
Így általában 2 naponta ott van velem.
Tudom,hogy ez neki rossz.
Hogy a gyermek anyja is állandóan hívogat minden indokkal,ami engem nem zavar,mert ha a 2 éves kislányomnak valamire szüksége van,nekem nem számít pénz és idő.
Néha,volt hogy intim dolog közben hívott .
Természetesen a párom emiatt is mérges volt.
Nekem nem elég ha egy hónapban egyszer látom,de ha vele maradok,nem láthatom többet.
Azt nem bírom ki .
Ezért mondtam,hogy ez a szeretet erősebb.
Sajnálom,hogy nem írtam le mindjárt az igazat,de így már ti is tisztábban látjátok.
Najó, őszinte leszek.
Van egy kislányom,akit nem láthatok,ha vele együtt leszek.
Ezzel zsarolnak,ez az igazi ok
Nem mertem leírni
Az ő anyukáját akarják páromnak,ezért nem lehet ott sehol a kedvesem
Így talán jobban megértitek a dolgot.
A vérem,a lányom,nem tudom elhagyni,ez a szeretet erősebb
De mi a család kifogása ellene?
Nem volt szűz amikor megismerted? Nem cigány, vagy pont az a probléma, hogy cigány? A szülei tiltják tőled netán és ez a családod problémája?
Szegény, túliskolázott, vagy éppen nem eléggé?
Eddig egyébként külön éltem vele,de úgy 2-3 hete nagyon elmèrgesedtek a dolgok, ezért ismét otthon lakom.
Gondoltam arra is,hogy titokban folytatjuk tovább,hogy csak mi ketten tudjuk,a családnak nem mondom el.
Megszakad a szívem,hogy fel kell áldozzam őt ezért de ez a titkolózás sem mehetne örökre.
Fél éve ez megy.
Ezért nem bírom már.
Kértem tőle időt,elutaztam egy hétre rokonokhoz,hátha a távolság kibèkít minket,vagyis jobban mondva megoldást hoz,de nem jó sehogy.
Bármilyen megoldás úgyis csak vitához vezet
Mint mondtam,mi sokat összejárunk,a család ,és ő sosem lehet ott.
Mindenből ki kell hagyjam.
Soha senkit nem szerettem így mint öt.
És mégsem tudok szembe menni a családdal.
Mint írtam, félcigány vagyok.
Mi pici korunk óta így lettünk nevelve.
Lehet bármi,a család az család.
Tudom nem velük leszek boldog,nem velük fogok családot alapítani,de ha nem lenne fontos a lány nekem,akkor nem akarnám ezt
Soha egy exemmel sem beszélek,gyűlölöm mind.
Ő viszont más.
Egyik szülőd akkor nem cigány, őt is elfogadták, akkor most ők miért nem fogadják el a lányt?
Jó hallani, hogy valaki bevállalja a származását.
Végül is a te életed, te tudod mi történt, tégy a belátásod szerint!
Persze, hogy működhet.
Aztán majd ha lesz egy lány, aki nem csak jófej meg vicces meg aranyos, akkor érte szembemész a családdal, mert tényleg egy életre akarod majd. Addig meg hajrá, használd ki a lehetőséget, amit felkínál. Ő alázza ezzel saját magát.
Elfogadta.
Soha nem bántott ezért, sőt,büszke volt hogy felálltam és főleg miatta megváltoztam.
Nem mondom hogy nem szeretem.
De ez már nem igazi szerelem.
A családi kötelék erősebb.
A vér.
Nem tudok nekik hátat fordítani,és tényleg csak öt akarom ezzel óvni.
További ajánlott fórumok:
- Írj egy három betűs értelmes szót, úgy hogy az előző szó egy betűjét változtatod meg
- Szólánc! Az utolsó szó utolsó betűjével írj egy értelmes szót!
- Írj egy 4 betűs értelmes szót, úgy hogy az előző szó egy betűjét változtatod meg...
- Szerinted mi az élet értelme?
- 4-betűs értelmes szavakat írj csak egy betűt lehet meg változtatni
- SZÓ-kígyó:Egy 3 betűs értelmes szóból jussunk el egy megadott 3 betűs szóig, úgy hogy minden lépésben csak egy betűt változtatunk meg!