Szex és ex, van értelme? (beszélgetés)
Az egy dolog, hogy a magánéletben nem szeret valaki megalkuvó lenni, de más a gyerek, a család.
A rossz fiúknak is lehet vajszívük a családdal, sőt azt hiszem igazán ők tudják becsülni, hogy ki áll ki értük, ki maradt mellettük, amikor carban voltak.
Ilyent még véletlenül sem mondanék.
Most azért gondolom, mert roppant sok az ellentmondás.
Igazad van. Vegyünk mindenkit egy kalap alá! Sőt!
Jelentsük ki, hogy itt mindenki hazudik.
Te nő vagy.
Ja hogy én is férfi vagyok, és mégis itt lopom a napot. Ez hosszú történet. :))
Bocsánat én egy szavát sem hiszem el az emberünknek. Ez a fajta nem szokott olyan könnyen belenyugodni, hogy nem az van, amit ő akar.
Jajj, maradj már!
Én is Google segítségével keveredtem ide. Mi ebben a hihetetlen?
Nem vagy te gonosz, csak sakk-matt-ot kaptál.
Őszinte leszek.
Boldog sosem leszel.
Amíg hagyod hogy hagyomány szerint kell élned addig semmiképp!
Tudtam ide lyukadunk ki. :)))
Én ismerek olyan cigánylányt, azaz már nem lány, mivel közel egyidős velem, aki kenterbe verne nagyon sokunkat, amilyen művelt.
Szóval nekem nem a származásoddal van baj. Csak érzek pár ellentmondást a történetben.
Párom sem érti.
Sőt,senki nem érti.
Mindenki engem tart gonosznak,pedig én csak egy jó megoldást szeretnék.
És már nem tudok hova fordulni.
Egy idegen mindig jobban látja a helyzetet
Mi ezzel a probléma?
Keresgettem neten,és találtam itt valami réges régi hasonló fórumot,mivel oda már hiába szólnèk,indítottam egy újat
Nem látom ebben a gondot
Viszont azt írta végig mellette álltak.
Egy balhés ember pedig nem aluliskolázott.
Saját törvényeik vannak.
Ezt mi nem nagyon érthetjük.
Igen.
Jó ideje tudom,hogy mindez azért van,a zsarolás,hogy menjek vissza hozzá.
De én az a fajta vagyok,akinek ha megszabnak valamit,akkor már csak azért sem csinálja.
Nem tudok vele élni,rövid románc volt ez anno közöttünk,én már a babát sem szerettem volna,de ha így alakult, természetesen vállaltam,nevemre vettem,nevelem.
És szeretem.
A vérem.
A párom is szeretem,de sajnos vagy szerencsére ez erősebb
Azért,mert balhés vagyok, még tanult
Az életem kb 10 éve rontottam el,szakmám van sőt most saját vállalkozásom.
Nem putris roma,ahogyan néhányan minket hívnak
Kemény múltad volt, sok hülyeséget csináltál azt írod. Gondolom a család azt is ellenezte, akkor miért nem hallgattál rájuk?
Illetve egy balhés ember ritkán ír ilyen összeszedetten, és kimondottan jó helyesírással.
Mint írtam,itt az a gond hogy ha vele vagyok,nem láthatom a lányom csak havonta egyszer
A szüleim is azt akarják hogy újra a gyermekem anyjával éljek együtt,néhány napja írt nekem a párom egy levelet,direkt szóltam,hogy jön egy levél azt ne bontsák ki és a levél eltűnt
Gondolom édesanyám kidobta ,vagy eltűntette.
Tudom,lúzer vagyok,de nálunk, cigányoknál a család az első.
Ezt neked kell eldöntened, a családot te ismered.
A kislányod persze, hogy szereted, a véred. De ne feledd 8-10 év és éli a saját kis életét a barátnőivel.
Ha az anyukájával maradsz, boldogtalan leszel valószínű, netán sok-sok vitát él át a kislányotok, ami nem lesz jó neki sem, neked sem, és az anyukának sem.
8-10 év múlva az anyuka sem tudja megakadályozni, hogy ne találkozzon veled a kislány, önálló véleménye lesz a gyereknek, ha szerető, gondoskodó apja leszel, valószínű nem lehet elidegeníteni, hiszen ebbe nőne bele, hogy apa külön él.
Egy életed van, már elszórtál belőle sokat, és pont a szép fiatal éveidet, nagyon gondold át hogyan szeretnéd leélni a továbbit.
Mást nem tudok mondani, dönts jól, sok szerencsét! De ne feledd, ha a szülők nem jönnek ki egymással, a gyerek sem lesz boldog.
Nekem sok furcsaság van ebben a dologban. Szerelem nem lehet, de szexkapcsolat igen. Az nem tudódhat ki, hogy összejártok dugni?
Illetve egy 37 éves balhés ember általában nem szokott a családja ejnye-bejnyéjétől megijedni.
Ezen gondolkodtam tegnap.
Sajnos sokára, de eljön majd az idő,amikor már nem kell az anya ahhoz,hogy láthassam.
De addig nem kérhetem,hogy várjon rám.
Hosszú távra így milyen életed lesz?
Ha a kislány anyját nem szereted, mással nem lehetsz, egyedülálló maradsz, a család kívánságára?
Persze,hogy háborút indítana.
Ha nem hagyom el,akkor engedik egy hónapban egyszer.
Így most bármikor jöhetek mehetek.
Folyton jönnek ők is.
Sokat vagyok vele.
De ez tényleg megalázó vele szembe
Kibírtam a börtönt 6 évig,ezt is túl fogom valahogy élni
Muszáj lesz,nincs más megoldás.
Nagyon sajnálom
Őszintén
A havonta 1 láthatást a bíróság mondta ki, vagy a kislányod anyja, családja?
Jogilag ez nem így működik.
A kislányod anyjának a családja 'háborút' indítana?
Nem tudom eldobni a gyermekem.
Nem megy egyszerűen.
További ajánlott fórumok:
- Írj egy három betűs értelmes szót, úgy hogy az előző szó egy betűjét változtatod meg
- Szólánc! Az utolsó szó utolsó betűjével írj egy értelmes szót!
- Írj egy 4 betűs értelmes szót, úgy hogy az előző szó egy betűjét változtatod meg...
- Szerinted mi az élet értelme?
- 4-betűs értelmes szavakat írj csak egy betűt lehet meg változtatni
- SZÓ-kígyó:Egy 3 betűs értelmes szóból jussunk el egy megadott 3 betűs szóig, úgy hogy minden lépésben csak egy betűt változtatunk meg!