Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Sertéspaprikás bográcsban, tarhonyával recept

Sertéspaprikás bográcsban, tarhonyával recept

Elkészítési idő 120 perc

A Sertéspaprikás bográcsban, tarhonyával hozzávalói:
80 dkg
sertéslapocka
25 dkg
apróra vágott vöröshagyma
1 kávéskanál őrölt bors,2 evőkanál pirospaprika

1 cső erős zöldpaprika
15 dkg
szárított tarhonya
1 evőkanál ételizesítő
vagy 2 db
leveskocka.


A Sertéspaprikás bográcsban, tarhonyával elkészítési módja:
A sertéshúst felkockázzuk, hasonlóképen a zöldpaprikát is. A bogrács aljára szórjuk a hagymát, rárakjuk a húst, majd sózzuk, borsozzuk és végül rászórjuk a pirospaprikát is. Az egészet felöntjük vízzel úgy, hogy jól ellepje. Amíg fő elkészítjük a tarhonyát, de célszerűbb kész tarhonyát használni. Ha a hús kellően megpuhult beletesszük a tarhonyát, az ízesítőket és készre főzzük. Utólag is ízesíthetjük. Friss salátával kínáljuk.


Kategória: Húsételek receptjei


A sertéspaprikás bográcsban, tarhonyával elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook