Senseo kávéfőző (beszélgetés)
jaa, amiben kis "dobozokat" kell tenni?
na nekem ez inkabb designe mint kavefözö. Hogy lehet egy pl latte machiato vagy egy cappuccino abbol finomabb mint egy igazi tejböl keszült? na meg a kave is ott kapszulabol jön, folyekony anyagbol. Finom-finom, de az igazi frissen ölrült kave zamatat meg sem közeliti.
Akkor inkabb a senseo. Abba legalabb "igazi" kavet tehetek ha akarok, nem csak padot
nézegettem kapszulás főzőt is, aztán gyorsan kiszámoltam, hogy napi 2 adag kávéval 8000 ft lett volna a havi kávé.. na persze.. valszeg adnék ki annyit rá...
már nem emlékszem melyik volt ez a kapszulás... valami U betűvel kezdődött.
hat nagy szarnak azert nem neveznem :)
milyen az a kapszulas?
nekem egy év után ment tonkre. egy nagy szar..
most kapszulásom van
na igen, ez csak egy 35.000 Ftos kávéfőző:S
köszi a tippeket, megpróbálom hogy minden tejhabosítás után átgőzölöm!
hat a clean funkciot en minden tejes cucc utan hasznalom, azzal fujatom ki a maradek tejet, a cuccot meg elmosom, es hetente egyszer ki is szoktam fözni mert a belsejeben tök jol meg tud maradni a tej meg mosas ellenere is.
nalunk is volt hasonloan ilyen de aztan elmult. Igaz neha-neha elöfordul most is. De en gyanitom hogy ez inkabb a gep hibaja. Mar ugy ertem hogy ez amolyan altalanos hiba. Mert valljuk be, ez megsem egy profi gep. Jo aron jo kavet csinal, de nem összehasonlithato egy profi kavefözövel :/
nalunk ez akkor volt ha nem volt eleg hideg a tej.
illetve lehet hogy nincs jol kimosva a tejtarolon levö fej. Hogy szoktad tisztitani?