Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Senki nem akar velem jönni! Senkinek nem vagyok elég "jó"!... fórum

Senki nem akar velem jönni! Senkinek nem vagyok elég "jó"!... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

1 2 3
66. Lady Lavender (válaszként erre: 9. - Fórumnyitó (anonim))
2025. ápr. 11. 17:48

Dobj be két felest!

Az ismerkedés soha nem lehet olyan, mint egy interjú.

A vesztesek nyugalmával kell nekiallni a győztesek egojaval.

Ha nem jön össze is jó vagyok.

Én már sok pontot veszítettem, mert nem vagyok 20on éves, de ha fell kellene valakit szedni 10 pontot kapok a ramenossegre. Haza nem viszek senkit, mert vár valaki otthon. De a flörtölés nem szánt.

65. Lady Lavender (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2025. ápr. 11. 17:36

A partneremnek már hármat felszedtem az előző fél évben.

Mi a fenét csináljak, ha ő nem tud flörtölni?

Egy csajt én vittem el.

64. 55Judit (válaszként erre: 63. - Amaunet)
2025. ápr. 11. 10:58

Az elején írta, már elgondolkodott. Rengeteget erőlködött és kínlódott emberekkel. Azt hogy írtuk neki páran hogy változnia kéne esetleg, szóra se méltatja. Én biztos megköszönnék ilyen tanácsot. csak hát ami kívül esik a kényelmi zónánkon az kényelmetlen.

Tehát az van hogy itt vagyok, szeressetek így ahogy vagyok. Ha nem, akkor a jelek szerint mélységesen fel van háborodva.

Bocsánat Fi, nem bántani akarlak, csak leírtam mi jön le az általad írottakból. És nem csak nekem.

2025. ápr. 11. 09:42
Elgondolkodnék azon, hogy miért nem tud senki megmaradni mellettem hosszútávon.
2025. ápr. 11. 09:26
kb. 15 éve boldog vagyok, hogy elértem azt, hogy senki ne akarjon velem jönni, végre magammal akarok foglalkozni, azt szeretni, azt csinálni, ami nekem kedves és jó, és azokkal, akik számomra kedvesek, jók... még időben döntöttem. :)
2025. ápr. 10. 22:35

Lélektárs megtalálása: Amennyiben arra vágyunk, hogy végre megtaláljuk életünk szerelmét♥️, akkor az alábbi imával kell az égiek felé fordulnunk!

„Istenem♥️!

Kérlek téged és a romantika Angyalait, hogy segítsetek abban, hogy csodálatos kapcsolatban élhessek a lélektársammal. Kérlek, vezess engem, hogy megtaláljam, találkozzam a lélektársammal, Akivel késedelem nélkül boldoggá tehetjük egymást.

Kérlek, segíts, hogy olyan körülmények szülessenek, amelyek most azonnal hozzásegítenek a csodálatos párkapcsolathoz. Segíts feloldani és meggyógyítani minden blokkot a tudatomban, testemben és érzelmeimben, amelyek félelmet kelthetnek bennem az igaz szerelemmel szemben.

Segíts, hogy meghalljam, és követni tudjam isteni vezettetésedet, ami elvisz a lélektársi kapcsolathoz, és segít, hogy élvezhessem azt. Tudom, hogy lélektársam ugyanolyan fáradhatatlanul keres engem, mint én őt. Mind a ketten azt kérjük, hogy segíts, hogy összetalálkozzunk.

Segíts nekünk megismerni és elfogadni az igaz Szerelmet♥️!

Köszönöm.”

Áldott♥️🥰és Igaz♥️🥰

Sikerült megtalálni másolni megosztani Neked Kedves♥️🥰 Valaki♥️🥰 és Akiknek♥️🥰 szükséges lenne.

Ámen♥️🙏🥰

Barátságos♥️🥰 Szeretetből♥️🥰.

2025. ápr. 10. 22:16

Szia Kedves♥️ Valaki♥️

Együttérző Szeretettel♥️olvastunk el természetesen😟.

Viszont szeretnénk megvígasztalni Sokan♥️🥰.

Kérünk szépen nem Veled van a baj sőt kérlek szépen ne legyél szomorú

ne add fel igenis Jó♥️Vagy.

Sajnos nehéz😟az igaz mostani Világban megtalálni úgymond Másik♥️ Felünket♥️.

Azonban van Aki🥰 Rád🥰 is vár Szeretni ♥️🥰 Tisztelni fog Hűségesen♥️🥰.

Ámen♥️🥰🙏.

Anyukámmal♥️🥰 küldünk Barátságos ♥️🥰 Szeretetet♥️🥰 és kérünk Imádságot♥️🙏🥰 ígérem.

Többiek ugyanúgy Kedvesek♥️🥰 segíteni szeretnénk ne csüggedj sose🥰.

59. Regin_a (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2025. ápr. 10. 16:50

Engem érdekelne hány évtizedesen vagy ennyire elkeseredett.

Én 40 éves voltam amikor életem legjobb nőjét megismertem és most húzzuk a 38. évet, pedig panaszom a korábbi barátnőkre sem lehetett.

Igaz, nem éltünk/élünk együtt, pedig mi is arrol ábrándoztunk hogy kis házikó és kéz a kézben

Nem így alakult

Nagyon mérges lettem ha nekem bármikor azt mondták, nézd meg őt, amazt, emezt neki milyen rossz

Nekem a saját bajom a legnagyobb

Ahogy itt alant Fenevigye olvtárs idézi Voltairet, úgy szaladtam bele a szerelembe, pedig fél életem pánikbetegen tellik, ami elég nyűgös

Akik irtak ide hogy milyen magányosak, háááát inkább nem irok rá semmit

Gyerekek, volt férj munkahely, a társon kivül emberi kapcsolatok

A magány , szerintem, ott kezdődik amikor már csak a pénztárossaL tudsz "beszélgetni" a boltban

Meg ne sértődjön az olvtárs/nő, de azt olvasom HOGY NEM FOGOM MÁSNAK A GATYÁJÁT MOSNI.

dEHOGYNEM, ÖRÖMMEL MOSNÁD, HA NEM MOST, AKKOR MAJD AZ ÉLET ALKONYÍÁN/kapszlok/

Forumnyitó, ne add fel akárhány éves vagy akárhány próbálkozásod is volt

A hülye amerikai mondja mindig hogy "smile"

Igen, nem mindegy mi sugárzik rólad adott helyzetben

Annyit az okosságomból

58. Regin_a (válaszként erre: 57. - Fenevigye)
2025. ápr. 10. 16:32

Vagy te vagy okos hogy kapásból emlékszel Voltaire-re, vagy ő ,hogy ilyen okosságot mondott :)

Bizonyára így is van.

2025. ápr. 10. 16:07
Voltaire pedig azt mondta, hogy a szerelmet nem lehet keresni, csak találkozni vele.
2025. ápr. 10. 16:00
Egy ember sem fogja összekötni az életét egy önmagáról is lemondó másikkal.
55. Tündike40 (válaszként erre: 11. - Fórumnyitó (anonim))
2025. ápr. 10. 15:58
Meg tudlak érteni,sajnos húgom is ebben a cipőben jár és már belefáradt :( De kitartás,ha kell valakinek jönni jön is.. Ha nem,lehet jobb is úgy.. Fel a fejjel!
54. michelle.r (válaszként erre: 49. - K-né Zsóka)
2025. ápr. 10. 14:58
Köszönöm Zsóka, és neked is Judit. 💜
53. hajnallányka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2025. ápr. 10. 13:56
Megértelek. Én sok éve egyedül élek. Valahogy mindig rosszul választottam. Nekem is hiányzik egy társ, de nem lehet erőltetni hogy valaki hogyan érezzem és mit akarjon tőlem. Vagy elfogadom hogy nem akar benne lenni az életemben vagy lezárom, mert nekem így nem jó.Sajnos a falakat ismerem, szerintem csak belülről lehet lebontani😪Megkeseredett nem vagyok, élek dolgozok, vannak céljaim. Talán erősebb is lettem.
2025. ápr. 10. 12:29

Én màr feladtam..

Elértem azt amit màsok ketten..keményen meloztam ha az àlmom nem teljesült hogy a nagy Ő vel leéljem az életem (neki kevés voltam nem volt pénzem még mhelyem sem-egy gazdagot vàlasztott) voltak kisebb probàlkozàsaim de amint nem adtam nem működött (amig beletettem az időm a pénzem addig működött amint visszavettem ellaposodott).

Eléttem hogy hàzam legyen és most boldog vagyok..ugy vagyok van időm magamra nem fogok a készbe vinni màr senkit hogy főzzek takaritsak mossak rà!magamra meg ne legyen időm!!lesz időm edzeni lesz szaunàm kiràndulok stb. Nem vagyok magànyos vannak gyerekeim kutyàm..nem nem vagyok még öreg csak belefàradtam elengedtem hogy valaha is megtalàlom ebbe az életbe a màsik felem ..

És most vagyok jól!!

2025. ápr. 10. 12:21
Az igazság kedvesség nélkül nem őszinteség, csak nyers modortalanság.
50. K-né Zsóka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2025. ápr. 10. 12:03
Változtass! Szép dolog mindig megmondani a frankót ,-aztán vállon veregetni magunkat, hogy lám-lám igazunk lett- de nem mindegy, hogy hogyan tesszük. Megkeseredett vagy, ez sugárzik rólad és ez nem vonzó. Rengeteg egyedülálló ember él megbékélve önmagával, találd meg te is az örömöd valamiben, és a többi jönni fog.
49. K-né Zsóka (válaszként erre: 46. - Michelle.r)
2025. ápr. 10. 11:54
Teljes mértékben egyetértek!
48. 55Judit (válaszként erre: 46. - Michelle.r)
2025. ápr. 10. 11:28
Így van! Aki változást akar, változzon!
2025. ápr. 10. 11:27
Nem mindegy hogy jól nézel ki, vagy jól kinézel.
46. michelle.r (válaszként erre: 13. - Fórumnyitó (anonim))
2025. ápr. 10. 11:24

Tudom, hogy gyűlölni fogsz ezért a megjegyzésért, de ha tényleg senkinek nem vagy fontos, ha tényleg senki nem akar veled lenni, valószínűleg neked kellene változtatni valamit.

Hiszed vagy sem, elsődleges nyelvünk az energia, mindegy mit mond a szád, az energiád abszolút mindent elárul rólad.

Leélheted így is az életedet, de változtathatsz is minden nap csupán egy százalékot - hogy ne frusztráljon a gyors változás. Alig több mint 3 hónap alatt óriásit tudsz változtatni.

45. 0bd8559abc (válaszként erre: 40. - Fórumnyitó (anonim))
2025. ápr. 10. 11:22

"És még csúnya sem vagyok.."

Közel negyvenéves koromig én sem kellettem (vagy mi).

Pedig én aztán kib@szott jól néztem ki.

Valami volt bennem ami taszító volt és nem a külsőm.

Már férjnél vagyok.

Jön az ,ha nem görcsöl rá az ember.

44. fenevigye (válaszként erre: 42. - Fórumnyitó (anonim))
2025. ápr. 10. 11:19
Kivétel nélkül mindenre van megoldás. Nem mindig a legjobb, de nekünk is alkalmazkodni kell.
43. fenevigye (válaszként erre: 37. - Fórumnyitó (anonim))
2025. ápr. 10. 11:15
Azt az ajtót amelyiket nem lehet kinyitni, falnak nevezzük. Be kell törni, és túl adni rajta. Igen, a szemétbe.
2025. ápr. 10. 11:13
Életem legnehezebb próbatétele, amire nincs, egyszerűen nincs megoldás!
2025. ápr. 10. 11:12
Lehet hogy itt rinyálok de hadd engedjem meg, az évek fájdalmai most törnek ki!
2025. ápr. 10. 11:11
És még csúnya se vagyok, és sokak szerint szimpatikus, szeretnek velem lenni. És mégsem. Környezetem se érti sokszor mert dicsér.
2025. ápr. 10. 11:08
Én tudom milyen együtt lenni. Szar dolog a magány és évekig egyedül, senkivel...
2025. ápr. 10. 11:07
Nem akarnak téged és ennyi. Ez a konzekvencia. Mert ha akarnának akkor lenne. De mivel senki sincs, esély sincs. Álmodozhatok évekig.
37. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 36. - Fenevigye)
2025. ápr. 10. 11:05
Be van zárva és nincs kulcs! Vagy ha van is, nem tudom hogy kinél!
1 2 3

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook