Seherezádé - az új török sorozat (beszélgetés)
Szép álmokat:)
Onurral vagy nélküle... :))))
Nem, a baba még pici, amikor elájul épp az újdonsült apósnál.Akkor viszik be a kórházba.
Füszun majd megváltozik, tök normális lesz.
Ganit én nem kedvelem, szerintem sunyi, és mindig átveri az öreget, pedig hányszor megbocsát neki...
Mára elbúcsúzom.
Allah óvja álmotok :)
Holnap találkozunk.
Onur mosolya és kék szeme megbabonáz...
Tényleg meghal? A szülésbe hal bele? Én sajnálom, tulajdonképpen sokkal normálisabb, mint Füszun, bár ezzel most nem akarom mentegetni, hogy nős férfival kezdett ki.
A lányai egész aranyosak, nem értem, hogy ilyen aranyos gyerekeknek hogy lehet egy házisárkány anyjuk???
Még Gani is normális a maga kis boldondságával.
Ideje, hogy letörjék a szarvát. Remélem megváltozik, a saját érdekében :)
És azt tudtad, hogy a kéz, és az ujjak nagysága, és vastagsága, és az orr nagysága-, tudományosan bebizonyított, hogy a férfiasság méreteire utal??
Teljesen véletlenül néztem bele a filmbe, aztán azóta ha csak tehetem megnézem.
Onur úgy ahogy van FANTASZTIKUS!Tudjátok, az a vicces, hogy ha őszinték akarunk magunkhoz lenni akkor be kell látnunk, hogy ennek a jó embernek gülü szeme, nagy orra és kopasz/odó feje van, de mégis a legférfiasabb, legnormálisabb pasi a világon! Sajnos, azzal is szembe kell néznünk, hogy ilyen "kaliberű" ffi csak a mesében van...
Csakhogy holnap én sem leszek egész nap, de holnap tanulni sem tudok semmit...
Én szombat estig leszek, a jövő hét bizonytalan net ügyben.
Én esetleg délidőben itt leszek, ha sikerül, de utána már csak későn este, mert maradnom kell előreláthatólag 7-ig.
ne aggódj sünike, holnap-holnapután tanfolyamon leszek, én bizti nem fogok egy sort sem írni .)
Lányok, holnap egész nap nem leszek itthon, nem ám írtok 50 oldalt, mert soha nem tudom vissza olvasni...
Ez miatt a topic miatt még a tanulás is el lett hanyagolva, oszt annyi lesz a fősulinak...
Nekem szerencsém van, én meló mellett meg tudom a főzést oldani.
nincs ideje a nagy szerelem mellett csipp-csupp vásárolgatásokra :))) ha nő lenne, ki sem jönne a cipőboltból :)
Folyt. 936: Ráadásul kezdek fáradni, mert én nem bírom az éjszakázást, nappal munka ezerrel, majd család, éjszaka film.
Tényleg lányok, ti hogy bírjátok ezt család mellett? Munka után család, és a házimunka? Most is csak bedobtam néhány csirkecombot a sütőbe, ez a "főzés", hiszen "nincs időm" többre, mert akkor nem látom a kedvenc sorozatom, és nem tudok írni.
Na most megnézem, mi várható holnap:)))
Biztos belelépett valamibe...
Erről most az jutott eszembe, amikor a múlt héten olvastam egy cikket valamelyik külföldi IMF vezérről, és mutatták a képen, hogy lyukas(!!!) talpú cipőben tárgyalt:)))
Ezt megértem:) Én is azokat fordítottam, ill. amikor a Seval féle családi dráma volt, ott pár részen keresztül mindent.
Na azon jót mosolyogtam:) Keremnek is van valami hasonló, csak szürkében - ha jól emlékszem.
Azt én sem fordítottam, csak következtettem, de nem gondolnám, hogy az anyja a kendős mama. Ha mindent lefordítok, még ott sem tartanék, ahol tartok. Leginkább az Onurost fordítom.
Az OK., de néha vehetne fel másikat is:)
Ja, és szerintem nyakkendő nélkül jobb pasi, főleg a garbókban. Bár ahogy látom, már "kitavaszodott" így már lehet, hogy ritkán lesznek rajta. Sőt a norvég mintás lovaglós kardigán...???
:)
Az nem volt világos számomra, hogy a lány akkor éppen az anyjával él, vagy csak vmi rokon az a nő?
További ajánlott fórumok: