Segítsetek!Nektek is volt már ilyen? (beszélgetés)
Nekem is ilyen volt a terhességem elején.
Szerintem menj el orvoshoz.
A bab kizárva, mert most kezdek a barátommal akciózni, bevallom csak orális volt... Nagyon köszönöm, h ennyien írtok! Gratulálok a babákhoz! :)
Szeretem őket, de még nem szeretnék! Kicsit fel vagyok fázva, ill. a baloldali petefészkem fáj. Én fertőzésre gondoltam, vagy az nem lehet?
Hello!
Nekem baba lett belőle. :-) De nekem menzi helyett tényleg nagyon kicsi barnázásom volt 1-2 napig, 4 nap helyett. Viszont le voltam törve, mert azt hittem, hogy megjött.
Nem akarlakmegijeszteni, de nekem akkor volt ilyen, amikor megállapították, hogy babát várok.
Amúgy fogalmam sincs.
Szia !
Nem fáztál fel ?Nem fáj semmid ?
Nem írtad , hogy lehetsz-e terhes.
Sziasztok!
28.-k napon barna folyásom volt (29-30 napra jön meg a mensim), majd mensi alatt is inkább barnás(véres) vérzésem volt,a szokásoshoz képest a negyede volt... Mensi után nem barnáztam... Szerintetek mitől lehetett?
Előre is köszönöm!
20/L
További ajánlott fórumok:
- Nektek mennyi volt a legtöbb súly, amit 1 hónap alatt leadtatok és milyen módszerrel?
- Első napunk az oviban ! Nektek milyen volt?
- 2 hete szültem, és hihetetlen fájdalmaim vannak. Nektek is ilyen volt?
- A jobb felső 2.-3. rágófogamban ráharapásra fáj a tömés, szerintetek miért, volt-e már nektek is ilyen?
- Sziasztok!Emlékeztek még az "Emlékkönyvre"?Volt nektek ilyen?Olvasgattad mostanában?
- Volt már nektek olyan, hogy annyi minden összejött, hogy folyamatosan szabit kellett kérni a munkahelyen? Hogy reagál ilyenkor a munkáltató?