Segítsetek!!! Tanácsra lenne szükségem! :( (beszélgetés)
Ha azért nem fog úgy szeretni mert megszülőd a gyerekét akkor az egy barom már ne haragudj szerintem ha most szeret akkor csak jobban fog szeretni..(én így látom)
Mindent de mindent meg lehet oldani ha az ember nagyon szeretne valamit...
Ennyi elég is. :DD Had jöjjön!:D
Tök mindegy,hidd el,ki mit mond,mert mindenkinek más és más az élete.Az idő dönti el,mi,hogy alakul.ITT senki nem tudja neked megmondani/jósolni,hogyan alakul majd az életed...
attól hogy: - "vége" lesz a még szinte el sem kezdődött éltemnek
- megváltozik minden köztem és barátom között és hogy nem fog úgy szeretni mint előtte
- a minden napi gondoktól
stb.
Az előttem szoloknak van igaza ez a te döntésed nem mondhatja meg helyetted senki mit csinálj..
Ülj le beszéld meg a pároddal mi lenne a legjobb megoldás hisz ez a baba a tiétek..Fontos hogy a családod melletted legyen és támogasson
Van ismerösöm aki 19 évesen szült egyedülálló anyaként és meg csinálta a baba mellett az iskolát és egy pillanatig nem bánta meg..Van olyan is aki elvettette a babát,igaz most így 4 év távlatából már megbánta de akkor még élni akart...
Mérlegelj..
Kívánom hogy jó döntést hoz
azért ez már egy alap:)
igazából mi a baj,mitől félsz?
Akkor hajrá! Aztán ha az 5 év se veled, se nélküled tiniszerelemből mégsem lesz örökkévalóság, akkor kicsit majd vakarod a fejed, hogy nem tudsz lépni.
Statisztikailag sokkal nagyobb az esély, hogy egyedül maradsz, mint arra, hogy szövődmények miatt ne lehessen később gyereked.
Ez kettőtökre tartozik, senki másra. Ezért nem hallgatnék meg senkit. Aki nevelt fel egyedül gyermeket, az tudja, miről van szó, aki meg nem...
Lehet pro & kontra ész- és anyagi érveket mellette és ellene. Szóval én a helyedben többet erre a fórumra nem jönnék.
Én tudom, hogy mit írok... végigcsináltam!
nem,csak most még bőven van ideje ezeken gondolkodni és megoldani,a legkisebb gondom lenne hogy csíkos marad e a bőröm.
ő látja mennyire stabil ez a kapcsolat,mióta irtam -irta hogy együtt élnek,egy babának fedél kell és meleg,alapruházat,anya tudja fizetni a rezsit stb....kb mostazonnal el kell kezdeni ezeket előre megoldani...
ha a srác mégis visszalép,van mód arra hogy eltartsd? te tudod most hol laksz,miből élsz stb....a gyes+csp összege nem sok mindenre elég mert a babának is vannak szükségletei
ezeket sem árt ha megfontolod...
További ajánlott fórumok:
- Tanácsra lenne szükségem, a férjem gyereket szeretne, de én még nem.
- Jogi tanácsra lenne szükségem...
- Elváltak, válófélben lévők segítsetek, tanácsra lenne szükségem!
- USA-ban élő magyarok segítsetek! Tanácsra lenne szükségem.
- Tanácsra lenne szükségem, segítsetek kérlek
- Könyvelők segítsetek, tanácsra lenne szükségem.