Segítsetek Macskások! Felmegy az asztalra a cicc! (tudásbázis)
Bors, oké, megjegyzem.
Orrára nem tudok csapni, mivel általában nem érem tettem, ha hallja, hogy jövök, akkor már ugrik le és pucol világgá, mert persze tudja a kis mocsok :), hogy rosszban járt.
Mi mindig ha felment az asztalra, mellécsaptunk, egy idő után nem ment fel.
Volt egy macskám, aki kifejezetten szerette a lisztes-cukros dolgokat, a mai napig előttem a kép, ahogy szalad egy lopott bagettel a szájában.
Mit csináljak vele? Van valami trükk? Nem tudok mindig ott állni és nézni, rákiabálni. Tegnap hajnalban kirágott egy zacskót és megrágta a kakaós csigát. Mint valami egér. Személyiségzavaros? :D
Ma fél percre mentem ki a konyhából, mikor visszajöttem, már zabálta a főztöm.
Mindig van előtte szárazeledel, mert ha nem, akkor hisztizik, nem hagy aludni éjjel 3-től. Esténként meg mindig kap nedveset.
Kellen márkát váltanom, mert unja? Mondjuk enni szokott belőle, ma reggel is ropogtatta boldogan.
De akkor miért ment át egérbe? Ráadásul nem is húsételeket eszik, hanem péksüteményt meg tésztát??? Hülyeez?
Mit tehetnék oda, hogy megbánja, ha felugrik?
Bekenném ecettel a konyhapultot, asztalt, de akkor mi is emigrálnánk a lakásból. :)
Mit nem szeretnek a macskák, ami az ember számára elviselhető vagy kellemes illatú?
További ajánlott fórumok:
- Ki tett le többet az asztalra: aki tanult, dolgozik, karriert épített. Vagy aki férjhez ment, szült 3 gyereket és főállású anya?
- Mit teremtsünk az asztalra vacsorára?
- Tegnap a macskám felugrott az asztalra és belegyalogolt a...
- Van esélyem a bélféreg fertőzés elkapására, ha a macska felugrott az asztalra és nem tudom, hogy belenyalt-e az ételbe?
- Minden étkezésnél fel szoktam tenni a lábaimat az asztalra.
- Hogyan lehet a Total Commanderből egy mappát kitenni az asztalra?