Segítség! Kész tények elé állítottak. Mínusz tíz kiló, vagy repülök. (beszélgetés)
Eszedbe ne jusson a beszélgetésről hangfelvételt csinálni, mert te fogod megütni a bokádat. Tikos ugyanis.
Amit a kedvenc főnököd csinál, abszolút jogellenes, de ez nem indok arra, hogy te is azt tedd.
egyszerű asszisztens vagyok egy divattal foglalkozó cégnél.
teljesen mindegy, hogy milyen bíróságra megyek, olyan ügyvéddel, amilyen neki van, még a végén engem büntetnek, mert kinyitottam a számat. reménytelen huzavona lenne az egész. :/
Ilyen súllyal nem tudod ellátni a munkádat, vagy inkább dekoráció kérdése?
Miköze van egy főnöknek, hogy hány kiló vagy. Amikor odamentél dolgozni, akkor hány kiló voltál?
Csináld meg a hangfelvételt telefonnal, aztán jelents fel. Rúgjon ki, de aztán fizetheti a kártérítést.
Ha nem ezzel az indokkal, akkor elküldi másmilyennel!
De, egyébként, ha eltekintünk ettől a "zsarolástól" akkor a fórum indítójának az elsőrendű érdeke lenne leginkább ez a fogyás!!!
Tehát, SEGÍTSÜNK neki és ne a hibást, vagy a kibúvót keressük :) :)
Szerintem elég durva, hogy ilyen főnökök is vannak. Jó, hogy azt nem mondják meg mikor vehetsz levegőt. Szerintem segítene rajtad, ha mindennap 3 liter vizet meginnál, amiben fél fej, vagy egész citrom levét belefacsarsz, mert a benne lévő C vitamin erős zsírégető hatású. Nekem is a sok víztől, és a citromtól indult meg a fogyás, legalább a vizet lehajtja rólad..
Sok sikert!
Mit dolgozol? Ez röhejes.
Beszéld át vele mégegyszer és csinálj közbe hangfelvétel aztán munkaügyi bíróság.
Azt azért mondhatnád Neki, hogy az egészséged érdekében csak heti EGY KILÓ fogyás a normális, mert amilyen gyorsan leadod, olyan gyorsan jön vissza!
De azért vannak módszerek például kalóriaszámolás ami úgy hatásos, hogy a szükségesnél naponta 1000 kalóriával kevesebbet viszel be, akkor az egy hét alatt -1 kg.!
Ha segít az orvosod írasd fel a Red...-t! Persze, ha egyébként nem vagy beteg! Aztán, ha lement az a 10 kiló akkor abba lehet hagyni a bogyót és tornázni, mozogni kell!!
Szerintem is munkajogi kérdés, ha a szerződésében nincs ilyen kikötés, akkor ilyen indokkkal nem lehet elküldeni senkit.
Amúgy meg 10 kiló irdatlan sok 1 hónapra.
És hogy ellenőrzik? Lemérnek??? Nevetséges!!!
Milyen munkád van? Mit csinálsz????
Tudod én magam mondanék fel az ilyen főnöknek azonnal!!! Sztem ez már súlyosan sérti a személyiségi jogaidat!!
Egy hónapom van 10 kg fogyásra, ha ugyan ezt a munkát akarom végezni augusztus végén is. Tudom, hogy nem vagyok vékony, sőt, 106 kg vagyok, a 178 centimhez, de ez akkor sem megoldás. Voltak elképzeléseim, hogy hogyan fogom én itt elérni a saját álomsúlyomat, de most elbeszélgetett velem a főnök.
Egy hónap,-10kg, vagy repülök.
Mit csináljak? Hogy induljak neki?
Muszáj leadnom, de nem akarom tönkretenni magamat. Nem erősítem kell, hanem fogynom. Utána ráérek az erősítgetéssel törődni, most el kell tüntetni a hájat.
Segítsetek! Hogyan fognátok neki? Milyen módszert alkalmazzak?
Bár két napja enni se bírok, nem tudom megemészteni, hogy így elbánhatna velem. Azért is megmutatom.
További ajánlott fórumok:
- Akit a rendőrök már levillogtak, és így állítottak félre ellenőrzésre!de vajon ennek kötelességünk eleget tenni?
- Facebookon miért nem látszik nyilvánosan, hogy kapcsolatban van, ha úgy állította be?
- Win7 starter új gépemen jelszót állítottam be, de elfelejtettem, mit tegyek?
- Akinek van RTL 2 csatornája, az hogy állította be (UPC)?
- Úgy állítottam le a számítógépet, hogy a Chrome böngészőn nyitva volt egy online játék, azóta nem nyílik meg a Chrome, mit tegyek?
- Digi tv. Tudja valaki, hogy miért keverednek össze állandóan a beállított csatornák? Tegnap 2x állítottam vissza....