Segítség hitellel kapcsolatban (beszélgetés)
Sziasztok,
van tapasztalata valakinek befektetés alapú hitelekkel kapcsolatban?
Nem szórakozok, nem is akarom eladni, hanem csak pénzt lehet belőle csinálni,ha "megfelel" a paramétereknek. Komolyan gondoltam:)
Vályog, tanya és emeletesházban a 4.?Bővebben?:) Ilyenről nem hallottam...
Ha vegyes falazatú, akkor az még megfelel, ha jól tudom.
Most szórakozol velem?
Mindketten tudjuk,hogy vályog és tanya senkit nem érdekel.
4.emeleti.Hiszed vagy sem
Utánanézek, hol van? Szóval 3mft lehet a PIACI értéke? :)
Milyen ingatlan? Vályog?
kB:3MFT.NEM HISZEM HOGY TÖBBET ÉRNE.Hogy szeretnél pénzt csinálni belőle?
Vedd meg tőlem és azt csinálsz vele amit akarsz.Ha felujítod 4,5ért eltudod adni valami verébnek.3mért odaadom.
Szocpol: Van megelőlegező kölcsön, házaspároknak 40 éves korig, ha nincs gyereked két gyerek vállalása esetén 2,4mft plussz egy gyermek vállalása esetén1,5 mft.
Illetve utólagos lakásvásárlási/építési kedvezmény-ezt utólag a hitelből írják jóvá ez is változó újnál és használtnál.
itt újnál: 1gyerek, 900e. 2gyerek 1,5 mft használtnál feleződik.
Ha eladjátok, lehet hitelátválalással, vagy a foglalóból is ki lehet a tartozást fizetni, talán ez a legegyszerűbb. Ezt össze kell hangolni.
Ha esetleg elérkezett az idő a vásárlásra, szólj, mert van egy nagyon klassz konstrukció, ahol nem milliókkal fizetsz többet vissza és hamarabb le lehet zongorázni a hitelt...:)
Igen! El szeretnénk adni, és úgy kertesbe menni. Az értékekről még nem tudok írni, mert még nem nézelődtünk kertes házak terén. Majd csak most fogjuk elkezdeni.
A szocpolt már megszületett gyerek után adják, vagy van olyan lehetőség is, hogy aláírod, hogy szülsz még egy gyereket. Mennyi most az összeg?
Én Budapesren lakom,de a lakás Pest megyébe van.Bp-től 45km-re.Én ingatlanosnak is eladnám ha megveszi.Az ingatlanos áron alul értékel.Ugye?Apukámnak volt anno egy lakása amit ingatlanosok vettek meg,felujították és értékesítették.De az Itt volt Pesten.A vidéki ingatlanok elég értéktelenek mint tudjuk.Van valami alternatívád mit lehetne tenni,hogy gyorsan pörögjön a dolog?Nem szeretném évekig árulni.Nincs rá időm leronangálni,mert nem lakja senki.
Köszi a segítséget.
Utánanézek, hogy melyik bank is ez...lehet, hogy az Mkb, de még nagyon friss.
Kell hozzá: Bérleti szerződés, ha van 6hónap, vagy bizonyítása, hogy fizetted, számla, csekk, bankszámla vagy átvételi elismervény.
Van olyan konstrukció, hogy "Albérletből lakásba"
Ha a hitel törlesztő nem haladja meg a albérlet összegét semmilyen papírt nem kérnek-megelőlegezik, ha azt tudtad fizetni ezt is fogod.
Most így helyből ezt nem vágom, hogy ennél a konstrukciónál hány százalék-mert új-, de a normálisnál-használt kb:70%+önerő(szocpol)
Újjnál a 100%át is megadják
A megelőlegező szocpol házaspároknak jár 40 éves korig, betöltött.
Igen, a szocpol az önerőnek számít.
El szeretnéd adni a lakást és úgy venni egy kertes házat?
A hitelt át lehet rakni a kertesre, ha annak értéke engedi.
Itt jó lenne összegekről tudni, hogy mennyi önerőd van, mennyi a 2 ingatlan értéke.Számok nélkül nem tudok segíteni.
Ha jól értelmezem, el akarod adni a lakásod és venni egy másikat? Ha igen, van olyan megoldás, hogy pusztán"jelzálog alapú" hitel, itt nem kérnek munkáltatói igazolást.
Ingatlanos...hm merre felé? Régen ingatlanoztam...:)
Nekem van egy lakásom amit ha eladnék,a bank adna rá ugyanannyit munkáltatói nélkül?A fedezet a megvásárolandó ingatlan lenne.
Ingatlanos ismerősöd nincs?
Köszi a segítséget én élek vele.
Sziasztok Mindenki!
Itt a tavasz sokan szeretnétek házat vásárolni, felújítani...
Gondolom sokaknak vannak kérdései, hogy lenne a legjobb, mennyit kell fizetni..stb Vagy túl sokat fizet kevesebbet szeretne. Hogy lehetne pénzt csinálni a hitelből? Stb...
Ha valakit érdekel, szívesen válaszolok a kérdéseire.:):)
További ajánlott fórumok:
- Tanácsot kérnék, mit tegyek ezzel a hitellel kapcsolatban?
- Banki hitellel kapcsolatban kérném a segítségeteket! 90 napos elmaradás esetén, ha ki tudja valaki fizetni, meg lehet egyezni a bankkal?
- Vagyonmegosztás, devizahitellel kapcsolatos kérdésben tud valaki segíteni?
- Hitellel kapcsolatos probléma, kérlek segítsetek tanácsokkal!
- Lakáshitellel kapcsolatban lenne kérdésem. Segítsetek...
- Lakáshitellel kapcsolatban tud valaki segíteni?