Segítenétek megnyitni? (beszélgetés)
?? ott van alatta!
a "feltöltődés nyugdíjasok részére" kocka alatt van minden űrlap :)
Na,mindegy.A pályázati űrlapot nem találom,csak felhergeltem itt magam.
Majd ha lesz türelmem,neki állok keresni újra.
De nagyon köszönöm a segítségeteket!!!!!
mivel az is pdf, arra már nem jó az a módszer, ahogy én küldtem, mert ezt ki kellene nyomtatnod (amit én küldtem, ott ugye az én teljes oldalam látszik a fejléccel, tálcával együtt... azt meg nem kéne kinyomtatnod)
töltsd le az adober reader programot, utána már meg tudod nyitni ezeket a pdf-fájlokat
igen,már csak egy olyan bajom lenne,hogy a pályázati űrlapot nem bírom letölteni,ha még abban segítenétek...
"Pályázati adatlap 2011"
Bocs,de most épp hozzá se lehet szólni az én számítógép zsenimhez :)
segítenék...
vagy már sikerült?
Itt van egy olyan rész hogy feltöltődés nyugdíjasok részére,de nem tudom megnyitni,így nem tudom elolvasni a feltételeket.Meg tudná nézni nekem valaki vagy át tudná küldeni??
1000hála
További ajánlott fórumok:
- Nektek sem megy az iwiw? Tegnap este óta nem tudom megnyitni az iwiw belépő oldalát. Nektek sikerül?
- Megőrült a gépem, egy ikont se tudok megnyitni, mert azt írja ki, hogy windows nem tudja milyen programmal lehet megnyitni, mit tegyek?
- Hogyan lehet megnyitni a 3. szemet?
- Miért nem tudom megnyitni a JibJab képeslapot csak úgy, hogy bemásolom az url helyére?
- A következőt írja ki a böngésző amikor pl. a freemail-emre belépek: A manóba nem sikerült valamiért ezt a weboldalt megnyitni!Mit csináljak?
- Nem tudok megnyitni oldalakat, mert a gép állandóan azt írja ki, hogy "A pop-up window was blocked". Mit tegyek?