Segítenél hajszín választásban? (beszélgetés)
Köszi. Főleg a színárnyalatokat. :)
Lehet, hogy a vörös dögös, de úgy vágnának ki a suliba vizsgáról, mint annak a rendje. Volt, akit a smik miatt meghúztak, mert ki nem állhatják. Kifognak, és ezt komolyan mondom.
Egyáltalán nem volt "hulla" színem. ( A fekete haj is jól állt az ismik szerint.)
Én a Kallos festéket használom.
Dohányszőke (ez kicsit sötétebb)+ sarki ezüst,vagy valami hasonló világos.
És nem lett nagyon fakó "hulla" színed, úgy összképben, nekem a fodrász azért elleni.
De kipróbálom a barna szőke keveréket, csak a színeket nem tudom.
Milyen árnyalat passzolna össze.
Írnátok nekem barna-szőke kombinációt, mit keverjek? Nem ismerem a hajfestékeket, egyébként melyik a legjobb típus?
Szia!
Nyugodtan rakathatsz bele világos szőke melírt. Én is szőke vagyok hófehér bőrrel és nekem is volt szőke melírom.
A fodrász is ajánlotta a vöröset, de nem az erőset, hanem padlizsán szerűt.
Kihagynám, ahol tanulok, nem néznék jó szemmel, fontos a jó, elegáns megjelenés. Főleg vizsgán, hogy néznék ki piros hajjal, kizárt.
Üdvözlet!
21 éve állandó hajszínem van. Se melír, se festés. Most már nagyon egyhangú, szeretnék ezen változtatni melírral.
A fodrászom szerint túl halvány a bőröm és a hajam színe (halvány szőkésbarna), hogy szőkét tegyek bele, mert túl szőke lennék.
Én arra gondoltam, hogy egy pici barna és egy kevés szőke, hogy semlegesítsék egymást, de mégis új színem lenne.
De milyen árnyalat álna jól? Olyan sok szőke meg barna festék van. Segítenétek, kérlek?!
Kép az adatlapon.
További ajánlott fórumok:
- Mit gondoltok az olyan férfiról, aki választás elé állítja a nőt, hogy ha nem veteti el a gyereket akkor elhagyja?
- Kinek adnátok a kajátokból inkább? (Csak egy választás van.) Egy csöves bácsinak vagy egy kóbor kutyának/macskának?
- Mit tegyek a lelkemmel abortusz után? Nem volt más választásom, de ez sem enyhíti fájdalmam. Mikor lesz jobb?
- Tgys-ra vagy táppénzre "érdemes" menni, ha van választási lehetőség?
- Bemész egy könyvesboltba. Mi alapján választasz könyvet?
- Mária lánynév választása