Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Saláták, öntetek receptjei » Saláta füstölt sajttal és bogyókkal recept

Saláta füstölt sajttal és bogyókkal recept

Elkészítési idő 35 perc

A Saláta füstölt sajttal és bogyókkal hozzávalói:
10-10 dkg füstölt sajt, reszelt márványsajt, ementáli sajt, juhsajt, 10-10 szem olajbogyó és kapribogyó, 1 fej lila hagyma 1 fej saláta, 3 dl tejföl,8 dkg darált dió.Ízlés szerint: natúr mustár, só, zúzott fokhagyma, savanykás alma


A Saláta füstölt sajttal és bogyókkal elkészítési módja:
A hagymát megtisztítjuk, karikákra vágjuk, majd megsózzuk. A sajtokat kockákra szeleteljük. A salátát megmossuk, lecsöpögtetjük, és apróra tépegetjük A tejfölt, a mustárt, a sót, a törött borsot, a zúzott fokhagymát és a darált diót összekeverjük, hozzáadjuk a hámozott és lereszelt almát, a sajtkockákat, a félbevágott kapribogyót, a vagdalt s kimagozott olajbogyót, a lila hagymát és jól összeforgatjuk majd hűtőbe tesszük.Fogyasztása előtt összekeverjük a salátával, tetejét megszórjuk a dióval és a reszelt márványsajttal és tálaljuk

Sültekhez ajánlott


Kategória: Saláták, öntetek receptjei

A receptet beküldte: , aug. 9. 05:45
A saláta füstölt sajttal és bogyókkal elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2019, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook