Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Saláták, öntetek receptjei » Birsalmás, káposztás burgonyasaláta recept

Birsalmás, káposztás burgonyasaláta recept

Elkészítési idő 45 perc

A Birsalmás, káposztás burgonyasaláta hozzávalói:
50 dkg főtt burgonya, 25 dkg birsalmabefőtt, 2 evőkanál birsalmabefőtt-lé, 25 dkg savanyú káposzta, 2 darab savanyú alma, 2 fej vöröshagyma, 1 dl savanyú káposzta lé, 1 teáskanál méz, 2 dl tejföl, 1 mokkáskanál őrölt bors, 1 csipet őrölt szegfűszeg, 1 ízlés szerint só.


A Birsalmás, káposztás burgonyasaláta elkészítési módja:
A tejfölt egy tálba tesszük, majd hozzákeverjük a birsalmalevet, a savanyú káposztalevet, a mézet, a sót, a borsot és a szegfűszeget. birsalmával együtt vékony csíkokra vágjuk. Az egészet a mártásba tesszük, majd hozzákeverjük a lereszelt főtt burgonyát is. Tálalásig a hűtőben állni hagyjuk.


Kategória: Saláták, öntetek receptjei

A receptet beküldte: , aug. 4. 03:22
A birsalmás, káposztás burgonyasaláta elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2019, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook