Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Sajtos-brokkolis pulykatál-Jessy módra recept

Sajtos-brokkolis pulykatál-Jessy módra recept

A Sajtos-brokkolis pulykatál-Jessy módra hozzávalói:
60dkg pulykahús
50dkg brokkoli
10dkg császárszalonna
1 csokor petrezselyem
5 dl tej
1,5dl főzőtejszín
5dl fehérbor(ami senkinek sem kell:D)
5dkg vaj
5dkg liszt
2ek. olaj
10dkg reszelt sajt+zsemlemorzsa
só,bors,fokhagyma


A Sajtos-brokkolis pulykatál-Jessy módra elkészítési módja:
A pulykahusit csíkokra vágom,megborsozom,felhevített olajon megpirítom,fehérborral locsolgatom,fedő alatt puhára párolom. A brokkolit közben félkeményre főzöm. A vajat felolvasztom,hozzáadom a lisztet,majd a tejet.Ha kihűlt,beleöntöm a tejszínt,sózom,borsozom,apróra vágott petrezselymet,és zúzott fokhagymát adok hozzá. Mártás kerül az üvegtál aljára,majd vegyesen a brokkoli,és a hús. Szórjuk meg apróra vágott fokhagymával,petrezselyemmel. Tetejére sajtos-morzsás keverék+az apróra vágott,kisütött szalonna kerül. Addig sütöm,amíg a teteje piros-kérges lesz..Isteni,jó étvágyat!!


Kategória: Egytálételek receptjei


A sajtos-brokkolis pulykatál-jessy módra elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook