Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Gombaleves á lá Milli recept

Gombaleves á lá Milli recept

Elkészítési idő 60 perc
Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény Kalóriaszegény
Zsírszegény Zsírszegény

A Gombaleves á lá Milli hozzávalói:
egy fej hagyma
pár csepp olívaolaj
ételízesítő
petrezselyemzöld
laskagomba
répa
zöldség
zöldborsó, brokkoli, egyéb zöldségféle ízlés szerint
húsleveskocka
főzőtejszín


A Gombaleves á lá Milli elkészítési módja:
A hagymát vágd apróra, és pár csepp olíván, apróra szelt zöldségzölddel, csipetnyi ételízesítővel párold. Közben kockázd fel a répát, a zöldséget, és a gombát, keverd a hagymához, tégy rá fedőt. Válassz kedved szerinti egyéb zöldfélét is nyugodtan: zöldborsót, brokkolit, karfiolrózsákat, és keverd hozzá. Mirelit is lehet bármely összetevő.Hagyd párolódni úgy fél órát. Engedd fel vízzel, adj hozzá két húsleveskockát, és főzd 10 percig. Adj hozzá óvatosan két deci főzőtejszínt. Kanalazd jóízűen. Ha marad, borítsd a turmixgépbe, készüljön belőle krémleves, azt kínáld levesgyönggyel. Mindenhogyan isteni étek:) Jóétvágyat.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A gombaleves á lá milli elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook