Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Szerintetek csinos, de 60 +-os nő hordhat 10 cm-vel térd fölötti ruhát? fórum

Szerintetek csinos, de 60 +-os nő hordhat 10 cm-vel térd fölötti ruhát? (beszélgetés)

1 2
46. birebora (válaszként erre: 45. - Channa*)
ma 05:34

Mert nem érzem magam jól benne. És az egyrészes szerintem csinosabb. Majdnem mindenkin. Van 2 részesem is, de néha veszem fel. Az idén pl ha mentem/megyek massziroztatni akkor praktikusabb. Nálunk a gyógyfürdőben van lehetőség igy egyszerűbb úgy megjelenni:)

A többit én is úgy gondolom, ahogy te. Van visszerem de esztétikailag nem érdekel addig amig nem okoz eü. problémát.

45. Channa* (válaszként erre: 44. - Birebora)
tegnap 16:47

Miért nem?

Én bikinit hordok. Még nem vagyok 60, de pl. a nénikém is azt hord (76 éves). Nem rondább, mint egy részesben.

Azt gondolom a fürdőruha kapcsán, hogy az egy részesből és a bikiniből is kb. egyformán lógnak ki testrészeink. Az egyrészesből is kilóg a lábunk, amin esetleg már látszik, hogy a combunk megereszkedett, visszeres a lábunk, vagy a karunk, amin integető háj van. Az, hogy a hasunk is látszik, már teljesen mindegy;)

De a nénikém pl. nem vesz fel szoknyát vagy ruhát, csak nadrágot, mert akkor már zavarja, hogy visszeres a lába, azaz harisnyával igen.

Csinosabb vagyok bikiniben, mint egy részes fürdőruhába.

Még nem lóg semmim, aránylag szép a bőröm, nem visszeresek a lábaim.

Ha majd "lerobbanok", azaz látom magamon azt ami szerintem már kizárja a bikini és rövid szoknya hordást, biztos nem hordok, de nem hiszem, hogy a korom miatt döntök más mellett, és nem is azért, mert sokak szerint nem illik x kor felett, már élni sem;)

44. birebora (válaszként erre: 40. - Channa*)
tegnap 04:28
Bikinit nem, de szoknyát, ruhát igen.
43. manó2000 (válaszként erre: 40. - Channa*)
tegnapelőtt 13:35
Értettem, de azért köszi.
tegnapelőtt 13:30
hordjon
41. Channa* (válaszként erre: 37. - Loch ness)
tegnapelőtt 11:02

Már akinek jól áll a hosszabb szoknya.

Én, nem szeretem, mert jobban áll a rövid.

Ha a hosszabb állna jobban, akkor azt hordanám, a koromtól függetlenül.

40. Channa* (válaszként erre: 33. - Manó2000)
tegnapelőtt 10:59

Én télen is felveszem a rövid szoknyákat, csak akkor harisnyával;)

Tehát, itt nem arról van szó, hogy másoknak tetszik e, hanem arról, hogy 60 felett van, azaz a korának nem megfelelően öltözik, aki, az aki fel mer venni rövid szoknyát, ne adj isten! bikinit.

39. manó2000 (válaszként erre: 37. - Loch ness)
tegnapelőtt 07:11
Engem zavar, de nem vagyunk egyformák. Amikor hosszút vettem fel, a szoknyám szélével hűtöttem a lábam, ha asztalhoz ültem es nem látta senki a térdem felé húzom, mert nem bírom.
38. loch ness (válaszként erre: 35. - Idhikai)
tegnapelőtt 01:29
Bármit hordhat bárki, de nem mindegy, hogy néz ki benne. Itt végig erről volt szó.
37. loch ness (válaszként erre: 33. - Manó2000)
tegnapelőtt 01:28
Egyébként érdekes, de egy térd alá érő vagy éppen hosszú szoknya sokszor még kellemesebb is hőségben, mert ahogy lengedezik, hűti az embert.
aug. 16. 22:25
Persze hogy hordhat.
35. Idhikai (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 16. 22:10

Simán. Bármit hordhat, bárki! <3

Egyébként miért ne? ... mert kicsoda is? azt mondta, hogy nem illik? :D

aug. 16. 19:17
Múltkor állt mellettem egy nő a buszmegállóban miniszoknyában, nagy lobonc hajjal. Mikor megfordult, majdnem félrenyeltem a kólám. Hátulról negyvenesnek tűnt, de elölről hetvenesnek, parókában.
aug. 16. 19:02
40 fokban miért ne? Én sem bírom a hosszú cuccokat. Miért kéne azért hosszút hordani, mert másnak az nem tetszik. Mindenki hordja azt, amiben még ízléses és jól érzi magát.
32. Görögtánc (válaszként erre: 28. - Smaragdzöld 🐉)
aug. 16. 18:37
Véleményt sztem szabad írni. Csak a vélemények ellenére felveheti a 120kg-os is a minit.
31. Görögtánc (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 16. 18:37
A nem csinos is hordhat. 🤷🏻‍♀️
30. tien (válaszként erre: 27. - Channa*)
aug. 16. 16:37

Nanà ,hogy hordjuk.👍

Jóval elmúltam ötven ,de jól is nézek ki(még) és jól is állnak a szoknyák , ruhák.

aug. 16. 14:22

Anyám 57 éves, és szokott viselni térd fölötti szoknyát.

Szerintem ha ízléses a ruha és az alak is megengedi, nyugodtan.

aug. 16. 14:18

Szigorúan a feltett kérdésre válaszolva: igen, egy csinos hatvan pluszos nő nyugodtan viseljen térd fölötti ruhát. A hangsúly a csinoson van, vagyis az alkaton.

Persze aki nem csinos, szintén viselhet ilyet, de azért vannak elrettentő példák. Igen. Elrettentőek. És most jöhet a morgolódás, hogy miért kell ilyet írni, hisz viseljen mindenki olyat, amit akar, és amiben jól érzi magát…

Mostanában valahogy ez a fene nagy elfogadás lett a divat (itt a Hoxán is). Ne merj saját véleményt írni, mert ha az ütközik másokéval, vagy nem ismerik fel, hogy éppen ironizáltál, akkor megkapod a magadét…

aug. 16. 13:59

Még van néhány évem 60-ig, de én comb középig érő szoknyákat hordok. Az áll jól.

Ha majd úgy alakul, akkor csak nadrágot fogok hordani.

És, soha nem érdekel senki véleménye.

26. Pulcsis (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 16. 13:34
Legyen 12 centi. És igen 😄
25. globus (válaszként erre: 20. - 55Judit)
aug. 16. 13:33
Fejkendő ;) Mamámat gyerekként matuzsálemnek láttam, sírkövén az áll, 73 éves volt.
24. libikóka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 16. 12:54

Jó lábam van,,de azért az a tíz centi térd felett nekem sok.

Viseld azt amiben jól érzed magad:)

23. fenevigye (válaszként erre: 22. - 55Judit)
aug. 16. 12:45
Így van. A halál csak az élőknek fáj.
22. 55Judit (válaszként erre: 14. - Fenevigye)
aug. 16. 12:42
Senki nem tudja megmondani milyen fiatalon meghalni. Aki ebbe a helyzetbe kerül nem érzi se előnyét, se hátrányát. Persze az itt maradottak sajnálják őt, de ugyanúgy az időset is ha szeretetre méltón élt.😉
21. srcrss (válaszként erre: 13. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 16. 12:42
Hordhatsz midit is.
20. 55Judit (válaszként erre: 13. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 16. 12:38

Leírásod alapján viselheted a térd felett érő ruhát. Szerintem szépen öltözöl. Azt hittem combközépig érőre gondolsz, vagy hasonlóra.

Ha a régiek szokási szerint öltöznénk teljes mértékben, akkor 60 felett járhatnánk vádli középig érő szoknyában és sötét fejkendőben. Minden 60 éveset nagyon öregnek láttam. Akkor az volt a természetes, de ma már nem.

19. zsoffka002 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 16. 12:37
Szerintem attól függ milyen magas és hány kiló.......minden az alkaton múlik, ma már nem annyira a kor számít.
aug. 16. 11:53
40 fokban bármit.
17. Krizanta (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 16. 10:55
Bárki viselhet bármit, amiben jól érzi magát.
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook