Rubint Réka Napi 20 perc- hatalmas kitartással :) Valaki csinálja még? (beszélgetés)
Tatarek Rezso tenyleg gyilkos fazon. Reka is nagyon hatekony nekem, de most a kismama tornajat nyomatom.
Kitartas mindenkinek! :o)
Az erősítés részébe pedig belekötnék, mert diétás étrend mellett fogyni fogsz tőle, meg hát ugye mindenféle mozgás rásegít a fogyásra, a kalóriadeficit miatt.
Ha olyan nőietlen, nagy izmokat eredményezne Réka tornája, akkor az összes testépítő rá nyomná, nyugi... :D
Ha pedig mégis hozzájárul valamilyen szinten ahhoz, hogy az izomtömeg megmaradjon a diéta mellett is, akkor pedig külön klassz, mert az izom kell mind a fogyáshoz, mind pedig a normális kinézetű, feszes testhez.
Szia!
Nekem jóval többet kell fogynom. Eddig - 15 kg. Nem a diétám kezdete óta, de egy ideje "Rékázom" is a többi mozgás mellett. Előtte csak kondiba jártam, ott futópad, bicikli, súlyok, de úgy érzem, hogy ezek hatékonyságára nagyban rásegítettek Réka tornái. Narancsbőröm AZÓTA megy lefele erősen... :)
Több DVD-t is bevetek tőle, még a régebbiek közül, mert az újabbak "gyilkosabbak" nekem még... Az egyik pont a Napi 20 perc, amit csinálok. :)
el fogom kezdeni mondjuk holnaptól
tervbe van hetek óta csak fájt a hátam és nem tudtam
fenék comb
Én jövök holnap! :DD
én csinálom ezt is, meg másikat is, 5 napja kezdtem újra, oda figyelek hogy mit eszek, kevés szénhidrátot, és este joghurt, gyümi vagy valami hasonló, 1,5kilót fogytam az 5 nap alatt és nem koplaltam:)
Amúgy tényleg leginkább erősít, de ha odafigyelsz a kajára nagyon szép eredményt lehet vele elérni.
További ajánlott fórumok:
- 5 tibeti jógagyakorlat. Aki csinálja, ide!
- Fogyjunk együtt, okosan tornával és kitartással nem éhezéssel!
- Akarattal, kitartással fogyni
- Fogyni vágyók, kevés kitartással, ide, segítsünk egymásnak..
- Csinálja valaki a Kérj új alakot a Jézuskától programot Rubint Rékával?
- Rubint Réka 3 felsőtest, valaki csinálja?