Rontás okozójának felfedése (tudásbázis)
mért csodálkoztok ezen,hiszen ha azt elhiszik az emberek,hogy a tv-én keresztül lehet küldeni pénzmágiát,és hogy telefonon le lehet venni a rontást,
akkor minden lehetséges,
annak viszont tényleg rossz lehet,aki azt hiszi hogy megátkozták,és az agya csak azon jár,és minden dologról ami nem sikerül azt hiszi azért van mert megátkozták,
dehogynem..hozza a net minden órában...főleg Afrikában, Indonézia környéki szigeteken, az Alaszkában élő inuituk közt még meggyőződésből félnek, és égetik el a szerencsétlen társukat, akire a sámán rámutat..
még itt is összesúgnak a kisközértben, amikor jön a magánakvaló Marinéni, hogy pssszt...jön a boszorka..
az más kérdés, hogy a Marinéni legyintve meséli, mennyi igensötét vénasszony van a faluban..nem véletlen, hogy mindegyik férje a kocsmában űzi el a rontást, ami az asszonyon van..
az ima évezredek óta segít...már a Neandervölgyi is küzdött ellene, de ő simán agyonütötte akirő feltételezte, hogy gonosz...aztán megette..
ma már csak az ima maradt...
Miért ne lenne?
A véleményedhez jogod van. Az más kérdés, hogy nem számít semmit.
olyan jót lehet az ilyen okosokon nevetni mint te...
ez ennél bonyolultabb.
Nem gondoltok, hisztek.
Jogotik van hozzá, nekem meg jogom van röhögni rajtatok.
Az nem világos, hogy ha meg is tudod, ki tett rád rontást, akkor mit teszel?
Azt mondod neki, hogy ejnye, szégyelld el magad! - és mivel hívő is vagy egyben (paradoxon?), odatartod neki a másik orcádat is?
Rontást tett vagy küldött a másikra.
Nem tudom, honnan lehet tudni. Lehet, ezt hívják mások pech-szériának? ☺
Szerintem a megrontás az más, inkább rád küldte a bajt vagy megátkozott? Fene tudja.
Úgy hallottam, hogy ne átkozódjunk mert aki ezt teszi visszaszáll rá:)
Szóval hátrább az agarakkal:)
Életemben nem hallottam ilyet!
Szóval péntek, 9 nap és kölcsön...agyrém!
További ajánlott fórumok:
- Az unokatesómon rontás van, nem tud nyelni kb 20 éve csak minimális kaja megy belé és boszi lakik a szomszédban, mit lehet tenni?
- Átkok és rontások!
- Hogy tudok rontást rakni valakire?
- Mit lehet tenni, ha rontás van rajtad?
- Megtakarított pénzemet szeretném megtisztíttatni, illetve hallottam, hogy vannak, akik le tudják a rontást róla venni. Ismer valaki ilyent?
- Mit tegyek, ha valaki rontást tett rám?