Rontás okozójának felfedése (tudásbázis)
Élő tyúk vére kell, de csak ha aznap nem tojt még. Abba kell áztatni a saját kézzel font gyapjúszálat, és másnap a napon ezt megszárítani. Oké, télen ez nem megy, de télen figja már magát vissza mindenki, senki ne rontogasson.
Aztán ezt a szálat kell rákötni a delikvens csuklójára. Mindegy, hogy jobb, vagy bal oldalra, csak jó erősen. Aztán azt kell mondani, hogy Rontás jöjjön rád! - és háromszor dobbantani a bal lábunkkal.
100-ból 99-szer működik.
Jó, ezt én is tudom.
De hogyan csinálják?
Nézéssel?
Gondolattal?
Többször ismételgetett szavakkal?
Hogyan?
Jó, ezt én is tudom.
De hogyan csinálják?
Nézéssel?
Gondolattal?
Többször ismételgetett szavakkal?
Hogyan?
Mi az a rontás?
Komolyan kérdezem.
A legtöbb nem is járt suliba, és elhiszik ezt a sok blablát, mert azt is elhiszik, hogy ettől meggyógyulnak, jól laknak, stb.
Most tényleg ilyeneket kellene elhinnünk?
Akkor mi a fenéért koptattuk a sulipadot?
Azt nem értem, ha lenézitek a tudományt, miért használjátok az eredményeit?
Hiszen ti meglennétek nélküle.
Már értem!
Nem értetted meg Piroska írását és rábólintottál, de aztán rájöttél, hogy nem veled ért egyet:DDDDD
Hát de te is elhiszed!
Most tényleg nem értelek már.
Akkor most te magadat is hülyének nézed? Vagy mi van?:))))
Nem csodálom, többségüknek nincs más lehetősége.
Sőt.
Még az asztalos is.
Tégy úgy, mintha minden rendben lenne! A rontástevő megpukkad mérgében, hogy nem járt sikerrel, te meg jobban fogod érezni magad.
Időnként összejön sok szerencsétlenség, de utána mindig jönnek új jó dolgok.
ma már nemlátok ilyet a tv-ben,de teljesen elhültem,hogy ilyet egy tv megengedjen magának,
meg volt az a Gyurcsók vagy hogy hivták,aki távgyógyitott,
komolyan az eszem megáll,
További ajánlott fórumok:
- Az unokatesómon rontás van, nem tud nyelni kb 20 éve csak minimális kaja megy belé és boszi lakik a szomszédban, mit lehet tenni?
- Átkok és rontások!
- Hogy tudok rontást rakni valakire?
- Mit lehet tenni, ha rontás van rajtad?
- Megtakarított pénzemet szeretném megtisztíttatni, illetve hallottam, hogy vannak, akik le tudják a rontást róla venni. Ismer valaki ilyent?
- Mit tegyek, ha valaki rontást tett rám?