Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Ronda nő szép pasival, ronda pasi szép nővel fórum

Ronda nő szép pasival, ronda pasi szép nővel (beszélgetős fórum)


1 2 3 4
2018. febr. 7. 07:29
van ilyen s mindigis volt.
2018. febr. 6. 18:11
Ez így van😁
2018. febr. 3. 18:34
Rám azt mondják hogy szép vagyok még életemben nem volt jó pasim.Ha elcsúnyítanám magam kicsit lehet belém szeretne egy jó pasi? 😂😜 Megtennem!
2017. jún. 5. 15:15
Mi az, hogy ronda valaki? Ekkora baromságot. Nehogy már mindenkinek ugyanaz legyen a szép :) ez nagyon szubjektív megítélés alá esik. Nincs objektíve szép vagy ronda.
114. kinga08
2017. jún. 5. 11:04
A szépség relatív, lehet valaki belül "szép", kívül csúnyácska, vagy épp fordítva, kinek mennyire számít a látszat. :)
2017. jan. 29. 11:37
Ronda fiúnak nemhogy "Szép barátnője", de jó formán semmilyen barátnője sem lehet, ugyanis a lányok nincsenek oda a ronda srácokért, ahogyan értem sem. (Ezt nem rosszindulatból írom, hanem tapasztalatból, a saját szemszögemből nézve..) A rossz genetikai adottságaim miatt én sem kellek a lányoknak. Mondhatni, hogy még soha sem volt barátnőm, pedig rengetegen társkereső/közösségi oldalon próbálkoztam, de folyton csak elutasítottak. Rengeteg lánytól megkaptam már, hogy milyen "Ronda" vagyok........ (A személyes ismerkedésre nincs lehetőségem, mert alig vannak barátaim, akikkel el is tudnék menni egy baráti társaságba ismerkedés céljából......) Szórakozni nem járok el, mert visszahúzódó típus vagyok, aki általában otthon tölti az egész napját... A városban, illetve a lakhelyemen Oroszlányon meg egy helyet sem tudok, ahol ismerkedhetnék... (Egyedül.) Szinte mindenki a baráti társasággal van.. Így maradt az Internet, de eddig nem sok sikerrel jártam. 20/F
2016. jan. 7. 09:53
ez igy gyakori felallas,de egy emberben a teljes osszkep fontos mindig/a belso/hisz a kulso mulando.
2012. aug. 9. 18:33

Az unokahúgom kifejezetten jó nő. Rengeteg pasija volt, mire férjhez ment. A pasi aztán lelépett, mikor 8 hónapos terhes volt. Utána megint rengeteg férfival járt. Két éve újra férjhez ment, de bevallottan örül, hogy a pasi külföldön dolgozik, és csak hétvégén jár haza, mert állandóan veszekednek. Tengernyi pasasa volt, most is udvarolnak neki, milyen szép, és mégsem boldog. Én átlagos vagyok. Nem váltogattam sűrűn a pasikat, és sosem rajongtak a szépségemről. Nem én vagyok a bulikban, akit körbe donganak a férfiak. De én vagyok az, aki boldog. Én vagyok az egyetlen a társaságunkból, akihez mindig úgy jön oda a párja, hogy végigsimítja, átöleli, vagy megcsókolja. A férjem magas, szőke, kék szemű. Vele kapcsolatban állandóan isten lábát emlegetik az ismerőseim. Látom egy-egy partin milyen szemeket meresztenek a "jó nők", mikor a párom gyengéden magához ölel. Nekem kicsit ciki, hogy az asztaltársaságunkból én vagyok a "csúnya", de amikor megemlítettem a férjemnek, csak nézett, és nem értette miről beszélek. Azt firtatta, hogy honnan veszek ilyen sületlenséget. Becsippentett állapotban már rá is kérdeztek, hogy hogy csinálom, vagy csak szinészkedünk-e. Ebből azt a következtetést vontam le, hogy náluk nem éppen gömbölyű minden. A páromtól szintén megkérdezték már, mit tudok, hogy ennyire odáig van értem. Egy régi osztálytársam hallotta a választ, így hangzott: Nem értem miről beszéltek. Hiszen ő az a nő, akibe már több, mint tíz éve szerelmes vagyok. Ő az a nő, aki hiányzik, ha nincs a közelemben, és ő az a nő, akiért meghalnék, ha kell, és akivel boldog vagyok.

Szegény férjem nem értette, miért borulok pityeregve a nyakába, azt hitte, valaki megbántott, és bőszen tudakolta, melyik részeg állatt mert inzultálni, mert széttépi. :D

Ezzel azt akarom mondani, hogy egy kapcsolat indulásánál számít a külső, hiszen ismeretlenül ahhoz akarunk közeledni, aki tetszik. De a kapcsolat alakulásában már többet számítanak a belső tulajdonságok.

2012. aug. 9. 17:46
Mi a szép? Mi a csúnya, jó és rossz? Mi a normális? Napokat, heteket lehetne filozofálgatni ezen, de ezek mind szubjektív dolgok szerintem...Vagy a többség mondja meg, hogy én vagy a párom szép-e?Esetleg mi magunk, amikor a tükörbe nézünk...de lehet, hogy ez is csak egy lenne a sok szubjektív vélemény közül, attól függően kinek milyen az önbizalma...
109. e8e3b19bd0 (válaszként erre: 108. - E8e3b19bd0)
2012. aug. 9. 16:24
Biztos ég is a pofája,ha végigmegy vele az utcán...:P
108. e8e3b19bd0 (válaszként erre: 1. - 93cae1a838)
2012. aug. 9. 16:23

"Hogy lehez ez mit tudhat az a nő?:))"


Vagy épp férfi...:)

Semmit...Csak épp nem tud tőle megszabadulni olyan egyszerűen...

107. mimimi888 (válaszként erre: 106. - Ae1072e6e1)
2009. aug. 13. 15:00

Az egyetem 1. évének 3. hónapjában jöttünk össze, úgy, hogy én egy "ha ló nincs, jó a szamár is" fiúval jártam, és tőle "szeretett el" a férjem.Azzal a sráccal nem is voltunk egymásba szerelmesek igazán.És ezt a sztorit még anyósom és a férjem barátai is kétkedve fogadták, csak akkor hitték el, amikor a férjem személyesen mesélte el a történetet, mivel ő ismerte persze az ex-barátomat.

Mindenki azt mondta nekem,hogy csak állítottam, hogy volt előzőleg barátom, de 1 kollégiumnyi ember ismerte azt a srácot. :-)

A bűvös hetedik éve vagyunk együtt és több,mint 2 éve házasok. :-D

106. ae1072e6e1 (válaszként erre: 105. - Mimimi888)
2009. aug. 13. 14:42

Nagyon jó volt olvasni a történetedet s remélem nagyon boldogok vagytok a pároddal.

Sokan nem veszik tudomásul, hogy a szépség nem minden. De hát tudjuk ezeket az általánosságokat csak valakinek a csomagolás a fontos s az, hogy belülről rohadt az már nem érdekli.

2009. aug. 13. 14:23
Én kövér vagyok.A diplomaosztónk után 1 hónappal volt az esküvőnk.1 csoporttársamnak ott volt az anorexiás(bevallottan) nagynénje,aki csak nézett rám nagy szemekkel,főleg azután,hogy a csoptársam anyukája gratulált a közelgő esküvőhöz.Közben előkerült a párom az anyósékkal és anyósomnak megjegyezte ez a két lábon járó Anorexia, hogy 'de jóképű fiad van'!Csoptárs-anyuka diszkréten megsúgta neki,hogy a jóképű fiú a vőlegényem...,a hatás leírhatatlan volt! :-D
2009. jún. 10. 16:26

Van akinek a kulsö a legfontossabb , van akinek a penztarca , van akinek a kepzettseg nyom a legtöbbet latba aztan vannak olyanok ha , kevesen is , akik CSAK a szivukre halgatnak.

Szemelyessen ugy gondolom hogy , egy bizonyos elvaras van az emberben a kulsöröl is , mert azt latjuk elöször ! Hogy , mit tud , mi az erdeklödesi köre vagy mennyirre inteligens 1-ember az csak kesöbb derul ki :)

2009. jún. 7. 09:59

Én például rühellem, ha nem az eszemért szeretnek... :D

És mégis ez a gyakoribb...

Szerintem a szépségnél sokkal fontosabb dolgok is léteznek, legalábbis számomra. Engem kifejezetten taszít, ha egy férfi túl jóképű, de komolyan. Nekem az egyedi, markáns jellegek tetszenek és sokkal fontosabb a külsőnél a humor, intelligencia és jól ápoltság.

102. svarc
2009. jún. 7. 09:24

én:

... nem azért szeretem mert szép,hanem azért szép,mert szeretem...!

101. Tidike
2009. máj. 25. 08:06
A szépség mulandó, sajnos. A belső nagyon sokat számít, persze a külső sem egy utolsó szempont.
2009. ápr. 24. 22:16

Különben is, szerinted csak szép nőnek lehet szép fiúja, és csúnya nőnek csúnya fiúja????

(talán csak nem irígy vagy??)

99. Binky
2009. márc. 25. 19:33

Kinek mi a szép:)) Szerencsére a szépség mindenkinek mást takar, én valószínűleg a nekem tetsző férfiakkal kezdenék, de hát ez nem mindig mérvadó.

Na mármost az ízlésem is kissé csavart, de mivel annyira nem is ragaszkodom ahhoz, hogy a jövőbenim a zsánerem legyen, így eléggé nem számít a külső. Ráadásul a legtöbb valóban szép férfi kissé butuska. Tehát nekem mindegy. És ha egy szép férfi egy csúnyácska lányt választ, akkor már örülök, mert végre én is kapok esélyt:))

2008. aug. 15. 14:10
Érdekes téma. Nem ritka, hogy ilyen párokat látok az utcán. Nálunk azért kevesebb az olyan pár, ahol a férfi szép, a lány meg nem igazán. Inkább az jellemző, hogy a pasi rémronda, de pénzes, a barátnőjük meg mindig valami jó pipi. Az egyik ismerősöm (nem épp barátnőm) is gyönyörű lány, akárkit megkaphatna, gyönyörű az arca, szép hosszú haja és bomba alakja van, mégis egy istentelenül ronda fickóba kapaszkodik bulikon, és bárkinek mesél róla, így megy a bemutató szöveg, hogy ő nagyon rendes, nagyon aranyos, meg hát pénze is van. Hányni tudnék az ilyen emberektől...
97. morpheus (válaszként erre: 96. - 4fb920abf7)
2007. dec. 19. 09:11

szerintem meg senkit nem zavarna,mert ha zavarja v

alamelyik félt is ,nem lennének együtt...


mindketten adnak a másiknak valamit ,amit csak ő tud adni abban a helyzetben ,időben ..slusszzz

2007. dec. 19. 09:07

Hát elég furi helyzet.

Nekem még nem volt ronda nőm .Csakis nagy szerelem esetén tudom elképzelni .Szerintem mindkét félt zavarhatja.Engem legalábbis zavarna mind két verzió.

2007. dec. 19. 09:02

alapból,csak a kisugárzás számit,az dönt el sokmindent,nem a szépség..........a szex

94. LoLiNa
2007. dec. 19. 05:19
ízlések és pofonok:)
93. szöszike27 (válaszként erre: 89. - Castellina)
2007. dec. 18. 21:25
Ez igaz, a külső nem minden! Attól még, hogy valaki nem igazán szép lehet nagyon kedves és szeretnivaló.
2007. nov. 5. 17:49
Valamelyiknek sok a pénze:) ;)
91. Per
2007. nov. 5. 17:19
A szépség szubjektív és szerencsére mindenkinek más tetszik. Ez is az emberiség sokszínűségét adja. Katasztrófa lenne, ha mindenki egyforma lenne.
90. coline
2007. okt. 24. 14:14

A szerelem vakká tesz.:DD

Engem is sokáig piszkáltak a barátaim,hogy találhatnék jobb pasit is, de én még ma is vele vagyok, nem hallgattam rájuk.Szeretem ugy ahogy van.

2007. okt. 24. 14:00

A szerelem mindenkit széppé tesz. A külső nem minden. Egy jóképű pasi nem sokat ér, ha belül üres.

Én már voltam belezúgva ronda pasikba, de nem a nemlétező szépségükért szerettem őket, hanem mert volt bennük valami...

1 2 3 4

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook