Róbert Károly Magánklinika lombikosaival beszélgetnék (beszélgetés)
Magamra ismertem:) belölem ugyanezt hozta ki a szurizás! Még jó,hogy nem tart tovább! :)
Lujza te holnap mész leszívásra,igaz? Sok sikert!
Az Ir- re szedek még Merckformin 750 XR-t + tartom a diétát + igyekszem mozogni napi szinten vagy másnaponta.
Az inololic elvileg a sejtek minőségét is javítja,de gondolom ezeket mind te is tudod.😊
Tavaly júliusban derült ki, novemberben volt egy új mérés,akkorra elég szépen helyreállt. Most majd újra megnézetem.
Igen, valóban sokat költünk, de pl az Ir diéta óta sokkal jobb a közérzetem és a súlyom is beállt,nem ingázik fel-le.Próbálom a pozitív oldalát nézni a dolgoknak.😊
A Tsh-t úgy olvastam, h 1-2 hónap alatt be lehet állítani. Tüneteid vannak Nyuszòk?
Medlin, inofolicot én is szedtem, de sajna azon kevés ember közzé tartozom akiknek rontotta az inzulinjat.
Most hogy így vegiggondolom mennyi mindent kiprobalunk a sikerért. És mennyit költünk ilyenekre.
A Q10-en sokat gondolkodtam, hogy szedjem-e. Férjem szedi, én még nem. Amiket én szedek az a D vitamin, mert napra szinte soha nem jutok mostanában :-( C vitamin, és Femibion, amit Németországból kell behozatnom, mert idehaza nincs jódmentes változat.
Kicsit néha besokalok ezektől a vitaminoktól és elgondolkodom, hogy kellenek ezek? Jók ezek? Biztos hogy van bennük valami, vagy csak szedünk valami kémiai anyagot?
Sokszor a mindent beszedek mert kell felé hajlok, sokszor meg, hogy többre megyek ha teljsen megválogatom miket eszem.
Most éppen az elején írottakat szedem, ez kb a középút nálam, szedek is valamit meg nem is.
Ti miket szedtek még a Q10-en kívül?
Sziasztok!
Nekem igazából soha semmiféle érezhető fizikai mellékhatása nem volt a szuriknak. Leszívás napjára a hosszú protokollnál feszített a hasam meg kb még 2 napig de ennyi. De én régen sem éreztem soha semmit a ciklusok alatt.
Viszont a hangulatom. Na az velemi horror, vannak napok amikor tiszta házisárkány vagyok, és mindenkire lecsapok. Alig várom, hogy valaki úgy szóljon, hogy bele tudjak kötni.
Vagy pedig mindenen sírtam, mint egy kis nebáncsvirág.
Valahogy vidám, felszabadult soha nem voltam egyik szurizás alatt sem. nekem mindig a rossz oldalamat hozta ki.
Ja és nekem aztán soha nem volt kedvem a szurik alatt a férjemhez. Szegénykém és még sárkány is voltam :-)
Fannikutya! Őszintén sajnálom, hogy ezt tapasztaltad, pokoli lehetett.
Na de ahogy írtad is, túléltétek és mi is és megyünk előre.Mikor mész vissza kontrollra? Szeptemberben akkor újra indultok? Az amúgy ha úgy nézzük már nincs messze,uh hamarosan dönteni kell,hogy merre tovább.😀
Szia Lujza
Nekem a mellékhatás a tied ellentéte volt.Nem volt vészes de felpuffadt a hasam és feszített.De így vissza gondolva minden az elviselhető keretek között volt.Nekem a lelki resze volt nehezebb mármint csak az a rész hogy benyomtam egy rakat szurit és alig lett 3 petesejtem de látod egy is elég a sikerhez.Még ha félre is csusztak végül a dolgok és pozitivan állok hozzá hogy sikerült és reménykedem hogy legközelebb is fog.Persze ha nem akkor megyünk tovább addig amig nem sikerül ujra.Neked már nagyon közel a dolog és nagyon szurkolok.Ami jo ebben az egész rosszban hogy nekem még jobban megerősítette a kapcsolatom.Eddig is jo volt de most dúl a szerelem és megyünk tovabb az úton.😊
Persze tudom.Az volt ami rosszul esett hogy nekem alternativat sem adott.Mármint oké hogy ő nem csinàlja de reméltem javasol valakit.Nem csak kitessékel az ajtón.De ezt is túléltük és most már mindeg is.
De alapvetően kedveltem őt szóval csak érdeklődöm az alternatívàk iránt.Neked is szörnyű lehetett és sajnálom de meglásd most jönnek az ikreink.😀
Skriba doktornőhöz járok most.
A terhesség megszakítása műszeres befejezéssel történt, mivel a 10. héten derült ki,h 9 hetesen elhalt és még csak nyoma sem volt, hogy magától elindult volna. Pénteki napon derült ki a dolog,de mivel Vass doki következő csütörtökön tudott volna műteni, amit én túl későnek ítéltem meg, így segített abban, hogy a Róbertben más hamarabb megműtsön.
Vass dokinak úgy tudom,h egy új reprodukciós intézete van, ott pl. szerintem nem végeznek terhes gondozást vagy éppen megszaķìtást, lehet ezért nem tudott Téged megműteni. Gondolom.
Nekem is akkor mondta el, h elmegy az intézményből, amikor kiderült,h már nem él a pici. Már amúgy is tökre kivoltam és még jött ez is, egy picit én is magamra hagyva éreztem magam, de ez ebben a helyzetben normális, h így érzünk.
Sziasztok!
Babus nagyon örülök a jó híreknek!!!!!! Látod, csak azt akarta a babád, hogy pihizzél :-)
Nekem még köv hét közepéig nagyon zűrös időszakom van, de aztán teljes erőbedobással itt leszek a fórumon. Addig olvasgatlak titeket és várom a jó híreket.
ja és várom, hogy június legyen :-)
Köszi csajok, nagyon aranyosak vagytok!!!
Ma hál' Isten jobb híreket kaptam: a baba minden görcsölés és vérzés ellenére úgy tünik hogy jól van. A doki ma a méhlepényt is úgy látta hogy feljebbhúzódott és kezdenek már talán rendezödni ott is a dolgok és már talán nem lesz rajta és nyomja a belsö méhszájat. Ma már nem véreztem és a dokival reméljük hogy Már nem is fogok. Azért biztos ami biztos még két hét ppihenés,fekvés,semmi fizikailag kicsit is megeröltetö dolog,semmi szex,sok magnézium és mellé visszakaptam képzeljétek az Utrot..Hurrá! Visszakísért még,de hát ha ez Kell..mondjuk azért kaptam mert a nagy dózisú magnéziumtól hasmenésem volt:( Azért lehetett amúgy a vérzés,görcsök( láttam beszéltétek h mitöl lehet),mert sajnos a méhlepény kb.bárhol jó ha megtapad,kivéve lent, a méhszájon. És nekem ez volt:(,egy része ott volt. Ilyenkor ebböl ritkàn,de lehet vetélés is bmi megeröltetésre,ha leválik a méhlepény stb,vagy ha nem kerül feljebb a méh növekedésével pár héten belül akkor míg ez fennáll,akár a terhesség végéig is feküdni Kell:( plusz szülés csak császárral.. úh hihetetlen,hogy mit kell izgulni mindig,és ez a 14.héten volt nálam mikor az ember kezdene fellélegezni hogy hú,letelt a kritikus 3 hó.. Hál Isten elkezdett nálam feljebb menni és reméljük a helyére és jó helyre kerül màr. Most újra eröre kaptam,mert már nagyon kivoltam a vérzésektöl,gôrcsöktöl, annyira féltem,hogy mi lesz ebböl.
Nektek nagyon szorítok csajok! Követem,hogy mi van veletek!
Sziasztok,
Hát èn sajnos most sem produkáljon túl jól. Elvileg pènteken már lehetett volna leszívás, de vègül úgy döntött a doki h toválbbmegyünk pèntekig ès hètfőn lesz leszívás. 2 èrett tüszőm van ès van mèg 4 ami beèrhet de nem fűzök hozzá sok remènyt. Pedig tökre bíztam magamban, hogy majd most jobban produkáljon, erre mèg gyengèbb mint volt.
További ajánlott fórumok:
- Róbert Károly Magánklinika szülészete (régi Nyírő) vélemény?
- Járt már valaki a Róbert Károly Magánklinikán (volt Nyírő Gyula Kórház)?
- Maternity Magánklinika vs. Róbert Károly Magánkórház
- Róbert Károly Magánklinika - tényleg csak az írjon, akinek van tapasztalata erről!
- Róbert Károly Magánklinika (volt Nyírő) meddőségi vizsgálat
- Milyen a Róbert Károly Magánklinika szülészete ill. csecsemőosztálya?