na akkor a répát megpucolod és feldarabolod kicsi kockákra!felteszed fölni sós vízben a borsóval együtt.nem kell teljesen megfőzni.amíg ezek főlnek csinálsz egy masszát:tejföl,4 tojás,só,bors,2-3 evőkanál zabkorpa,kb 2dl tej.ezeket összekevered és a sajtból vágsz kb-8 szeletet.
ha a zöldség már kicsit megpuhult leszűröd és egy jénaiba teszed.ráöntöd a masszát és rárakod szépen a sajtszeleteket!a tetejére rakhatsz egy pár paradicsom szeletet és mehet is az előmelegített sütőbe!kb 20 perc alatt kész is van!
a virslit meg vagdald be egy kicsit és süsd meg egy nagyon picike olajban!
Ma megcsináltam a karfiolos receptedet nagyon finom lett szerintem, ahogy rásült a tejfölös-tojásos-sajtos bigyó! Persze mellé paníroztam egy kis húst is a családnak, hogy ne legyen panasz...
Pár percen belül kiderül, hogy jól fogadja-e a család. Majd megírom a reakciókat.
szia!rá kell kattintani a nevemre és ott majd lesz egy olyan hogy interaktivitás!arra katt és ott lesznek a naplóim!van ott olyan is hogy milyen voltam melyen lettem!ha tetszenek az ételek és van valami kedvenc zöldségféléd szívesen kitalálok neked valamit.szeretem megoldani az ételek elkészítését hohy este is ehető legyen4mert szerintem az nagyon fontos hogy ne koplaljunk!azzal többet ártunk(esetleg még többet is hízunk vissza ha már nem tartjuk be a koplalást)ezzel a módszerrel pedig csak okosan kell főzni!kérdezz bátran és keresd meg az ételeket!folyamatosan lesz több is!:)szép napot!
Mivel engem is nagyon érdekelnének a receptjeid, hogy olvashatom el őket? Látom az utalásokat a naplódra, de az hol van?Hol lehet elolvasni? Igfencsak rám férne a receptjeid "hasznosításí, 2o kg-tól szeretnék megszabadulni. Üdvözöllek:balonyiilus