Ricottás ropi recept

Elkészítési idő 60 perc

A Ricottás ropi hozzávalói:
30 dkg graham liszt
1 doboz ricotta (250 g)
10 dkg puha vaj
1 tk só
1 tojás
szezámmag


A Ricottás ropi elkészítési módja:
a lisztet, ricottát, vajat, sót nyújtható tésztává gyúrjuk és kb. 2 mm vastagságúra nyújtjuk a tetejét megkenjük a felvert tojással és alaposan megszórjuk szezámmaggal majd derelye vágóval vékony hasábokra szaggatjuk 150 fokos sütőben kb. fél óra alatt arany barnára sütjük


Kategória: Nassok, sós finomságok receptjei


A ricottás ropi elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook