Főoldal » Receptek » Zöldséges ételek receptjei » Céklás-réparagu recept

Céklás-réparagu recept

Elkészítési idő 45 perc

A Céklás-réparagu hozzávalói:
1 cékla
1 répa
1 gerezd fokhagyma
2 dkg vaj
1 ek zabliszt
1 kis pohár joghurt
só, borsika, szerecsendió


A Céklás-réparagu elkészítési módja:
a vajon a fokhagymát kissé megpároljuk majd hozzáadjuk a céklát és répát, sózzuk és fűszerezzük ha félig megpuhult megszórjuk a liszttel, felöntjük a joghurttal és fedő alatt készre pároljuk

rizs vagy tészta köret illik hozzá


Kategória: Zöldséges ételek receptjei


A céklás-réparagu elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook