Ricinusolaj és a haj. Tapasztalatok? (tudásbázis)
Sziasztok!
A tapasztaltaktól szeretném +kérdezni, hogy melyik samponnal jön ki a lehető legkönnyebben a ricinus??? Köszönöm! :)
sziasztok.
festett szőke hajra nem tudjátok nincs-e valami mellékhatása???:O
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy a szempillát milyen gyakorisággal érdemes kenni és kb mennyi idő után várható látható eredmény?
Ja hogy te ágyból netezel? :DDD
Jó éjt :)
most már nem bírok kiszállni az ágyból, de majd hnaptól! Most elköszönök, mert ragad le a szemem!
Jó éjt!
Örülök is :)) a héten még nem olajoztam mert egy gramm sincs itthon :D
Nem mondom hogy 1000%ra hat,de megpróbálhatod,én is próbáltam és sok helyen olvastam is róla.
Megnéztem! Nagyon durva, h mennyire nő a hajad. Nem semmi!
És mit látok?! Jó a sebekre is? Balesetből kifolyólag óriási heg van az amúgy is ronda lábamon. De már 1,5 éves. Azon is segítene?
Hajhab sem segít?csak jobb lenne mint vasalni.
Amugy mikor én vasaltam a hajam akkor nekem is szép volt,szép fényes,na de mikor nem vasaltam hát jajj :-/ és pont azt akarom hogy magától csillogjon :) ha ezt a rövid hajam is égetném akkor az életbe nem lesz hosszú hajam.
Szörnyű a hajam állása! Minden reggel úgy néz ki, h haj-jajjj.... Se nem göndör se nem egyenes, inkább olyan igazi elaludt típus. Ezért minden nap neki esek a hajvasalóval. Általában hullámokat csinálok. De arra figyelek, h használjak hajvédő folyadékot, viszont lakkot, waxot egyebet nem.
De a kutya fáját! A hajam van értem és nem fordítva! :D
További ajánlott fórumok:
- Hajnövesztés ricinusolajjal - tippek/tapasztalatok!
- Szempillára ricinusolaj
- Ha levágatom a töredezett hajam, nem vasalom és ricinusolajt használok, mennyit nőhet havonta?
- Miért nem használ a ricinusolaj?
- A ricinusolaj halványítja a striákat?
- Hajápolásra ez így jó? Ricinusolaj + 1 tojássárgája + pár csepp citromlé - Tapasztalatok?