Ricinusolaj és a haj. Tapasztalatok? (tudásbázis)
sziasztok, ma én is vettem rici olajat, 7végén fogom kipróbálni, sajnos akkor lesz csak annyi időm, hogy a hajam be bugyoláljam:)
remélem lesz hatása, mert nagyon dúrván hullik a hajam, persze soknak is tűnik, mert vagy 65 cm hosszú.de aggaszt.
mennyi alkalom után látszódik a hatás??
Sziasztok!
Akinek rövid a haja, hogyan oldja meg, hogy a ricinusolaj ne kerüljön a hajvégekre?
Ma kentem fel először, majd 7-8 körül mosom le, viszont most levettem a türcsit és a zacsit a hajamról és az egész hajam, teljes hosszúságában olyan lett :(
Ez nekem sem valami jó hír :/
Szerintem a hosszú haj akkor szép ha dús.
Szia!
Alapvetően jól írtad le a "szabályokat", de én még kiegészíteném azzal, hogy kezdj el kísérletezni, hogy megtapasztalhasd, mi a legjobb a te fejbőrödnek és hajadnak! :)
Sziasztok!
Sokat olvastam itt a ricinusolaj használatáról, kissé összezavarodtam, pedig szeretném én is kipróbálni!:) Nekem már hosszú, derékig érő hajam van, viszont gyenge és vékonyszálú.(A vége meg töredezik, miért is ne. ) Tudnátok segíteni?:)
Ha jól értelmeztem az olvasottakat ( nem csak itt, naplók, más oldalak stb. ) akkor:
Hajhoz:
- ricinussal csak a tövét szabad kenni, felmelegítve, sok órán át rajta hagyva, sapi stb.
-olívaolaj, kókuszolaj mehet a haj egészére+ végekre
-szilikonmentes samponnal lemosni?
-max heti 2szer szabad pakolást feltenni
eddig jól tudom?:)
Szempillánál már annyira nem vagyok képben, minden nap szabad? Hogy hogy ott nem rontja a helyzetet, ha a hajvégeken meg állítólag igen?
Köszi szépen előre is!:))
És mennyi ideig elég kb, hány alkalomra? :)
Én szép hosszú dús hajat szeretnék.
1 hónapja ricinusozok, és látványosan nőtt is, viszont nem látom hogy dúsabb lenne. :/
Pedig szerintem a hosszú haj attól szép ha dús és fényes:)
Én úgy csinálom, mintha festeném a hajamat, oldalválasztékokat csinálok és ecsettel felviszem. A fejemet hátul nem tudom megcsinálni, abban anyukám szokott segíteni. 3 evőkanál ricinus, 1 evőkanál olíva, és bőven elég ez! Ezután pedig bekenem olívaolajjal a hajamat (végét is), és felgumizom a hajam tetejére.
1 hónapja használom körülbelül és annyi babahajam van, olyan szép fényes a hajam és látni hogy nőtt (fodrász kicsit többet vágott le mint kellett volna).
Ő meg sem melegítette az olajat...
Nekem két éve nem vágott a fodrász a hajvégekből semmit, aztán a ricinus után durván törni kezdett a vége.
Jupppy de jóóó :) Köszönöm a választ!! :))
Amúgy mindegy, hogy spray vagy hab ?
Mennyi idő után látszik változás ?
Már nagyon szeretnék szép hosszú dús hajat :)):$
További ajánlott fórumok:
- Hajnövesztés ricinusolajjal - tippek/tapasztalatok!
- Szempillára ricinusolaj
- Ha levágatom a töredezett hajam, nem vasalom és ricinusolajt használok, mennyit nőhet havonta?
- Miért nem használ a ricinusolaj?
- A ricinusolaj halványítja a striákat?
- Hajápolásra ez így jó? Ricinusolaj + 1 tojássárgája + pár csepp citromlé - Tapasztalatok?